Köln – Bayern München: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.11.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 21.
Köln
Teljesítmény:
D D V V N
  • RheinEnergieSTADION
  • November 24. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayern München
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Visszatérünk a klubfutball világához, és mivel a válogatott meccsek során annyi tippet nem tudtunk adni, megpróbálunk ma egy picit többet közzé tenni. Németországban indítunk, vissza is fogunk térni ide, de lesz angol, spanyol és francia futball is.

A kiesőhelyen álló Köln csapata fogadja az eddig veretlen Bayern Münchent, alapjáraton azt mondanánk, nincs itt semmi látnivaló. És a sportfogadás szakemberei szerint nem is lesz itt semmiféle látnivaló.

A bakkecskék azonban tavaly megfogták a Bayernt, emlékezetes mérkőzést játszottak az utolsó fordulóban, amelynek a végén mégis Leroy Sanéék örülhettek.

Ritka, amikor meg lehet fogni a Bayern Münchent, és nem is gondolnánk, hogy ennek a mostani Kölnnek ez sikerülhet.

Az Unibet oldalán 1.26 a vendégek győzelme, 9.50 a hazaiaké, 7.00 a döntetlen.

Jöjjön a Köln – Bayern München mérkőzés!

Köln

A tavalyi 11. helyezés után kevesen számítottak arra, hogy Steffen Baumgart együttese idén a kiesés ellen fog küzdeni. Nem biztos, hogy a teljes szezon így fog alakulni, az viszont biztos, hogy most ez a helyzet: a bakkecskék jelenleg is kiesőhelyen vannak.

A válogatott szünet előtt nagyon nem jöttek az eredmények, az együttes összesen egyszer tudott bajnokit nyerni, a Borussia Mönchengladbach ellen 3-1-re, még egy hónapja. Azóta eltelt egy kis idő, három bajnokit és egy kupameccset játszott a csapat, és ezek közül egyiket sem nyerték meg. Kikaptak a Lipcsétől 6-0-ra, aztán a másodosztályú Kaiserslautern ütötte ki őket a kupából, iksz az Augsburg ellen, és utoljára iksz a Bochum ellen is.

Nem biztos, hogy Baumgart sokáig húzza a klub élén, de valahol nem lehet őt hibáztatni, láthatóan a csapatot nem veti fel a pénz, a nyáron 2,5 millió eurót költöttek az átigazolási piacon, a játékosok többsége ingyen vagy kölcsönben érkezett, és olyan spílereiket kellett ingyen elengedni, mint mondjuk Ellyes Skhiri vagy Jonas Hector. Mondjuk utóbbi visszavonult…

Hazai pályán 1-1-3-as mérlegük van, javuló tendencia, hiszen három vereséget követően nyertek, majd ikszeltek.

Sérültek: Philipp Pentke és Jacob Christensen biztosan nem játszhat, Damion Downs és Dejan Ljubicic péntekre bevethető állapotban lesz.

A várható kezdőcsapat:

Schwabe – Carstensen, Hubers, Chabot, Heintz – Martel, Kainz – Waldschmidt, Uth, Maina – Selke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.27.Bundesliga
köln
1:2
bayern münchen
Bundesliga
2023.01.24.Bundesliga
bayern münchen
1:1
köln
Bundesliga
2022.01.15.Bundesliga
köln
0:4
bayern münchen
Bundesliga
2021.08.22.Bundesliga
bayern münchen
3:2
köln
Bundesliga
2021.07.17.Barátságos Mérkőzés
köln
3:2
bayern münchen
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München

Új helyzet állt elő idén a Bundesligában, nem sűrűn történt meg, hogy a Bayern Münchennek kell üldöznie valakit vagy valakiket, hát most csak a második helyen állnak, hiszen a Bayer Leverkusen képtelen hibázni. A Xabi Alonso vezette csapat most két pont előnnyel várja a folytatást, és egyébként az ő meccsükről is lesz ma szó.

A Bayern sikeresen megelőzte a VfB Stuttgartot, sőt egy ötpontos előnyt sikerült kiharcolniuk. Nem túlzás azt állítani, hogy csúcsformába kerültek, egyetlen porszem került a gépezetbe, a kupában kiütötte őket a Saarbrücken, mondanom sem kell, ez mennyire cinkes eredmény.

De a bajnokságban meg a BL-ben minden nagyon is rendben van, a szünet előtt 4-2-re intézték el a Heidenheimet, betalált Harry Kane kétszer, valamint Raphael Guerreiro és Eric Maxime Choupo-Moting.

Az együttes még veretlen (kilenc győzelem, két döntetlen), idegenben pedig kifejezetten erős eredményeket tudnak felmutatni: a bajnokságban 4-1-0, a BL-ben két meccs, két győzelem.

Két kulcsemberére nem számíthat Thomas Tuchel és Lőw Zsolt, Jamal Musiala és Matthijs de Ligt is kiesett, mellettük Gabriel Marusic és Tarek Buchmann nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies – Kimmich, Goretzka – Coman, Müller, Sané – Kane

Tippelde

Sok jóra nem számíthat a Köln együttese, a Bayern München, különösen Harry Kane, nagyon jó formában várja a találkozót. Azért – mivel még vannak válogatott meccsek, meg egyébként is, sok idő van még péntekig – nézzétek meg nap közben, a meccs előtt, hogy mi a helyzet a sérültekkel, hátha csatlakozik valaki a meglévő hiányzókhoz, mondjuk az angol támadó kiesése elég komolyan befolyásolhatja a tippjeiteket.

Tippjeink a következők:

1.: Bayern München győzelem (1-0-s hendikep)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Harry Kane bármikor gólt szerez

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső