Manchester United – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 30.
Manchester Utd.
Teljesítmény:
N D N N V
  • Old Trafford
  • November 01. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Arsenal
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb rangadó az angol első osztályú bajnokságból, és persze erről is írunk nektek, remélhetőleg egy olyan tippel, ami után a bankrollunk emelkedik. Ez a Manchester United – Arsenal, amely mindig rangadó, pedig mindkét csapat gyengélkedik az elmúlt szezonokban, mondjuk úgy, hogy nem róluk szól általában a Premier League.

Azért látszik a fejlődés, de jelenleg még nincsenek a Liverpool vagy a Manchester City szintjén, lehet, hogy még erre egy-két évet várni kell, de tény és való, haladnak a felek előre.

Hétközi kötelezettségeiknek is eleget tettek, a Manchester a BL-ben, míg az Arsenal az EL-ben nyert magabiztosan.

Vegyük is górcső alá ezt a találkozót!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Manchester United – Chelsea

A Vörös Ördögök az előző fordulóban is rangadót játszottak, és akkor is egy londoni csapat ellen. A Chelsea elleni találkozó végül 0-0-s döntetlennel ért véget, de bánhatják a kihagyott lehetőségeket Ole Gunnar Solskjaer tanítványai, merthogy bizony lett volna esélyük otthon tartani a három pontot.

Már az első félidőben volt három helyzetük, mindhárom esetben Edouard Mendynek kellett hárítani. Mindhárom kísérlet ígéretes volt, de a friss szerzemény útját állta a hazai gólnak.

Volt esemény a túloldalon is, Harry Maguire egy beívelés után a felfutó César Azpilicueta nyakát fonta át, mint a szerelmesek. Más kérdés, hogy nem olyan szándékai voltak, de így nem tudott a spanyol bekk rendesen felugrani. Atkinson azonban úgy gondolta, ez még belefér, nem ítélt tizenegyest. Elég nagy hiba volt, véleményem szerint.

A második félidőben hiába próbálta felfrissíteni a csapatát mindkét együttes, de ők sem tudtak annyi lendületet adni, hogy abból gól születhessen. Így maradt a 0-0, talán a Chelsea lehet elégedettebb ezzel az egy ponttal, az Old Traffordról pontot hozni még mindig nagy szó.

A Manchester pedig valóban bánhatja, főleg az első félidőben kihagyott ziccereket.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.01.Premier League
arsenal
2:0
man united
Premier League
2019.09.30.Premier League
man united
1:1
arsenal
Premier League
2019.03.10.Premier League
arsenal
2:0
man united
Premier League
2019.01.25.FA Kupa
arsenal
1:3
man united
FA Kupa
2018.12.05.Premier League
man united
2:2
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal – Leicester

Rossz lóra tettem, amikor az Ágyúsok győzelmére tippeltem, de hát minden adott volt ahhoz, hogy ez bejöjjön. Szörnyű forma a Leicesternél, két gyengébb ellenféltől kaptak ki (West Ham, Aston Villa), Vardy kétséges volt, hogy játszhat-e…

A Leicesternek még sosem sikerült legyőznie az Emirates-ben az Arsenalt, mindössze két döntetlent értek el 14 meccsen. Itt viszont már az elején vezetést szerezhettek volna, de James Maddison közel negyvenméteres lövése végül nem ért célt.

A túloldalon Lacazette lőtt gólt, de mivel Xhaka lesen tartózkodott, ezért a játékvezető annulálta a találatot.

Az első játékrészben nem esett gól, az Arsenal ugyan többet támadott, de valódi lehetőségekig nem tudott eljutni, Schmeichelnek egyáltalán nem akadt dolga.

A második félidő pedig gyakorlatilag ugyanazt hozta, mint az első. Támadott az Arsenal, többet birtokolták a labdát, de nem tudtak mit kezdeni a Rókák védelmével.

Az eddig sérüléssel bajlódó Jamie Vardy aztán beállt a 60. percben és ez nyerő húzásnak bizonyult Rodgers részéről. A 80. percben Ünder beadását bólintotta hálóba a gólgyáros, ezzel pedig sikerült megnyerni a találkozót.

Főhet a feje Mikel Artetának, a bajnokságban nem megy az utóbbi időben…

Összefoglalás

Az Európa Ligában viszont igen, tegnap este megszerezték második győzelmüket, ezúttal a Dundalk volt az áldozat. Nketiah és Willock már az első félidőben betaláltak, ezt fejelte meg Nicolas Pépé még egy góllal a második játékrészben, így magabiztos győzelmet arattak ír ellenfelük fölött.

Hasonlóan a Manchester United is könnyedén nyert, ők a Bajnokok Ligájában fogadták Gulácsi Péter és Willi Orban csapatát, az RB Leipziget. Sokan gondoltak hazai győzelemre – én is -, de azért egy 5-0-s kiütésre talán a legvérmesebb MU-drukkerek sem.

A találkozó első félideje csak egy Greenwood találatot hozott, a gólzsák a második félidőben szakadt ki, akkor betalált Martial, Rashford pedig mesterhármassal járult hozzá a fölényes sikerhez.

A Manchester és az Arsenal egyébként nem szoktak unalmas találkozókat játszani, remélhetőleg, ez most sem lesz másképp. Az utolsó 0-0-s meccsük hat éve volt.

Az örökmérleg manchesteri fölényt mutat, majdnem kétszer annyi győzelmük van, mint Artetáéknak. Legutóbbi találkozójukon, amit az Álmok Színházában rendeztek 1-1 lett az eredmény, az Emiratesben pedig 2-0-ra nyertek az Ágyúsok.

Nézzük a sérülteket, mert van belőlük pár. Bár ezzel a kijelentéssel most már nagyon csínján kell bánni, bármikor jöhet egy pozitív covid-teszt és akkor huss, minden elképzelés oda…

Jelen pillanatban biztosnak tűnik, hogy Lingard, Bailly, Jones és az új fiú, Telles nem léphet pályára, míg Martial piros lapja miatt nem játszhat.

A másik oldalon Holding, Martinelli, Pablo Mari és Chambers estek ki, valamint kétséges David Luiz játéka. Amennyiben a brazil nem játszhat, úgy egy igen érdekes védelemnek kell majd állnia a sarat.

Nem csak emiatt gondolok manchesteri sikerre. Arteta csapatának mostanság nem megy a bajnokságban, a MU-nak sem, ezt tegyük gyorsan hozzá! Viszont a MU-ban megvan a potenciál, hogy magasabb szintre kerüljenek, a 15. hely nem az, ahol a helyük van. Hazai pályán pedig még egy olyan botlás nem fér bele, mint a Tottenham ellen. Manchester-győzelmet remélek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső