Millwall – Blackburn: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 07.
Millwall
Teljesítmény:
N V V N V
  • The Den
  • Május 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Blackburn
Teljesítmény:
D V D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Túl vagyunk bőven a nap felén, de két meccs vár még ránk. Itt már azok a találkozók érkeznek, melyek valódi izgalmat rejthetnek magukban, és nem csak a sportfogadás szerelmeseit érdekelheti, hanem azokat is, akik érdeklődnek az angol foci iránt.

A Millwall és a Blackburn játszik egymással hétfőn délután, ez a meccs pedig azért lesz az egyik legizgalmasabb, mert mindkettőnek van esélye a feljutásra.

Jelenleg a Millwall bitorolja a hatodik pozíciót, ám mögöttük ott van a Sunderland, a West Brom és a Blackburn is. Gary Rowették akkor jutnak fel biztosan, ha megnyerik saját meccsüket, akkor nem kell számolgatni meg a másikat figyelni.

Jon Dahl Tomasson ebben szeretné megakadályozni őket, és bár idegenben nem ők a legjobbak, formájuk pedig egészen pocsék, mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében.

A Librabet oldalán 1.90-ért találhatjuk meg a hazai győzelmet, 3.60-ért az ikszet és 4.11 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Millwall – Blackburn találkozó!

Millwall

A Millwall az egész szezonban körülbelül az 5-8. helyek között mozgott, Gary Rowett együttese megérdemelné, hogy végre megpróbálhasson feljutni a legjobbak közé. Ám azért ez nem ilyen egyszerű. A szezonvégi gyengélkedésnek megvan az a hátránya, hogy a többiek így be tudták őket érni, a sima, stressztől mentes utolsó forduló így most nem lesz meg a csapatnak.

Az utóbbi öt meccsből hármat is elvesztettek, olyan helyeken, olyan csapatok ellen is, ami nem kellett volna, hogy megtörténjen. Kikaptak a Wigantől, a Birminghamtől és a Hull Citytől. Pedig egyikük sem az a világverő csapat…

A Millwall legutóbbi mérkőzésén is szenvedett, pedig az ellenfél ezúttal is egy kiesőjelölt volt (és mint tudjuk, ki is estek). A Blackpool ellen ellenére megnehezítette a csapat dolgát, hiába szerzett vezetést kétszer is Tom Bradshaw, az ellenfél kétszer egyenlített. Aztán Zian Flemming büntetőjére nem volt már válaszuk.

Hazai mérlegük szinte egész évben remek volt, mostanság kezdtek el visszaesni. A teljes kép most így egy fokkal gyengébb, 11 győzelem, 6 döntetlen és 5 vereség.

Három olyan játékos nem játszhat, akik egyébként általában szoktak: Murray Wallace, Charlie Cresswell és George Honeyman.

Rowett nemrégiben átállt a 3-4-3-as felállásra, ami hordoz azért magában egy kis veszélyt, a csapat nem annyira ismerős ebben a játékrendszerben. Callum Styles, a magyar nemzeti csapat egyik erőssége ezúttal is a kezdőcsapat tagja lehet.

A várható kezdőcsapat:

Long – Hutchinson, Cooper, Leonard – McNamara, Mitchell, Saville, Styles – Flemming, Bradshaw, Watmore

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.01.Championship
blackburn rovers
2:1
millwall
Championship
2022.03.08.Championship
blackburn rovers
0:0
millwall
Championship
2021.08.14.Championship
millwall
1:1
blackburn rovers
Championship
2021.03.06.Championship
millwall
0:2
blackburn rovers
Championship
2020.12.02.Championship
blackburn rovers
2:1
millwall
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Blackburn

Nem tudok mást mondani, a Blackburn elszórakozta az előnyét. Nemrégiben még fix harmadik helyen álltak, és azt mondtuk, esélytelen, hogy bárki elvegye tőlük a rájátszás lehetőségét. Erre most tessék, itt vannak a 9. pozícióban, bűnrossz formában, a szezon legfontosabb meccse előtt.

Jon Dahl Tomasson legénysége az utolsó nyolc bajnoki meccsén nem tudott nyerni, március közepén nyertek utoljára, azóta háromszor kikaptak és ötször ikszeltek. A legutóbbi, Luton elleni meccset sem sikerült megnyerni, Hayden Carter a mérkőzés végén hozott vissza legalább egy pontot a gárdának.

Az egész szezonjuk arról szólt, hogy idegenben bár gyengébbek, hazai pályán ezt sikeresen kompenzálják.

Na most a hazai mérlegük elkezdett visszaesni, míg idegenben folytatták a mélyrepülést. Legutóbbi öt bajnokijukból egyet nyertek meg, kétszer kikaptak, kétszer ikszeltek.

A legfontosabb mérkőzés előtt Sam Gallagher megsérült, a támadó könnyen lehet, hogy nem is épül fel hétfőig. John Buckley, Tyler Morton, Jack Vale és Clinton Molan szintén kiestek, de Bradley Dack felépült.

A várható kezdőcsapat:

Pears – Rankin-Costello, Carter, Hyam, Pickering – Travis, A. Wharton – Thomas, Szmodics, Hedges – Brereton

Tippelde

Bár egyikük sincs csúcsformában, a jó futballt mégis elvárhatjuk az egyiktől. A hazaiaktól. Rowették régóta vágynak arra, hogy a legjobb hat között végezzenek, és hazai pályán erre minden esélyük megvan.

A döntetlen még nem feltétlenül elég, nyerniük kell. Úgy gondolom, a végén ők örülhetnek, de a Blackburn is jó lehet egy gólra. Szóval ez a két tippünk: Hazai győzelem és BTTS.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.10 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.05 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső