Liverpool – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.31.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 28.
Liverpool
Teljesítmény:
V N D N N
  • Anfield
  • Március 31. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brighton
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Térjünk rá az angol bajnokságra, mint mondtam, két mérkőzést hozunk ma innen. Az egyik a Liverpool – Brighton lesz, melyet majd vasárnap délután rendeznek. A vendégcsapat továbbra is nagyon nehezen kiszámítható játékot nyújt, az Arsenal viszont kifejezetten konstans. Kifejezetten jó. Az utolsó szezonjában járó Jürgen Klopp bajnoki címmel szeretne távozni, és erre van is esélyük. Sőt, azt kell mondjam, most van igazán lehetőségük – ismét – az élre ugrani.

Nekik annyi a dolguk, hogy hozzák a mérkőzésüket, majd figyelemmel kövessék a Manchester City – Arsenal találkozót. Ahol is nagyon kéne drukkolni egy döntetlenért.

Egy döntetlen ugyanis a két legfőbb rivális együttes botlását jelentené…

Liverpool

Egy trófeát megszerzett már Jürgen Klopp, egyről viszont le kell mondania. A válogatott szünet előtt az FA Kupa negyeddöntőjében a Manchester United ellen léptek pályára, és az izgalmas mérkőzés végül a hazaiak győzelmét hozta, hosszabbítás után sikerült nyernie ennek a kissé érdekes taktikát választó ten Hag legénységnek 4-3-ra. Vendégoldalról Alexis Mac Allister, Mohamed Salah és Harvey Elliott talált be.

Sebaj, Jürgen Klopp prioritása úgyis a Premier League, ahol a csapat egyébként jól áll. A Manchester Citytől nem kaptak ki, így Guardioláék nem előzték meg őket, de az Arsenal igen.

Most úgy áll a helyzet, hogy az Arsenal az első, a Pool a második, a City a harmadik, és ezt a három csapatot csak egy pont választja el.

Jó formát mutatnak Szoboszlaiék, különösen hazai pályán. Már csak ők és a City mondhat olyat, hogy veretlenek, 11 győzelmük mellett 3-szor ikszeltek.

Sérültek terén annyira nem áll jól a csapat. Joel Matip a teljes szezonra kidőlt, de még várni kell Alisson Becker, Stefan Bajcetic, Trent Alexander- Arnold, Diogo Jota, Curtis Jones és Thiago Alcantara játékára. Ők biztosan kimaradnak, és kérdéses az is, hogy a válogatottban megsérülő Andy Robertson – Darwin Nunez kettős pályán lehet-e.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Bradley, Konaté, van Dijk, Gomez – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Salah, Gakpo, Diaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.08.Premier League
brighton
2:2
liverpool
Premier League
2023.01.29.FA Kupa
brighton
2:1
liverpool
FA Kupa
2023.01.14.Premier League
brighton
3:0
liverpool
Premier League
2022.10.01.Premier League
liverpool
3:3
brighton
Premier League
2022.03.12.Premier League
brighton
0:2
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brighton

Ahogy arra az odavágó után számítani lehetett, a Brighton csapata a becsületéért küzdött, de kiesett az Európa-ligából. Jó csapatuk van, de annyira azért nem jó, hogy egy 4-0-s vereség után fordítani tudjanak az AS Roma ellen. A hazai pályán elért 1-0-s győzelem abban segített, hogy a szurkolók hitét kicsit visszaadta. Góljukat Danny Welbeck szerezte. Ez volt a csapat utolsó mérkőzése, ezt követően a hétvégén nem léptek pályára, a találkozójukat az FA Kupa miatt el kellett halasztani.

Amennyi gondja van most a menedzsernek, ez talán nem is gond. Bő két hetük volt arra, hogy a fejeket rendbe rakják, hogy rendezzék a sorokat, és felkészüljenek a Liverpool elleni meccsre, no meg a hajrára.

A bajnokságban a 8. helyen tartózkodik a csapat, és vajmi kevés esélyük van arra, hogy odaérjenek valamelyik nemzetközi kupába. Még a West Hamből kinézem a visszaesést, de a többiekből nem.

Mindenesetre a kupák segítségével még odaérhetnek ők is.

Ehhez azonban egy kiegyensúlyozottabb teljesítményre lenne szükség. Az utolsó öt meccsükből kettőt nyertek meg, egyen ikszeltek, kétszer kikaptak.

Otthon csak egy alkalommal kaptak ki, idegenben viszont már 7-szer. Nem megy nekik az Amexen kívül. Mérlegük még 4 győzelmet és 3 döntetlent tartalmaz.

James Milner és Joao Pedro visszatérése közeleg, de Jack Hinshelwood, Mitoma Kaoru és Solly March ebben az idényben már nem biztos, hogy pályára léphet.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Lamptey, van Hecke, Dunk, Estupinan – Baleba, Moder – Fati, Gross, Adingra – Ferguson

Tippelde

Nincs könnyű helyzetben egyik csapat sem, de a Pool kerete, formája és közönsége, valamint a Klopp miatta plusz adrenalin a hazaiak győzelmét fogja szerintünk majd hozni. Három mérkőzés óta nem tudnak nyerni hazai pályán a Brighton ellen, ez is számít…

Fő tippek:

1.: Liverpool győzelem

2.: Liverpool gólok száma: Over 1,5

Egyéb tippek:

1.: Sárga lap: van Hecke és/vagy Endo

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső