Leyton Orient – Lincoln City: Fogadási Tippek és League One Előzetes – 2023.11.21.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 20.
Leyton Orient
Teljesítmény:
V V N D D
  • Brisbane Road
  • November 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Lincoln City
Teljesítmény:
V D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Holnap már a hétvégi bajnoki meccsekről lesz szó, ismét lesz spanyol, angol, német meg olasz élvonal, addig viszont marad nekünk a harmadosztály, azon belül is egy elmaradt meccs pótlása.

A Leyton Orient fogadja hazai pályán a Lincoln csapatát. Nem ez lesz az online sportfogadás szerelmeseinek álma, de biztos vagyok benne, hogy az ilyen és ehhez hasonló találkozókkal is lehet előre jutni.

Egyelőre mindketten a középmezőnyben, összesen három pont választja el őket egymástól, ami csak erősíti bennünk, ez egy jó meccs lesz.

Aminek esélyese inkább a hazai csapat a bukmékerek szerint: A Quickwinnél 2.50 a hazai siker, 3.30 a vendég, 3.00 az iksz.

Következzen a Leyton Orient – Lincoln City mérkőzés!

Leyton Orient

Rendkívül gyenge formában mindkét csapat, kettejük közül egy fokkal jobban áll most a Leyton Orient. Mármint forma alapján, mert a táblázaton a Lincoln jelen pillanatban előrébb áll. De most maradjunk a formánál: A Leyton Orient az utóbbi öt meccsén hat pontot gyűjtött, egyszer nyertek, háromszor ikszeltek, egyszer kikaptak.

Ez a vereség a hétvégén esett meg velük, az Oxford United egy nagyon izgalmas meccsen intézte el Richie Wellens edzőt és csapatát. A találkozó már 0-3 is volt, ekkor egy öngóllal szépített a Leyton, és Ruel Sotiriou is betalált, a maradék fél órában azonban nem tudott újfent betalálni az újonc.

A bajnokesélyestől kikapni nem szégyen, hazai pályán sem, most pedig újra otthon bizonyíthatnak. Ahol eddig pontjaik felét gyűjtötték be, 3-1-3 a mérlegük.

A várható kezdőcsapat:

Brynn – Cooper, Happe, Turns – James, Brown, El Mizouni, Archibald – Sotiriou, Pigott – Drinan

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2006.04.22.League Two
lincoln city
1:1
leyton
League Two
2005.10.15.League Two
leyton
1:1
lincoln city
League Two
2005.02.22.League Two
leyton
1:1
lincoln city
League Two
2004.10.23.League Two
lincoln city
3:4
leyton
League Two
2004.03.20.League Two
leyton
0:2
lincoln city
League Two
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lincoln City

Mint mondtam, a Lincoln sincs a legjobb formában, ők öt meccsen öt pontot szereztek, négy mérkőzés óta nyeretlenek, a legutóbbi találkozójukon is vereséget szenvedtek. Szintén egy élcsapat ellen léptek pályára, itt nem volt akkora izgalom, és nem volt annyi gól sem, mint a Leyton és az Oxford találkozóján, a Stevenage egy hajrában rúgott góllal győzte le a Cityt.

Erre sem lehet azt mondani, hogy érdemtelen, többet tett a Stevenage a győzelemért, a Lincoln totál veszélytelen volt a kapura.

A Lincoln idegenben a gyengébb csapatok közé tartozik. Összesen kétszer nyertek, három iksz van még a nevük mellett, illetve négy vereség. És mostanában inkább utóbbiak jönnek…

A várható kezdőcsapat:

Jensen – Mitchell, Jackson, Eyouma – Sörensen, Hamilton, Erhahon, Burroughs – Smith, Vale, Mandriou

Tippelde

Több mint egy évtized telt el azóta, hogy ez a két csapat összecsapott volna a másikkal, így valahol egy különleges összecsapásnak lehetnek szemtanúi azok a szurkolók, akik kilátogatnak a Brisbane Roadra.

A League Two tavalyi bajnoka elég jól elkapta a rajtot, és szinte biztos, hogy meg fognak ragadni a harmadosztályban. És most arra is van esélyük, hogy ponttal vagy pontokkal távozzanak holnap este saját stadionjukból.

Tippjeink a következők:

1.: Leyton Orient győzelem vagy döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Pontos eredmény: 2-1

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső