Schalke 04 – Wolfsburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 07.
Schalke 04
Teljesítmény:
D D V V V
  • VELTINS-Arena
  • Február 10. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolfsburg
Teljesítmény:
V V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap hat tippünk volt az oldalon, ma eggyel növeljük ezt a számot. A terveink között szerepel az, hogy a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetünk a különböző hírekre is a tippek mellett, ez viszont egy kissé időigényesebb feladat lesz, az átmenet alatt kéretik nem elhagyni bennünket. De tényleg. A mai napra tehát hét mérkőzést hoztam nektek, és gyakorlatilag mindegyik topbajnokságból érkezik legalább egy. Lesz itt angol első-, és másodosztály, lesz francia, spanyol, német és olasz mérkőzés is.

A némettel kezdünk, péntek este rendezik meg a Schalke 04 – Wolfsburg mérkőzést, amely a sportfogadás kedvelőinek igazi csemege lesz. A gelsenkircheniek tök utolsók a bajnokságban, és bár az utóbbi időben kétszer is pontot tudtak szerezni, nem tartom valószínűnek, hogy ez harmadszor is sikerülni fog.

Kétségeim azért vannak. A Wolfsburg amilyen nagyszerűen kezdte meg az idény második felét, most annyira gyengének tűnnek. Ez a mérkőzés számukra is fontos, ha harmadjára sem tudnak nyerni, akkor még inkább lemaradhatnak az előttük állóktól, akik egyébként már nemzetközi kupaindulást érő helyen vannak. Ja, és a Werder – Gladbach kettős is beérheti őket.

Szóval nem megengedhető, hogy szórakozzanak a zöldmezesek, főleg nem a – papíron – leggyengébb csapat otthonában.

A bukmékerek szerint is a Wolfsburg az esélyes, 3.60-at fizetnek az Ivibetnél a hazaiakra, 1.95-öt a vendégekre, a döntetlen pedig 3.75.

Schalke 04

Sorozatban kétszer sikerült a Schalke 04 együttesének pontot szereznie a Bundesligában. Nem mondom, hogy ezzel kint vannak a vízből, de talán úgy, hogy új az edző, a sérültek kezdenek visszatérni, sikerült a télen erősíteni is… talán így valami megindul.

Még mindig cefet rosszul állnak, övék az utolsó hely, és mindössze két győzelmük van tizenkilenc mérkőzésen. Mellette öt döntetlen és tizenkét vereség.

A második legtöbb gólt ők szenvedték el a Bundesligában, 41-szer találtak a kapujukba, miközben ők csak 14-et rúgtak az éppen aktuális ellenfelek hálójába.

A Lipcse elleni 1-6 után mindenki lemondott arról, hogy a Schalke bent tud maradni. És tényleg nincs már sok forduló hátra… A két döntetlen, amit az elmúlt két hétben elértek nem rossz, tekintve, hogy milyen csapatok ellen tették mindezt, mégis kevés.

A Köln elleni 0-0-t követően a Borussia Mönchengladbach együttese ellen szintén egy gól nélküli döntetlent hoztak össze.

Nem játszottak alárendelt szerepet, de inkább láttam úgy, hogy a Gladbach volt gyenge, és nem a Schalke erős. Ettől függetlenül még a győzelemre is megvolt az esélyük…

A téli igazolások közül többen is a kezdőben kaptak helyet, mint Moritz Jenz, Éder Balanta vagy Tim Skarke. A védelem egy kicsit helyre rázódott, de láthatóan elöl még mindig küzdenek.

Hazai pályán szerezték mindkét győzelmüket, mérlegük jelenleg 2-2-6.

Ugyan már több sérültjük helyre jött, még mindig vannak hiányzók. A hírek szerint Marcin Kaminski bevethető lesz, de a védő az egész szezont kvázi kihagyta eddig, nem valószínű, hogy varázsütésre a csapatba fog kerülni.

Sepp van den Berg is hamarosan játszhat, viszont többen vannak, akik hosszabb távra estek ki. Danny Latza majd csak a következő hónapban állhat ismét edzésbe, míg Sebastian Polter és Justin Heekeren az idényben már nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Fahrmann – Brunner, Yoshida, Jenz, Uronen – Balanta – Kozuki, Kral, Krauss, Skarke – Frey

Egymás elleni meccsek:

Ősszel a Wolfsburg együttese nem állt olyan jól, mint most. Niko Kovaccsal nagyon nehezen indultak meg, és az első fordulókban folyamatosan botlottak. A Schalke elleni augusztusi mérkőzést sem tudták megnyerni, hazai pályán csak egy 0-0-ra voltak képesek a királykékmezesekkel szemben.

Pedig korábban nagyon jól ment ellenük, 2019-től kezdve (amikor a Schalke utoljára nyerni tudott) sorozatban négy győzelmet arattak ellenük. Nyertek otthon, nyertek idegenben, nyertek a Bundesligában és a kupában egyaránt.

A Veltins Arénában az összképhez képest egy sokkal kiegyenlítettebb mérleget kapunk. A Schalke kétszer tudott nyerni, a Wolfsburg ugyanúgy kétszer, döntetlen pedig egy volt, még 2017-ben.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.20.Bundesliga
wolfsburg
0:0
schalke 04
Bundesliga
2021.03.13.Bundesliga
wolfsburg
5:0
schalke 04
Bundesliga
2021.02.03.Német Kupa
wolfsburg
1:0
schalke 04
Német Kupa
2020.11.21.Bundesliga
schalke 04
0:2
wolfsburg
Bundesliga
2020.06.20.Bundesliga
schalke 04
1:4
wolfsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolfsburg

Remekül kezdte meg a tavaszi szezont a Wolfsburg csapata. Két mérkőzésen rúgtak tizenegy gólt, és közben egyet sem kaptak. Hat gólt rúgtak Sallai Rolandéknak, majd a Hertha BSC-nek ötöt vágtak.

Azt gondoltuk, nem lehet majd őket megállítani tavasszal. Aztán kiderült, hogy nekik is megvan a maguk gyenge pontja. A Werder Bremen elleni váratlan vereséget követően a hétvégén a Bayern München ellen játszottak. És hiába volt emberhátrányban majdnem egy teljes félidőt a vendégcsapat, a Wolfsburg nem tudott közeledni. Végül 4-2-re kaptak ki, Jakub Kaminski és Mattias Svanberg szerezték a hazai gólokat.

A Wolfsburg most a hetedik, 8-5-6-os mérlegük van. Idegenben eddig 4-2-4-et értek el.

Niko Kovacnak főként most az a feladata, hogy mentálisan helyre tegye a csapatát, mielőtt az élen állók elhúznak, a többiek pedig beérik őket. A sereghajtó ellen gólokkal kellene nyerniük.

Ehhez minden adott, a mesternek a múlt héten nem volt egy sérültje sem, és legjobb tudomásom szerint ez a helyzet nem változott.

A várható kezdőcsapat:

Casteels – Baku, Bornauw, van de Ven, Paulo Otávio – Wimmer, Svanberg, Arnold, Gerhardt, Kaminski – Older Wind

Tippelde

Jobb csapat a Wolfsburg, de egy kicsit most elvesztek. A Schalke elleni mérkőzésen gólokkal kéne nyerni, de láthattátok, hogy az elmúlt időszakban a gelsenkircheni védelem magára talált.

Hazai pályán ezt folytathatják tovább. Nem tudom, végül győzni tud-e a hazai csapat, de úgy sejtem, hogy két és fél gól alatt lesz az eredmény.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.13 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.08 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső