Mallorca – Levante: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 07.
Mallorca
Teljesítmény:
V N V V D
  • Visit Mallorca Estadi
  • Július 09. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Levante
Teljesítmény:
D D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Négy fordulója maradt a Mallorcának ahhoz, hogy hatpontos hátrányt dolgozzon le. Ennyivel áll előtte az Eibar, a Celta Vigo és az Alaves együttese. Ha bent akarnak maradni – márpedig ez lenne a cél -, akkor legalább a hazai meccseiket hozni kell. Ennek első állomására csütörtökön kerül sor, ekkor csapnak össze a Levante csapatával, akiknek sűrű a program, legutóbb tegnap este léptek pályára a Real Sociedad ellen.

Nem mondom, hogy reménytelen Budimirék helyzete, de ha most nem szerzik meg a három pontot, akkor el kell kezdeniük szokni a gondolatot, hogy jövőre újra a másodosztályban fognak szerepelni.

Nézzük, mire megy egymással a két csapat a Mallorca – Levante találkozón!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Atletico Madrid – Mallorca

Dacára a kiütéses győzelemnek, amit a Celta Vigo ellen arattak, arra számítottam, hogy ezúttal egyetlen gólt sem tudnak majd Jan Oblak hálójába lőni. Ez be is jött, magabiztosan nyert az Atletico, akik továbbra is jó helyzetben vannak, már ami a bronzérem megszerzését illeti.

A gólok sorát Morata nyitotta, a szituáció pedig ismerős lehet az Atletico drukkereinek. Ahogy a Barca ellen, úgy most is tizenegyeshez jutottak, most is védte az ellenfél kapusa a kísérletet, de mivel elmozdult a vonalról, most is megismételtették.

Akkor Diego Costa nem állt oda másodjára, Morata viszont nagy önbizalomról tett tanúbizonyságot, ugyanazt az oldalt választotta, de most biztosra ment és feljebb célzott, hogy Reina biztosan ne érhesse el a labdát.

Még az első félidőben összejött a duplázás az egykori Real Madrid játékostól, a gólpasszt is egy egykori Real Madrid játékostól, Marcos Llorrentétől kapta. Nem volt nehéz dolga, három méterről kellett a kapuba találnia.

A második félidőben is akadt hazai helyzet, a Mallorca viszont képtelen volt komoly lehetőséget kiharcolni.

A harmadik – és egyben utolsó – találatot Koke egy távoli, lapos lövéssel szerezte meg. A Mallorcának egy pillanatig sem volt reális esélye a pontszerzésre.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.22.La Liga
levante
2:1
mallorca
La Liga
2019.08.10.Barátságos Mérkőzés
mallorca
1:2
levante
Barátságos Mérkőzés
2017.03.25.La Liga 2
mallorca
1:1
levante
La Liga 2
2016.10.15.La Liga 2
levante
2:1
mallorca
La Liga 2
2013.05.05.La Liga
mallorca
1:1
levante
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Levante – Real Sociedad

Rettenetes formában továbbra is a Sociedad, írom ezt annak ellenére, hogy az újrakezdést követően végre megszerezték első győzelmüket. Tették mindezt a sereghajtó Espanyol ellen, így azért nem lehet azt mondani, hogy kievickéltek a túlpartra…

Ennek ellenére a meccs első gólja az övék volt, szurkolóik egy kicsit megnyugodhattak, hogy visszakapták a csapatukat. A gól maga is tetszetősre sikeredett, Alexander Isak egy balról érkező beadást juttatott sarokkal a kapuba. A gól tényét és szépségét árnyalja, hogy egy Levante játékos a földön feküdt, a vendégek mégsem rúgták ki a labdát. De mivel a játékvezető sem állította meg a mérkőzést…

Hamar, négy perccel később jött az egyenlítés, Morales kapott egy hosszú indítást, egyszer tolt rajta egyet, majd védője szorításából a hosszú sarokba lőtt.

A végeredmény ennyi maradt, bár még mindkét félnek lett volna lehetősége arra, hogy maga javára fordítsa a meccset.

Összefoglalás

Nem gyenge csapat idegenben a Levante, az újrakezdés óta veretlenek, köztük egy Valencia elleni 1-1 és egy Valladolid elleni 0-0, egyik sem könnyű ellenfél, ha hazai pályán játszanak. Emellett pedig az Espanyolt intézték el idegenben 3-1-re.

A szünet előtti utolsó meccsen viszont egy csúnya eredménybe futottak bele: Az Eibar simán verte őket 3-0-ra.

Egyébiránt a 13. hely nem rossz, egyre stabilabb csapat a Levante, és egy-két jó eredménnyel még feljebb is kerülhetnek, annyira sűrű a mezőny közepe. Érdekességképp a városi rivális a 9. helyen áll, öt pont a különbség. Amekkora körbeverések vannak, bármi megtörténhet…

A Mallorca is tud kellemetlen ellenfél lenni, emlékezzünk csak rá, hogy megverték a Real Madridot, de a szégyellnivaló hazai eredményekből is kijutott.

Sérültjük, eltiltottjuk nincs, azonban a Mallorca több kulcsembere egyetlen sárgára van az eltiltástól, nekik mindenképp oda kell figyelni.

Őszi mérkőzésükön 2-1-re nyertek Moralesék, az örökmérleget megnézve pedig azt láthatjuk, hogy egyébként kiegyenlített a párharcuk, hétszer a Mallorca, nyolcszor a Levante nyert.

Összességében erősebb csapatnak tartom a Levantét, a Sociedad elleni meccs is könnyen az ő győzelmükkel érhetett volna véget, így azt gondolom, ők lesznek azok, akik eldöntik a mallorcaiak sorsát. Vendég győzelemre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső