Magyarország – Szerbia: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 13.
Magyarország
Teljesítmény:
N D N N V
  • Puskás Aréna
  • November 15. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Szerbia
Teljesítmény:
V D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Amíg mi tegnap este 11 körül örültünk, addig délre tőlünk épp nagyon szomorúak voltak. Miután véget ért a magyar meccs, még meghallgattam pár interjút, aztán ránéztem a Szerbia – Skócia meccsre és azonnal a távirányítóért nyúltam. Ott ugyanis akkor kezdődött a tizenegyespárbaj. Végig azt éreztem (tényleg!), hogy az utolsó körben fog eldőlni a meccs, akkor fog hibázni valaki. És eszembe jutott, hogy Alekszandr Mitrovics, aki egyébként az egyik legbiztosabb lábú büntetőzője a szerbeknek nemrég kihagyott egy tizit. Eszembe jutott, hogy mekkora a nyomás rajta. És akkor már tudtam, hogy hibázni fog. Nagy szavak, de higgyétek el nekem.

Hibázott is, Szerbia nem lesz ott az Európa Bajnokságon. És még az a csúfság is előfordulhat velük, hogy kiessenek Nemzetek Ligája csoportjukból. Szinte biztosra veszem, hogy a török válogatott megembereli magát, szóval a feladat adott. Nyerni a Puskás Arénában. Semmi bajom a szerbekkel, de remélem, nem sikerül a tervük.

Lássuk azt a Magyarország – Szerbia meccset!

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Oroszország – Magyarország

Akkor, október elején még más világot éltünk. Erősen idézőjeles mondat ez, de akkor még nem durvult be ennyire a vírus, a fejek többségében viszont már az Izland elleni találkozó volt. Előtte pár nappal vertük meg Bulgáriát, és bár reménykedtünk egy magyar – románban a Puskásban, azért így sem voltunk szomorúak.

Bevallom, engem ez a meccs annyira (a fentiek miatt többek között) nem foglalkoztatott. Úgy gondoltam, hogy ez ellen az orosz csapat ellen belefér egy vereség, nekünk a fókusz most máson van.

A játékosok viszont nem így gondolták és erőn felül teljesítve játszottak az esélyesebb Csercseszov-csapat ellen. Rengeteg lehetőségük volt a hazaiaknak, nagyobb volt a sebesség, több a passz, nagyobb az agresszió (nem rossz értelemben), egyszerűen úgy támadtak le bennünket, ahogy illik.

Fordulás után ugyanez volt a szituáció, nem igazán jutottunk el helyzetekig. Gulácsi Péter végig együtt élt a játékkal, több alkalommal is bravúrral védett, egyszer viszont már ő is kevés lett volna, ekkor azonban a felsőléc segített ki bennünket.

Bravúros egy pontot szereztünk. Nem jó játékkal, de erre a történelemkönyvek hasábjain a kutya nem tesz majd említést.

Előző meccs eredménye
2020.10.11.Nemzetek Ligája
szerbia
0:1
magyarország
Nemzetek Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Törökország – Szerbia

Ez viszont egy szórakoztató meccsre sikeredett, ahol kétgólos előnyt harácsoltak el a vendég szerbek. Továbbra (és a tegnapi este fényében még inkább) is csalódás nekem ez a csapat, mert ilyen képességű játékosokkal nem ott kellene tartaniuk, ahol.

És ezen a meccsen is bebizonyították, hogy valami nagyon nem stimmel. Hiába játszottak jól az első félidőben, hiába rúgtak két gólt, a második félidőtől kezdve valami mágikus okból kifolyólag összezuhantak. Oké, a török csapat nagyon agresszíven támadott le, és tényleg haraptak, csíptek, rúgtak minden egyes labdáért.

Maradjunk a tényeknél: A vezetést Szergej Milinkovics-Szavics szerezte meg, egy baloldali beívelést bólintott a török kapu bal alsó sarkába. Ezt követően az első félidőben több találat nem esett, viszont rögtön a második félidő elején tizenegyeshez jutottak a vendégek. A sors fintora, hogy azt a tizenegyest Alekszandr Mitrovics belőtte… Szerintem, ha választhat, inkább a tegnapit lőtte volna be.

Ezt követően vált izgalmassá a meccs, mert Hakan Calhanoglu hét perccel később szépített, nyílttá téve a csatát.

Nagyon hajtottak a törökök, a szerbek alig bújtak ki a saját tizenhatosuk előteréből, Dmitrovics bravúrt bravúrra halmozott, de Tufan pöckölésénél már ő sem segíthetett. Ezzel 2-2-re módosult az eredmény és ez lett a vége is. Igazából egyik csapat sem örülhet, főleg nem a szerbek, akik egész egyszerűen kiengedték a győzelmet a kezükből.

Összefoglalás

Hogy össze vannak-e törve a szerbek? Az száz százalék. Luka Jovics a 90. percben visszahozta a reményeket, és nagyon kiegyenlített meccsen egy lutri döntött az Európa Bajnokságról. Merthogy a tizenegyespárbaj mindig lutri.

Érdekes egyébként, hogy Mitrovics tizenegyesénél maga Marshall kapus is meglepődött, hogy Mateu Lahoz játékvezető szabályosnak ítélte meg a védést. A skót kapus ugyanis ellépett a gólvonalról, ez pedig az új szabályok értelmében szabálytalan. Talán újra kellett volna rúgatni a tizenegyest.

Nem tette a spanyol, így a szerbek kiestek. És ha így folytatják, kiesnek a B divízióból.

De álljunk meg egy percre! Papíron még mi is kieshetünk. Igaz, ehhez baromi pechesnek kellene lennünk, de megtörténhet. Ha a törökök és a szerbek is nyerik mindkét meccsüket, akkor bizony ez megtörténhet.

Nem hinném azonban, hogy két meccsen legalább egy pontot ne tudnánk összehozni. Meg amúgy is… Miért hátra tekintgetek? Miért nem előre? Főleg a tegnapi után.

Remekül egyben van ez a magyar válogatott, de azt hiszem Rossi (és Inguscio) ad egy kis pihenőt néhány játékosának.

Bizonyára azok, akik csereként léptek pályára (vagy még úgy sem) kezdeni fognak a találkozón, hogy aztán a törökök ellen ismét a legjobbak álljanak ki.

Az előző szerb meccsen is hasonló történt. Lebecsültek minket Milinkovics-Szavicsék, melynek az lett az eredménye, hogy 1-0-ra nyertünk Könyves Norbert góljával.

Ezt a hibát most nem fogják elkövetni. Jovics szinte biztos kezdeni fog gólja után, kell is neki a játékperc, és azt gondolom, Szerbia minden követ meg fog mozgatni a három pont érdekében. X-es meccs, így inkább azt gondolom, hogy a gólok fognak most dominálni. Over 2,5, ez a tippem!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső