Linfield – FC Zürich: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 01.
Linfield
Teljesítmény:
V N N V V
  • Windsor Park
  • Augusztus 04. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
FC Zürich
Teljesítmény:
V D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy kicsit átnézünk az Európa-ligába, egy meccsről fogunk írni a mai napon, ez a Linfield – FC Zürich találkozó lesz. Azt mondtam, hogy ebben a mérkőzésben van érték, látva a Linfield szereplését a Bajnokok Ligájában, és látva a Zürich teljesítményét is. Franco Foda együttese nagy harcban esett ki a Qarabag ellen, így most nem a Ferencváros ellen készülnek, hanem az északír együttes ellen.

Közben a Linfield… Hát történelmi méretű zakót kapott a norvég Bodö/Glimt ellen, és lehet a vereséget arra fogni, hogy megfogyatkoztak a meccs elején, azért a nyolc gól tényleg gombócból is sok…

Az előző mérkőzéseken mutatott játékot nem igazán vették alapul a bukik, mivel remek kis szorzó van a Zürich győzelmén. Meg tudják ezt akadályozni Millarék? Na mondjuk ő pont nem, mert ő az, akit kiállítottak… Meg tudják ezt akadályozni Roscoe-ék? Számomra irreálisnak tűnik ez a felvetés, de ugyanezt gondoltam a Bodö/Glimt elleni első meccsről is.

A Zürich jobb csapat, ehhez kétség sem férhet. Ám láthatóan az edzőváltás után akadnak problémák, a kulcsemberek sem úgy játszanak, mint ahogy tavaly tették, a címvédő konkrétan az utolsó helyen áll három forduló után a svájci bajnokságban, hat gólt kaptak és még egyet sem rúgtak.

Na, emiatt lehetnek az esélyek ennyire… kifacsartak.

A holnapi napon további öt Bajnokok Ligája-mérkőzésről fogunk írni, valamint akkor is nézünk egy csatát az Európa-ligából.

Linfield

Hát, a Linfield megtanulta, hogy ne húzzon ujjat a Bodö/Glimt csapatával. Az északír bajnok előnnyel várhatta a norvég visszavágót, de szomorúan kellett hazatérniük. Ugyanis nem csupán megverték őket, de szétszedték, felszántották és behintették őket sóval.

Pedig szépen indult… A Linfield a Bajnokok Ligája első fordulójában a The New Saints együttesével játszott, a walesiek ellen hosszabbításban tudtak győzedelmeskedni. Lehetett tudni, hogy a Bodö/Glimt, Norvégia bajnoka, az előző EKL-sorozat negyeddöntőse már nagy falat lesz. De az odavágón a bátor északírek Kirk Millar találatával győzni tudtak. Az esélyek ellenére előnnyel érkeztek az Aspmyra Stadionba.

A Bodö már most, a szezon elején sok fejfájást okozott szurkolóinak, úgyhogy duplán motiváltak voltak. Már a hetedik percben hátrányba kerültek, aztán jött Kirk Millar, az első meccs hősének butasága, egy kezezés, ami büntetőt és piros lapot ért. És innentől nem volt megállás. Már az első félidőben 4-0 volt az állás, a másodikban további négyet kapott Johns kapus.

A Linfield nulla kapura lövési kísérletet produkált. Lehet, hogy Haikinnek akkor kellett csak labdába érnie, amikor hazaadták neki a játékszert…

A Bajnokok Ligája-kaland véget ért, de az Európa-ligában még lehet keresnivalója a Linfieldnek. Vagy ha ott nem, akkor az Európa-konferencialiga tárt karokkal fogadja őket. Az ottani csoportkör már elviekben megvan…

A csapat a hétvégén nem játszott, mivel az északír bajnokság még nem indult el.

Ezúttal most nem volt felkészülési meccs sem, mint a két Bodö-meccs között, David Healy minden bizonnyal szeretett volna időt adni a srácoknak, hogy fejben fel tudják dolgozni ezt a nagy vereséget.

Millar az eltiltását továbbviszi, ha minden igaz, így ő nem áll majd rendelkezésre. Más sérültről nem tudunk.

A várható kezdőcsapat:

Johns – Finlayson, Hall, Roscoe, Clarke – Mulgrew, Shields, Fallon – Quinn, McDaid, Stewart

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

FC Zürich

Maradjunk annyiban, hogy Franco Foda kinevezése egyelőre nem mondható egy sikersztorinak. A volt osztrák szövetségi kapitány még egyetlen mérkőzést sem nyert meg a csapat élén, most a Linfield ellen viszont jó esélyük van. Nézzük, hogy a csapat eddig mit ért el:

Kezdésnek a Young Boys ellen a svájci bajnokságban kapott egy négyest. Egy ilyen bemutatkozást követően nehéz elnyerni a szurkolók bizalmát, és a játékosokat is felettébb fel tudja bosszantani. Ez látszott is, de a Qarabag elleni odavágón azért odatették magukat, és az azeriek otthonában 3-2-re kaptak ki.

A visszavágó előtt megmérkőztek a Luzern együttesével, gólt itt sem rúgtak, és csak egy pontot szereztek.

Jött a Qarabag elleni visszavágó, és a Zürich megint a jobbik arcát mutatta: 2-1-re nyertek (akkor végül is van győzelmük már), ám ez csak a hosszabbításra volt elég, ahol kaptak egy gólt, és végül kiestek a BL-ből.

Az Európa-liga csoportkörre nagy esélyük van, de még át kell verekedniük magukat a Linfield csapatán, majd még egy meccsen.

Nem hangoltak jól az északírek elleni mérkőzésre, hiszen megint nem tudtak gólt szerezni, most a St. Gallen otthonában szenvedtek vereséget. Úgy áll a helyzet, hogy a svájci címvédő nulla rúgott és hat kapott góllal tökutolsó a bajnokságban.

A St. Gallen elleni mérkőzésen bőven voltak változtatások, olyanok is játékban voltak, akikről nem gondolnánk, hogy fontosabb szerepet fognak majd betölteni a csapat életében. Felépült időközben Becir Omeragic, de látva a hétvégi találkozót, nem valószínű, hogy játszani fog.

Úgy tudjuk, Foda most cska Blerim Dzemailit nem tudja magával vinni Belfastba.

A várható kezdőcsapat:

Brecher – Boranijasevic, Kamberi, Kryeziu, Aliti – Selnaes, Conde, Guerrero – Rohner, Marchasano, Gnonto

Tippelde

Valahol értem a tippmestereket a különböző bukmékerirodáknál. A Zürich nincs jó formában, támadójátékuk vérszegény. De a Linfield egy nyolcgólos vereség után, Millar nélkül szintén nem egy nagy durranás.

Nagy értéket látunk ebben a mérkőzésben, úgy gondoljuk, hogy most minden frusztráció kijöhet a svájciakból. Ha nem, akkor egy nagyon kényelmetlen visszavágó vár rájuk.

Úgy hisszük, hogy ezt a mérkőzést könnyen meg kell nyerni, a kulcs az, hogy minél korábban gólt kell szerezniük. Várjuk, hogy Marchesano megmutassa, miért tartják a svájci liga egyik legjobb csatárának, valamint azt is, hogy miért van mindenki oda Wilfried Gnontoért, és miért álltak sorban érte a Serie A-s együttesek…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.48 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső