Fiorentina – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.03.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 28.
Fiorentina
Teljesítmény:
D D N D N
  • Artemio Franchi
  • Március 30. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ismét itt vagyunk, újabb öt mérkőzést hoztunk a legjobb bajnokságokból. Ma kicsit visszaveszünk a Serie A-ból, de a Premier League ugyanúgy porondon marad, illetve két spanyol élvonalbeli találkozóval készültünk.

Azért teljesen az olaszokat sem hagyjuk magukra, szombaton még lesz egy Fiorentina – AC Milan mérkőzés, amire azért nyugodtan mondhatjuk, hogy sokan várják, hogy izgalmas lesz, és hogy fontos mindkét csapatnak.

A Fiorentina is a nemzetközi porondra hajt, az EKL-ben tavaly döntőig menetelő csapat ráérzett a kupa ízére, az AC Milan pedig az ezüstérmet akarja megkaparintani. Még egyikük sem lehet biztos a dolgában, ezért várjuk nagyon ezt a meccset…

Fiorentina

Nem nagyon tudom hová tenni a Fiorentina csapatát. Kifejezetten szimpatikus gárdának találom őket, erősnek, sok poszton kiváló játékosokkal, de valahogy egy apróság hiányzik ebből a csapatból ahhoz, hogy ott lehessenek a legjobbak között. Az első négyben mondjuk.

Jártak már ott ebben az idényben, de ahhoz túlzottan kiszámíthatatlanok, hogy ezt egy teljes szezonon át meg tudják tartani.

Azonban a nemzetközi kupaszereplésről lemondani nem kell, a hatodik helyen álló Atalanta mindössze négy pontra tőlük, és a mostani körben az Atalanta a Napolival játszik.

Ezt használhatja ki a 8. firenzei együttes, csakhogy ahhoz otthon kéne megverni az ezüstért küzdő AC Milant.

Négy forduló óta veretlenek Vincenzo Italianoék, azonban ebből a négy meccsből hármon csak döntetlent értek el. Legutóbb, a válogatott szünet előtt is, akkor az AS Roma ellen Luca Ranieri és Rolando Mandragora gólja sem volt elég, mert a vendégek kétszer is felálltak a padlóról. A második góljukat a lefújás előtt egy perccel szerezték.

A nemzetközi porondon is talpon még a csapat, az EKL-ben a Maccabi Haifát nehezen, de búcsúztatták 5-4-es összesítéssel.

A bajnokságban otthon 8-3-3-as mérlegük van, az Inter, a Juventus és az Empoli tudott nyerni itt.

Továbbra is sérült Oliver Christensen, illetve eltiltását fogja tölteni Giacomo Bonaventura.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi – Lopez, Mandragora – Gonzalez, Beltran, Ikone – Belotti

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.25.Serie A
milan
1:0
fiorentina
Serie A
2023.03.04.Serie A
fiorentina
2:1
milan
Serie A
2022.11.13.Serie A
milan
2:1
fiorentina
Serie A
2022.05.01.Serie A
milan
1:0
fiorentina
Serie A
2021.11.20.Serie A
fiorentina
4:3
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

Néhány hónapja még meneszteni akarták Stefano Piolit a csapat kispadjáról, de a bajnoki címet nyerő mester annál többet érdemelt, minthogy dicstelenül kirúgják egy gyengébb időszak miatt.

Meg tudták beszélni a dolgokat – közben viszont még mindig arról pletykálnak, hogy a nyártól Antonio Conte veszi át az irányítást -, és Pioli visszatérítette a csapatot a helyes útra.

A Milan most egy ötmeccses győzelmi szériában van, megverték a Laziot, a Slavia Prahát kétszer, az Empolit és legutóbb a Veronát is.

Utóbbi mérkőzésen Theo Hernandez mellett Christian Pulisic és Samu Chukwueze szerzett gólt.

A Milan így most második, mögöttük a Juventus három pontra, előttük az Inter meglehetősen messze, tizennégyre. Bajnoki cím ebből nem lesz, de ezüstérem még lehet, ami előrelépés a tavalyihoz képest.

Idegenben a második legjobb a rossoneri, 9-3-3 a mérlegük.

Meglehetősen nehéz dolga van az egész idényben a mesternek, mivel nagyon sok a sérült. Ezúttal is lesz öt játékos, akik nem játszhatnak. Eltiltott Theo Hernandez, sérült Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Alex Jimenez és Tommaso Pobega.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Thiaw, Tomori, Florenzi – Bennacer, Reijnders – Pulisic, Loftus-Cheek, Rafael Leao – Giroud

Tippelde

Az egymás elleni mérkőzések tekintetében most egy picit fölényben a vendégcsapat, akik viszont Firenzében elbukták az előző két meccsüket.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy AC Milan győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

A Hotbetnél mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső