Middlesbrough – Coventry: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 07.
Middlesbrough
Teljesítmény:
V V N N D
  • Riverside
  • Május 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Coventry
Teljesítmény:
N N D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Negyedik mérkőzésünk a forduló egyik rangadója. Még akkor is, ha a Middlesbrough sorsa már eldőlt, Michael Carrick és csapata ott lesz a rájátszásban, küzdhetnek a feljutásért. A Coventry is erre pályázik, és egyetlen pont elegendő lesz nekik arra, hogy ez össze is jöjjön.

A kérdés az, mit szólnak ehhez a Riverside-ban? Mint az előbb is mondtam a Lutonnál, a Boro előtt is ez a két út áll.

Valamiért úgy gondolom, hogy Carrick nem akar minden erejével a City ellen küzdeni, sokkal fontosabb meccsek várnak rájuk. Előrébb nem léphetnek, hátrébb nem csúszhatnak, várhatóan nem teszik bele magukat Gyökeresék ellen a mérkőzésbe.

Ennek ellenére az online sportfogadás oldalain az látható, hogy mindenki hazai sikert vár. 2.30 a Powbetnél a Boro sikere, 3.70 a döntetlen és 2.80 a Coventryé.

Következzen a Middlesbrough – Coventry találkozó!

Middlesbrough

A szezon elején kicsit meglepetten láttam, hogy a Middlesbrough a feljutásra is esélyes csapatok között van. Nem mondom, hogy nem jó csapat az övék, csak valahogy mégis furának tűnt, amikor számtalan jó csapat volt még a Championshipben. Chris Wilderrel nem is ment a játék, a Boro volt kiesőhelyen emlékeim szerint, de mindenképp csak a tabella hátsó felében foglaltak helyet, amikor megérkezett Michael Carrick. És onnantól minden megváltozott.

A korábbi MU-játékos (és ideiglenes menedzser) összeszedte a csapatot, és elkezdtek feltörni, mint az iszap. A vége az lett – és ezt most már nyugodtan ki lehet jelenteni -, hogy a Middlesbrough a negyedik helyen fejezi be a bajnokságot.

Ez pedig rájátszást ér. A csapat utolsó mérkőzésére ugyanazzal a hozzáállással fog pályára lépni, nem hinném, hogy különösebben meg fogják magukat erőltetni. Az oka ugyanaz, mint mondjuk a Luton esetén. Egyszerűen nem kell nekik a pont, hamarosan indul a play-off, oda kell az energiát és a jó játékot koncentrálni.

Az együttes hazai mérlege kiváló, 13-6-3, de nagy kérdés, hogy milyen kezdővel vágnak neki a Coventry számára létfontosságú mérkőzésnek.

Legutóbbi két bajnokijukat (Luton, Rotherham, mindkettő idegenben) elveszítették, de egy újabb vereséggel sem lehet elvenni tőlük a három pontot.

Anfernee Dijksteel eltiltott, Dael Fry, Aaron Ramsey és Matt Clarke pedig sérültek. Carrick ezúttal sem a legjobb összeállításban fogja pályára küldeni az övéit, de minek is tenné?

Szóval számíthatunk több olyan játékosra is, akik nem mondhatók alapembernek.

A várható kezdőcsapat:

Steffen – Smith, Lenihan, McNair, Bola – Mowatt, Barlaser – Jones, Crooks, Forss – Muniz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.01.Championship
coventry
1:0
middlesbrough
Championship
2022.01.29.Championship
middlesbrough
1:0
coventry
Championship
2021.09.11.Championship
coventry
2:0
middlesbrough
Championship
2021.03.02.Championship
coventry
1:2
middlesbrough
Championship
2020.10.27.Championship
middlesbrough
2:0
coventry
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Coventry

Ez egy mindent vagy semmit a Coventry számára. Egy döntetlen bőven elég a csapatnak ahhoz, hogy ott legyenek a rájátszásban, legfeljebb a hatodik helyen (ehhez a Millwallnak verni kell a Blackburnt). Ám, ha kikapnak, akkor sanszos, hogy az idény véget ér számukra.

Ők is bánhatják, hogy a szezon elejét elszórakozták, ők még jártak az utolsó helyen is, mielőtt összeszedték volna magukat.

Viszont a szezonvégi jó formájuknak köszönhetően esélyük nyílt a feljutás kiharcolására. És emlékeim szerint nagyon régen nem jártak a PL-ben…

Utoljára a Birminghamet verték 2-0-ra, két első félidei gólnak köszönhetően. A találatokat Josh Eccles és Gyökeres Viktor szerezték. Utóbbi lesz egyébként a Championship góllövőlistájának második helyezettje, hacsak nem előzi meg őt Piroe vagy Morris.

Idegenben 7-8-7-es mérlegük megint csak egy jó jel a Boro elleni mérkőzés előtt.

Itt természetesen semmiféle rotáció nem lesz, Mark Robins a lehető legjobb összeállításában küldi majd pályára a fiúkat. Ben Sheaf, Kasey Palmer, Fabio Tavares és Callum O’Hare ennek nem lehet részese.

A várható kezdőcsapat:

Wilson – McNally, McFadzean, Doyle – Norton-Cuffy, Kelly, Hamer, Bidwell – Eccles – Godden, Gyökeres

Tippelde

A vendégek számára extra nagy fontossággal bíró mérkőzésről van szó, de mégsem gondolnánk, hogy fejjel fognak a falnak rohanni. Ugyanis elég a döntetlen is.

Az esélyek véleményem szerint egyértelműek, mondjanak bármit a bukmékerek. Két és fél gól alatti eredményt, és vendégsikert várunk a mérkőzéstől.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.90 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső