Middlesbrough – Rotherham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.01.20.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 19.
Middlesbrough
Teljesítmény:
N N V V N
  • Riverside
  • Január 20. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Rotherham
Teljesítmény:
V V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét utolsó napjára nem tudtunk igazán jó meccseket hozni, ez alól talán csak egy kivétel akad. Persze ez szubjektív, döntse el mindenki maga, hogy az adott kínálat megfelelő-e számára, avagy sem. Mi azért kiválasztottunk mára is öt találkozót, az angol másodosztálytól a LaLigáig, kezdjünk bele!

A Middlesbrough – Rotherham könnyű találkozónak tűnik, hiszen a vendégek még a tavalyi teljesítményükhöz képest is visszaestek, és hát akkor sem sikerült kiemelkedőt nyújtani. Az is igaz persze, hogy Michael Carrick legénysége is gyengébben teljesít, azonban a céljuk ebben a szezonban is ugyanaz: Feljutni a Premier League-be. Habár a 10. helyen állnak, a cél nem biztos, hogy irreális…

Middlesbrough

Örömteli napokon van túl a Middlesbrough, nem csak a bajnokságban tudtak nyerni a hétvégén, hanem azt megelőzően is. A Ligakupa elődöntőjéig jutott a Boro, ami már eleve nagy szó, az meg még nagyobb, hogy az első meccset ott is megnyerték. Az ellenfél az első osztályú, nemrég még a BL-ben vitézkedő Chelsea volt, és bár nem sokan gondolták – mi sem -, hogy a másodosztályú együttesnek lehet esélye, végül mégis előnnyel fordulnak majd rá a visszavágóra, amit egyébként a jövő héten rendeznek meg.

A győztes gólt Hayden Hackney szerezte. A középpályás a következő mérkőzésen nem talált be, a Championship 27. fordulójában a Middlesbrough a Millwallhoz látogatott. Tavaly ez a két együttes fej-fej mellett haladt a tabellán, most azonban az oroszlánok csak az alsóházban találhatók. Ennek megfelelően a vendégek el is vitték a pontokat, Lukas Engel, Isaiah Jones és Marcus Forss góljaival 3-1-re győztek.

Mint mondtam, a tabellán csak a 10. helyet foglalják el, kétségbe még sincs senki esve. A hatodik Coventry csak egy pontra van. A csapat mérlege 12 győzelemből, 3 döntetlenből és 12 vereségből áll, otthon ebből a 39 pontból 19-et gyűjtöttek be.

Formájuk felemás, egy győzelmet általában egy vereség követ. Legalábbis az utolsó pár meccsen ez volt a módi.

Valószínűleg a gárda azon van, hogy a jövő hétre tudjanak rotálni, a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en a lehető legjobb formájukat kell mutatni. És egyébként is akadnak olyan játékosok, akik nem lehetnek ott sem holnap, sem szerdán.

Riley McGree, Sam Silvera és Seny Dieng a válogatottjával van, Paddy McNair, Emmanuel Latte Lath, Tommy Smith, Darragh Lenihan és Alex Bangura sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Glover – Ayling, Berg, Fry, Engel – Howson, Hackney – Jones, Rogers, Azaz – Forss

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.26.Championship
rotherham
1:0
middlesbrough
Championship
2023.07.19.Barátságos Mérkőzés
rotherham
0:2
middlesbrough
Barátságos Mérkőzés
2023.05.01.Championship
rotherham
1:0
middlesbrough
Championship
2022.09.17.Championship
middlesbrough
0:0
rotherham
Championship
2021.07.30.Barátságos Mérkőzés
rotherham
0:1
middlesbrough
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Rotherham

Felelőtlenség lenne olyat mondani, hogy a Rotherham biztosan búcsúzik a másodosztálytól, de ha az alapján kell őket megítélni, amit eddig láttunk, akkor biztosan búcsúznak a másodosztálytól. Eltelt 27 kör, a Rotherham ez alatt a megszerezhető 81-ből 18-at szedett össze. Nem is meglepő, hogy ez csak az utolsó helyre elég.

A gárda gyűjtötte be a legkevesebb győzelmet (3-at), ők kapták a második legtöbb gólt (51-et), és úgy en bloc, az egyik leggyengébb kerettel rendelkeznek. Van néhány kiemelkedőnek mondható játékosuk, akik akár egy osztállyal feljebb is megállnák a helyüket, de a többség nem több a szürke iparosnál.

A Rotherham egy ilyen szezon közepette persze már megpróbálkozott az edzőváltással, Matt Taylor helyét Leam Richardson vette át.

Vele sem megy sokkal jobban a buli, a kinevezése óta az együttes egy találkozót nyert meg (erre mindjárt kitérünk), kétszer ikszeltek és hatszor kaptak ki.

Utoljára otthon fogadták a Stoke-ot, Ryan Mmaee csapata (az egykori fradistával a kezdőben) győzött 1-0-ra.

Az az egy meccs, amit a csapat Richardson irányításával megnyert, épp a Middlesbrough ellen volt, a Boxing Day alkalmával Cohen Bramall találata döntött.

Mielőtt még a sérültekre térnénk rá, beszéljünk a csapat idegenbeli formájáról: Két nyeretlen csapat van a Championshipben, ők az egyik (a Playmouth a másik). Három döntetlen mellett tízszer kaptak ki, 8:33-as a gólkülönbségük.

Szóval, a sérültek: Andre Green, Shane Ferguson, Cameron Humphreys, Tyler Blackett, Grant Hall, Fred Onyedinma.

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Morrison, Odoffin, Revan – Kioso, Clucas, Tiehi, Lindsay, Bramall – Hugill, Nombe

Tippelde

Minden a hazai csapat mellett szól, az bennünk csak még jobban megerősíti a Boro győzelmét, hogy pár hete a Rotherham győzni tudott ellenük.

Tippjeink a következők:

1.: Middlesbrough győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 1-0 vagy 2-0

Heti Reload bónusz a QuickWin oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső