Swansea – Sheffield United: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 12.
Swansea
Teljesítmény:
N D V V D
  • Liberty Stadium
  • Szeptember 13. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Sheffield United
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hiába várom minden évben, hogy majd most, a Swansea csak nem akar a felsőházba kerülni. Most is ott vannak a 19. helyen, a szurkolók ennél többet vártak, és egyébként többet is érdemelnek.

Most sem várható, hogy három ponttal gazdagodnak, mivel ellenfelük az a Sheffield United, amelyik idén a fejébe vette, hogy a kiegyenlített mezőnyt maga mögé utasítja, és visszajut az első osztályba. Nyilván korai még bármit mondani, tavaly a WBA-ról is azt tartották, hogy simán meglesz a feljutás, aztán valahol a középmezőnyben végeztek. De Paul Heckingbottom legénysége sokkal jobb a West Bromnál, és már a szezon előtt is mondtuk, hogy szerintünk feljuthatnak, még akkor is, ha a bukik másként gondolják. Csak megemlíteném, hogy ők a szezon előtt a Norwichot, a Watfordot és a Middlesbrought várták feljutó helyekre…

A bukik tippjeikkel jelzik felénk, hogy szerintük nem annyira egyértelmű a meccs. A Swansea sikerét 3.40-re mérik, pont annyira, mint a döntetlent. A Sheffield győzelmére kétszeres pénzt ajánlanak most.

Rengeteg a sérült a vendégeknél, maximum emiatt lehet esélye a walesieknek. Következzen a Swansea – Sheffield United mérkőzés!

Swansea

A múlt hét végén mindössze második győzelmét aratta a Swansea együttese. Pedig ez már a nyolcadik forduló. A hattyúk először a Blackpoolt verték meg idegenben, hazai pályán viszont csak döntetlenek és vereségek jutottak nekik. Eddig! Merthogy a QPR csapatát 1-0-ra legyőzték Joel Piroe találatával. Megérdemelt győzelem volt, egyrészt többet támadtak, többet lőttek kapura, mint a Rangers, másrészt Piroe a mérkőzés elején kihagyott egy tizenegyest is.

Az örömre azonban nincs sok oka az együttesnek, hiszen most is csak az alsóházban találhatók. A 19. helyen állnak, két győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel, negatív gólkülönbséggel.

A nyári igazolások eddig nem igazán ülnek, de a végén a hattyúk is belehúztak, az utolsó két napon három játékost is kölcsönvettek: Luke Cundle-t a Wolvestól, Armstrong Okoflexet a West Hamtől, míg Fin Stevenst a Brentfordtól.

Russell Martin dolgát nehezíti, hogy egyik legjobbja, Michael Obafemi személyes okok miatt távol maradt az utolsó mérkőzésen, és egyelőre nincs hír arról, hogy visszatért volna, lehet, hogy ezúttal is kimarad. Szintén kimarad – és ez biztosnak tűnik -Liam Walsh, Liam Cullen és Joel Latibeaudiere, mindhárom játékos sérült. Cullen egyébként a QPR ellen esett ki nem sokkal azután, hogy pályára lépett.

Az újak közül Okoflex a kezdőben köthet ki, de nagy változást nem várunk a múltkori kezdőhöz képest.

A várható kezdőcsapat:

Fisher – Naughton, Wood, Cabango, Manning – Okoflex, Grimes, Allen, Paterson – Cooper, Piroe

Egymás elleni meccsek:

A közös meccsek alapján nem mondanánk meg, hogy most a Sheffield United áll az élen, míg a Swansea csak valahol a középmezőnyben kódorog. A közös meccsek nagy részét – az utóbbi időben – a walesi csapat nyerte meg, ötből háromszor is jobbnak bizonyultak.

Igaz, ezek a korábbi években született eredmények, volt olyan győzelem, ami 2011-ből való. Azóta pedig sok víz lefolyt a Temzén. A tavalyi évben ősszel nem sikerült Jokanovic irányításával legyőzni a Swansea-t, az eredmény 0-0 lett. De aztán volt egy edzőváltás a Unitednél, érkezett megint Paul Heckingbottom, és vele már fölényes győzelmet arattak pár hónappal később. 4-0-ra győzték le a hattyúkat.

A Swansea otthonában mindössze ötször találkoztak egymással. Fun fact: A Sheffield még egyszer sem tudott nyerni. Tovább megyek: Mindössze kétszer találtak be ebben a stadionban a kapuba. Van tehát min javítani…

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.19.Championship
sheffield united
4:0
swansea city
Championship
2021.08.14.Championship
swansea city
0:0
sheffield united
Championship
2019.01.19.Championship
swansea city
1:0
sheffield united
Championship
2018.08.04.Championship
sheffield united
1:2
swansea city
Championship
2011.05.07.Championship
swansea city
4:0
sheffield united
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sheffield United

A feljutási terveket szövő Sheffield United egyelőre jól halad a megvalósításban, nyolc forduló után vezetik a bajnokságot, és habár a szezon kezdete óta tele vannak sérültekkel, nem nagyon tudja őket megállítani senki és semmi. Az elmúlt öt fordulóból négyet győzelemmel zártak, többek között az utolsó meccsükön is nyerni tudtak, idegenben a Hull ellen. Ollie McBurnie sérüléséből felépülve gólfelelőssé vált, most is az övé volt az első találat, később pedig Sander Berge talált a hálóba.

Ez a meccs sem múlt el sérülés nélkül, hiszen Matt Lowe-ot az első játékrészben Chris Basham váltotta. És ezzel tovább nőttek Paul Heckingbottom problémái, mert egy félcsapatra való sérültje már így is volt…

Nem játszhat a Swansea ellen Enda Stevens, Ciaran Clark, Jack Robinson, Jayden Bogle, Jack O’Connell, Ben Osborn, Billy Sharp, Max Lowe, John Fleck és Adam Davies sem.

A várható kezdőjük így is nagyon erős, a védelemben Ahmedhodziccsal, Egannel és Bashammel, a középpályán Norwooddal, Baldockkal, elöl pedig Berge, Ndiaye és McBurnie próbálja majd bevenni Fisher kapuját. Ha nem megy, csereként szóba jöhet a Manchester Citytől kölcsönvett James McAtee.

Az együttes idegenben eddig csak egyszer nyert, ezt megelőzően kétszer ikszeltek és egyszer kikaptak.

Így nem annyira egyértelmű, hogy végül be tudják húzni a Swansea elleni összecsapást. Négy meccsen összesen öt gólt rúgtak, négyet kaptak, ezzel különösebb gond nincs.

A várható kezdőcsapat:

Foderingham – Ahmedhodzic, Egan, Basham – Baldock, Norwood, Doyle, Norrington-Davies – Berge, Ndiaye – McBurnie

Tippelde

Nem vagyunk meggyőződve róla, hogy a Sheffield a Norwichot maga mögött tudja tartani sokáig, legalábbis ilyen sérültlistával biztosan nem. De ezen a mérkőzésen még határozottan ők a favoritok.

A Swansea erőtlennek tűnik hazai pályán és vendégségben egyaránt, és Piroe-n kívül nem igazán van olyan játékos, aki veszélyt tud teremteni az ellenfelek tizenhatosánál.

Mi úgy hisszük, hogy a Blades ezt a találkozót szűken megnyeri, egy góllal legalább jobbak lsznek a vendégek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.20 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.20 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.20 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső