Manchester United – Leeds United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 06.
Manchester United
Teljesítmény:
N N N N V
  • Old Trafford
  • Február 08. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Leeds United
Teljesítmény:
V N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nincs nap az angol első osztály nélkül, ma sem lesz. És nem csak tippek formájában jelenik meg a Premier League, hanem a hírek között is érdemes lesz szétnézni, összeszedjük ugyanis a csapatok téli átigazolásait. Lesz miről beszélni, szinte minden egyes csapat elbüszkélkedhet új szerzeményekkel… Főleg a Chelsea…

De most nem a kékekről lesz szó, hanem a Manchester United és a Leeds United csapatairól. Az online sportfogadás tekintetében sima ügy kell, hogy legyen ez Erik ten Hag csapatának. A Leeds formáját tekintve a béka feneke alatt, a Manchester ismét elkapta a fonalat. Ráadásul még hazai pályán is fognak játszani…

Miután a hétvégén minden egyes riválisuk megbotlott, újabb esélyt kaptak a zárkózásra (amivel éltek is), most, ha csak ideiglenesen is, de beérhetik a második helyen álló Manchester Cityt.

Egyesek már most arról beszélnek, hogy megvan Sir Alex Ferguson utódja. Nem csak utódja, pontosítok: Méltó utódja. Lehet, hogy így van.

De anno mondtak hasonlókat David Moyesra, Olle Gunnar Solskjaerra és José Mourinhora is. Hol vannak ők most? Ja, igen, egyikük sem a klubnál, mindüket kirúgták…

A következő edző, akit kirúghatnak, Jesse Marsch lehet. Akár ez lehet az amerikai utolsó mérkőzése… De ezt is mondogatták már sokan, többek között én is.

A hazaiak az esélyesek, 1.45-öt fizetnek rájuk a Unibetnél, 4.90-et ér a döntetlen, 6.50-et ér a vendégsiker.

Jöjjön a Manchester United – Leeds United találkozó!

Manchester United

Kezd magához térni a Manchester United ismét. Az Arsenal ellen elszenvedett vereség mellett a Crystal Palace elleni döntetlen is borzolta a kedélyeket, Erik ten Hag csapata kissé lemaradt a Manchester Citytől, és a Newcastle is beérte őket.

Veszélybe került a bronzérem, és távolodott az ezüst. A forduló nagy nyertese most egyértelműen a MU, hiszen míg az Arsenal és a Man City kikaptak, a Newcastle United pedig döntetlent ért el, addig a MU – ezúttal már – megverte a Crystal Palace-t. Most sem volt könnyű, ahogy a múltban sem, de a csapat formában levő játékosai, vagyis Bruno Fernándes és Marcus Rashford szállították a győzelmet.

Három pont a hátrány a Cityvel szemben, én úgy gondolom, az aranyról már lemondhat ten Hag, de az ezüstről még nem. És bár nem lennének bajnokok, a szurkolók mégis maximálisan elégedettek lehetnének. Egy esetleges Ligakupa-győzelem (ott már megvan a finálé), bajnoki ezüst, BL-indulás…

Jelenleg 13-3-5-tel áll a csapat, hazai pályán pedig 8-1-1 a mérleg.

A csapathoz kapcsolódó információ, hogy bár Mason Greenwoodot felmentették az erőszak vádja alól, a játékosok nem szeretnék, hogy újra velük legyen.

Emiatt több mint valószínű, hogy valóban nem látjuk már a játékost a Manchester United mezében. Főleg, hogy ő is menni akar.

Mivel Casemirot kiállították a Palace ellen, így ő biztosan nem fog játszani. Itt a lehetőség a most igazolt Marcel Sabitzer előtt, hogy bejátssza magát a kezdőbe, és meggyőzze a kétkedőket. Szintén nem lesz sérülés miatt Christian Eriksen, Anthony Martial, Scott McTominay és Donny van de Beek.

A középpálya erősen megfogyatkozott tehát, ha valami, ez hátráltathatja majd az együttest a tavasz folyamán.

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw – Sabitzer, Fred – Antony, B. Fernándes, Rashford – Weghorst

Egymás elleni meccsek:

A Leeds United csapatának a közelmúltban egyetlen egy alkalommal sikerült pontot rabolnia az általában (mindig) esélyesebbnek számító MU ellen. 2021-ben volt egy 0-0-s döntetlen. Ez a meccs több szempontból is kilóg a sorból. Egyrészt nem megszokott, hogy a fehérmezes csapat pontot szerez, másrészt nem jellemző, hogy kettejük összecsapása ne gólfürdővel végződjön. 2020-ban 6-2-re, 2021-ben 5-1-re, 2022-ben pedig 4-2-re nyert a MU.

Idén még nem találkoztak, ez konkrétan az őszi forduló pótlása, ezt a meccset szeptemberben kellett volna lejátszani.

2010-ben fordult elő, hogy a Leeds az Old Traffordon nyerni tudott, akkor az FA Kupában 1-0-ra nyertek.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.20.Premier League
leeds
2:4
man united
Premier League
2021.08.14.Premier League
man united
5:1
leeds
Premier League
2021.04.25.Premier League
leeds
0:0
man united
Premier League
2020.12.20.Premier League
man united
6:2
leeds
Premier League
2019.07.17.Barátságos Mérkőzés
man united
4:0
leeds
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leeds United

A Leeds tegnap délután látogatott a Nottingham Forest otthonába. A találkozó számukra nem sült el jól, gólképtelenek maradtak, azonban a Forest egy gólt rúgni tudott, így Jesse Marsch elszenvedte szezonbeli 10. bajnoki vereségét. Ez pedig azt jelenti, hogy már csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően nem állnak kiesőhelyen. Egy mérkőzéssel ugyebár kevesebbet játszottak, de nem valószínű, hogy ez számítana…

A Leeds a nagy igazolások ellenére csak szenved, a PL egyik legrosszabb formájában levő csapatáról van szó.

A mérlegük 4-6-10, idegenben 1-2-7, erre sem lehetnek túl büszkék. Kétszer annyi gólt kaptak, mint rúgtak…

Jöjjenek a sérültek, van belőlük pár: Továbbra sem játszhat Archie Gray, Adam Forshaw, Rodrigo, Stuart Dallas, és most még Sonny Perkins is kiesett. Robin Koch viszont letöltötte az eltiltását.

Frissítés: Tegnap elfogyott a türelem, Jesse Marsch menesztésre került.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Ayling, Cooper, Wöber, Struijk – Adams, McKennie – Sinisterra, Harrison, Aaronson – Bamford

Tippelde

Hát, ez a mostani Leeds veszélyesen gyenge. És ha valamelyik kiesőhelyen levő együttes összeszedi magát, akkor ők lesznek a legnagyobb esélyesei a kiesésnek.

Sok esélyük a Manchester United ellen sincs, én legalábbis nem gondolom, hogy Marsch csapata akárcsak gólt szerezne az Old Traffordon. Hazai győzelmet várunk, valamint azt, hogy csak az egyik csapat talál be a hálóba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.49 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső