Shakhtar Donetsk – Feyenoord: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 07.
Shakhtar Donetsk
Teljesítmény:
N N D N N
  • Stadion Miejski
  • Március 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Feyenoord
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még két mérkőzés innen, aztán egy a harmadik számú sorozatból. Ennyit terveztünk mára, de azt hiszem, hogy egész szépen lefedtük az európai kupákat ezen a héten is. Holnap már a hétvégi bajnokik felé vesszük az irányt.

A Shakhtar Donetsk, amit csinál ebben a szezonban, az valami egészen elképesztő. Megfogyatkozva, legjobbjaikat eladva, kölcsönadva, hazai játékosokkal a keretet feltöltve sikerült az Európa-liga legjobb tizenhat csapata közé kerülni. És lehet, hogy még itt sem lesz vége a menetnek, bár az ellenfél erős, nagyon erős.

A Feyenoord jelenleg vezeti a holland bajnokságot, megtörni látszik az évek óta tartó Ajax-uralom a hazai bajnokságban. Szépen haladnak az EL-ben is, csoportjukat megnyerve jutottak el idáig.

Tudom, gyakran mondom egy mérkőzésre, hogy érdekes lesz, de erre tényleg nem lehet más jelzőt sütni.

A bukmékerek úgy gondolják, hogy a mérkőzés esélyese a holland csapat. Az online sportfogadás egyik szakértője, az Unibet 2.40-et fizet a vendégekre, 3.00-t a Shakhtarra, 3.60-at a döntetlenre. Következzen a Shakhtar Donetsk – Feyenoord összecsapás!

Shakhtar Donetsk

Február végén folytatódott az ukrán bajnokság, továbbra is nagy szigor mellett, zártkapus találkozókon igyekeznek eldönteni, ki a legjobb. Minden valószínűség szerint ez a csapat a Shakhtar Donetsk lesz. Akik nagy elánnal vetették bele magukat a folytatásba, a Minaj ellen 4-1-re, a Metaliszt ellen 7-0-ra nyertek. Ez utóbbi volt a hétvégén, és Oleksandr Zubkov duplája mellett kétszer köszönt be Lassana Traoré, valamint gólt szerzett Ivan Petrjak és Yaroslav Rakitskyi is. Ja, és gólszerző volt Bogdan Mykhaylichenko.

A Shakhtar a Rennes elleni siker után táltosodott meg, a franciákat „otthon” 2-1-re verték, majd idegenben 2-1-re kaptak ki, így jöhetett a hosszabbítás, majd a tizenegyespárbaj. Hosszúra nyúlt, hét sorozat is volt, a vendégektől ketten (Bondar és Sikan) hibáztak, a hazaiaktól hárman.

A Shakhtar nem otthon, hanem Lengyelországban játssza a hazai meccseit, de lassan a játékosok már megszokják. Számukra, ahogy az edzőjük fogalmazott, nagyon fontos, hogy sokáig versenyben maradjanak, amint kiesnek, menniük kell vissza Ukrajnába, maguk mögött hagyva a Lengyelországba menekülő családjukat.

Szóval ez is plusz motiváció a csapat előtt.

Legjobb tudomásom szerint két játékos sérült, Marian Shved és Mykola Matviyenko.

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Konoplya, Bondar, Rakitskyi, Mykhaylichenko – Stepanenko – Zubkov, Bondarenko, Sudakov, Kryskiv – Traoré

Egymás elleni meccsek:

Két találkozót játszottak korábban, a 2017/2018-as idény csoportkörében futottak össze a BL-ben. Mindkét meccset az akkor még sokkal erősebbnek számító Shakhtar nyerte, idegenben 2-1-re, otthon 3-1-re. Összehasonlíthatatlanul erősebb volt az a keret, akkoriban olyan játékosok játszottak ott, mint Fred, Marlos, Bernard. De azért a Feyenoord sem volt semmi, Steven Berghuis, Boetius, Vilhena és Amrabat is a csapatot erősítette.

Előző meccs eredménye
2017.11.01.Bajnokok Ligája
shakhtar donetsk
3:1
feyenoord
Bajnokok Ligája
2017.10.17.Bajnokok Ligája
feyenoord
1:2
shakhtar donetsk
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Feyenoord

Az előző körben a Feyenoordnak nem kellett pályára lépnie. Túlzás volna azt állítani, hogy magabiztosan nyerték a csoportjukat. Nem lenne igaz. Minden egyes csapat abból a négyesből nyolc pontot szerzett, példátlan körbeverések voltak láthatók, végül a Feyenoord jött ki a legjobban ebből a csörtéből.

A gárda közben a holland bajnokságban is vezet, egyelőre mondhatni, tényleg magabiztosan, és jó esélyük van arra, hogy hat év után ismét ők emeljék magasba a trófeát.

Az, hogy a forma megfelelő, nem is vitás, az Arne Slot által irányított együttes az utolsó tizennyolc tétmeccsén maradt veretlen, utoljára a Groningent verték idegenben, 1-0-ra. A győztes találatot Oussama Idrissi szerezte.

Kifejezetten nagy sztárok nincsenek, pár ismerős név azért akad, és vélhetően a nyáron jól szétszedik majd ezt a csapatot…

A csapatban három sérült van, Justin Bijlow, Quinten Timber és Patrik Walemark.

A várható kezdőcsapat:

Wellenreuther – Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman – Kökcü, Wieffer – Idrissi, Dilrosun, Jahanbkhsh – Giménez

Tippelde

Idegenben az EL-ben annyira azért nem ment a Feyenoordnak, de tény, hogy most jó formában vannak.

Nem tudni, meddig mehet a Shakhtar, de szerintünk ezen a meccsen még reális esélyük van a győzelemre.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.00 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.95 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső