Manchester United – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 22.
Manchester United
Teljesítmény:
N N N N N
  • Old Trafford
  • Február 24. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Fulham
Teljesítmény:
V N D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai öt meccsünkből négy is az angol élvonalból érkezik. A Manchester United – Fulham következik ezúttal, amit szintén szombaton rendeznek majd meg. A MU hatalmas menetelésben van épp, ha látjátok az eredménysorukat, akkor ez számotokra is kiderül. Ha nem, akkor meg elmondom: Utóbbi hét meccsükön veretlenek maradtak, ebből hatot meg is nyertek.

Nem megy ilyen jól most Marco Silváéknak, az ellenfélnek. A Fulham azonban tört már borsot a nagyobb csapatok orra alá, tehát teljes mértékben nem mondhatunk le az ő pontszerzésükről sem.

Tény azonban, hogy ten Hagék most nagyot mennek, és minden információt összeollózva a hazaiaknak nagyobb esélye van a sikerre.

Manchester United

Hányszor mondták már a szakértők meg úgy en bloc a futballt kedvelők, hogy Erik ten Hag felé elfogyott a türelem? Hogy na, majd most meneszteni fogják. Egyelőre nekik nem lett igazuk, mert a holland köszöni szépen, jól van, továbbra is ő a MU edzője, és egy ilyen eredménysor után az állása is nagyobb biztonságban van, mint mostanság bármikor.

Ugyan ez a szezon nem róluk szól, ezt kár is lenne mondani, az idény vége még elsülhet jól is. A Bajnokok Ligájából kiestek, még az EL-be sem sikerült átvándorolni, így a csapatnak egyetlen célja van: Minél feljebb jutni a Premier League-ben. No meg még ott van az FA Kupa is, ahol bejutottak a legjobb tizenhat közé. Hosszú még az út, annyit mondok csak, megnyerhetik Anglia legrangosabb kupáját.

Amit már említettem, azt tudom megismételni: Voltak nehéz helyzetben, most épp azonban remekül teljesítenek. Elmúlt hét meccsükből hatot megnyertek, egyszer ikszeltek. A hétvégén a Lutont intézték el Rasmus Höjlund duplájával, előtte a Villa Parkban nyertek, de megverték a West Hamet és a Wolverhamptont is.

Ennek eredményeképp egyre közelebb kerülnek az első öthöz, a Tottenhamtől már csak három pont választja el őket.

Hazai pályán fognak most pályára lépni, ahol négyszer kaptak ki a bajnokságban idén, egyszer ikszeltek, hétszer nyertek.

A mesternek leginkább a védelem összeállítása okoz problémát, hiszen mindkét balbekkje kiesett. Tyrell Malacia már régebb óta nem áll rendelkezésre, a Luton ellen pedig Luke Shaw esett ki, lehet, hogy az egész szezonra. Játszott balbekket az utóbbi időben Sofyan Amrabat, Victor Lindelöf és Diogo Dalot is, de miután Aaron Wan-Bissaka sem bevethető, a portugálra a jobb oldalon van szükség.

Sérült továbbá Lisandro Martínez, Mason Mount és Anthony Martial is.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Maguire, Varane, Lindelöf – Mainoo, Casemiro – Garnacho, B. Fernandes, Rashford – Höjlund

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.04.Premier League
fulham
0:1
man united
Premier League
2023.05.28.Premier League
man united
2:1
fulham
Premier League
2023.03.19.FA Kupa
man united
3:1
fulham
FA Kupa
2022.11.13.Premier League
fulham
1:2
man united
Premier League
2021.05.18.Premier League
man united
1:1
fulham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fulham

Mostanában párszor beszéltünk a Fulhamről, a véleményem azóta sem változott. Továbbra sem érzem, hogy Aleksandar Mitrovic pótlása megoldott volna, hiába jött Raúl Jiménez, hiába van itt Armando Broja. Mostanában Rodrigo Muniz kezd csatárposzton, aki rövid távon megoldást jelentett, hiszen a brazil lövi szépen a gólokat, de hogy hosszabb távon is megfelelő helyettese lesz-e a szaúdi ligába szerződő elődnek… az még nagy kérdés.

A Fulham csapata továbbra is a középmezőnyben, várhatóan onnan idén nem is fognak elmozdulni. Arra nagyobb esély van, hogy lefelé vándoroljanak, hiszen mögöttük ott a Bournemouth, a Brentford és a Crystal Palace is, előttük viszont hat pontra a Chelsea meg a Wolverhampton.

A hétvégén az Aston Villát fogadták és egy igazán izgalmas mérkőzésen végül 2-1-re kikaptak. A hazai csapat gólját Rodrigo Muniz szerezte. Betalált amúgy Tim Ream is, a védő találatát viszont les miatt elvették.

A Fulham idegenben a második legrosszabb mérleggel rendelkezik. Egyszer tudtak győzni, négyszer ikszeltek, hétszer kikaptak. Mindössze csak 11 gólnál járnak, de kaptak 26-ot. Utolsó öt idegenbeli mérkőzésükön négyszer is vereséget szenvedtek.

Ezúttal is hiányozni fog Raúl Jiménez és Kenny Tete, plusz most még a csapat motorja, Joao Palhinha sem bevethető, mert összejött a 10. sárga lapja.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Castagne, Diop, Ream, Robinson – Reed, Cairney – Cordova-Reid, Pereira, Willian – Rodrigo Muniz

Tippelde

Bár a hazai védelem abszolút nem a legjobb összeállításában lesz, a MU most van olyan formában, hogy hazai környezetben simán elintézze a hektikus, a Cravan Cottage-től távol mindössze hét pontot szerző Fulhamet.

Tippjeink a következők:

1.: Manchester United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Gól az első félidőben

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső