Millwall – QPR: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 13.
Millwall
Teljesítmény:
N V V V D
  • The Den
  • Szeptember 14. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
QPR
Teljesítmény:
V N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerettünk volna ma is kerek számú tippet adni nektek, a kilenc Bajnokok Ligája-meccs mellé még szükség volt egy tizedikre. Így megint megnéztük, mi a helyzet az angol másodosztályú bajnokságban, és a Millwall – QPR találkozóra esett a választásunk. Részben azért, mert ez tűnt a legizgalmasabbnak, másrészt ez tűnik a legkönnyebben megtippelhetőnek, és az is főszerepet játszott, hogy egy magyar válogatottat is majd a pályán köszönthetünk. Callum Styles, a válogatott középpályása egy évre csatlakozott az oroszlánokhoz, elhagyta harmadosztályba süllyedt klubját, és azonnal be is verekedte magát a Millwall kezdőjébe. Nem csoda, a szezon előtt hallani lehetett olyanokat, hogy három Premier League-klub is kinézte őt magának.

A Millwall hazai pályán képes nagyszerű eredmények elérésére, és a Queens Park Rangers ellen is megvan minden esélye arra, hogy győzzön. A QPR ugyanis úgy szerepel, ahogy tették azt tavaly tavasszal, elég kétarcúan, és sokszor meglepően.

A The Denben muszáj lenne nyernie a Gary Rowett legénységének, hogy feledtetni tudják a mögöttünk hagyott időszakot, amikor sorozatban négy találkozón keresztül nyeretlenek maradtak. Mint mondtam, erre jó esélyük van, mert a QPR idén csak egyetlen idegenbeli meccsét tudta megnyerni.

Az oddsok ennek megfelelően alakulnak: A Millwall az esélyes, 2.30 körüli szorzót adnak a győzelmükre, a döntetlen, valamint a QPR győzelme pedig ugyanannyi, 3.30 környékén mozognak.

Mára ennyi, holnap jövünk ismét, és folytatjuk, de már az Európa-ligával.

Millwall

A Millwall egyik fő jellemzője az volt tavaly, hogy otthon nagyon ritkán szenvedtek vereséget. Szokatlanul sokat hibáztak viszont mostanság, és ebben volt hazai vereség is, ami után kisebb gödörbe került Gary Rowett csapata. Egyébként is nagyon hektikusan szerepeltek, de a Coventry elleni győzelem után jelentősen visszaestek, iksz a Swansea otthonában – ami amúgy annyira nem rossz -, aztán sorozatban három vereség úgy, hogy közben nem rúgtak egy gólt sem. Előbb a Norwich, majd a Reading verte őket, végül pedig a Burnley. Ezt a rossz sorozatot a múlt héten tudták megszakítani, a Cardiff hazai legyőzésével.

Most először játszott Callum Styles, és nem mondom, hogy miatta, de határozottan jobb focit mutatott a Millwall, igaz, ehhez az ellenfél is asszisztált. A hazai gólokat két cserejátékos, Charlie Cresswell és Benik Afobe szerezték, és ezzel mindketten megváltották a jegyüket a kezdőbe holnap este.

Egyébként Shaun Hutchinson megsérült a walesiek ellen, így csatlakozott Mason Bennetthez és Ryan Leonardhoz.

A legutóbbi kezdőhöz képest még az is változás lehet, hogy Dan McNamara visszakerül a szélre, és ezúttal is a kezdőcsapatba várjuk Stylest, aki adott egy kis keménységet a középpályának.

Hazai pályán a Millwall eddig mondhatni, remekel, három győzelmük mellett egy vereség van, hét gólt lőttek és hármat kaptak. Ez elég jó ajánlólevél.

A várható kezdőcsapat:

Bialkowski – Wallace, Cooper, Cresswell – McNamara, Saville, Mitchell, Styles – Flemming, Voglsammer – Afobe

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi szezonban a Millwall majdnem elérte a rájátszást, és a QPR is közel állt hozzá, de tavasszal rettenetesen visszaestek, és csak a középmezőnyben végeztek. A két meccsük is ennek megfelelően alakult, ősszel, mikor a Rangersnek jól ment még, döntetlent értek el hazai pályán a Millwall ellen, majd a tavaszi visszavágón 2-1-re kikaptak.

Ezzel a Millwall egy hosszúnak nevezhető sorozatot szakított meg, utolsó győzelmük, ezt megelőzően 2017-ben volt. Ami a legutóbbi öt meccsüket illeti, ha nem is nagyon, de a QPR fölénye látható, ők két meccset nyertek meg, a Millwall egyet, és volt még kettő olyan mérkőzésük, ami pontosztozkodással ért véget.

A Denben érthető módon inkább a Millwallnak áll a zászló, kétszer nyertek ők, egyszer a Queens Park, és itt is döntetlen lett két meccs…

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.15.Championship
millwall
2:0
qpr
Championship
2021.08.07.Championship
qpr
1:1
millwall
Championship
2021.03.17.Championship
qpr
3:2
millwall
Championship
2020.12.08.Championship
millwall
1:1
qpr
Championship
2020.07.18.Championship
qpr
4:3
millwall
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

QPR

Michael Beale együttese a múlt hét végén nem tudott nyerni, zsinórban a harmadik győzelem nem jött össze. Pedig nem egy bevehetetlen várba utaztak, hanem a Swansea-hoz, akikről sok mindent lehet mondani idén, de azt nem, hogy verhetetlenek lennének. A QPR úgy szenvedett 1-0-s vereséget, hogy a hattyúk még egy tizenegyest is kihagytak. Vagyis nem kihagyták, hanem Seny Dieng védett. A kapusnak sok dolga volt, de a vendégek nem nagyon dolgoztatták meg Bendát, egy nagy lehetőségük volt, amit Ilias Chair hagyott ki.

Ezzel a QPR a 9. helyen áll, 3-2-3-as mérleggel. Sok gólt rúgnak, viszont sokat is kapnak, 11-szer találtak a hálójukba, ennél több gólt csak a Hull City és a Middlesbrough kapott.

Idegenben négy meccsük volt, kétszer kikaptak, egyszer ikszeltek és egyszer nyertek, ez sem a legjobb mutató, vannak ennél sokkal jobb idegenbeli teljesítmények is.

Pedig a QPR tavalyhoz hasonlóan idén is a felsőházat nézte ki magának, a realitás azonban az, hogy a playoff elérésére vajmi kevés esélyük van.

Már csak két sérültje van az együttesnek, Jake Clarke-Salter és Taylor Richards, ők azok, akik ezt a mérkőzést is csak a lelátóról figyelhetik. Mick Beale lehetőséget adhat az Aston Villa fiataljának, Tim Iroegbunamnak, aki a kispadról szállt be a hattyúk ellen, és egyáltalán nem látszott rajta a megilletődöttség, csapata egyik legjobbja volt.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Laird, Dickie, Dunne, Paal – Johansen, Iroegbunam – Chair, Dozzell, Willock – Roberts

Tippelde

A Millwall csapatát nem annyira könnyű megállítani, amikor otthon játszanak, és a múltkori győzelem jó hatással volt a fiúkra, visszatérhetnek a rendes kerékvágásba. A QPR rengeteg gólt kap, talán még nem is volt olyan találkozó, amit le tudtak volna hozni kapott gól nélkül…

Mi egyértelműen a kékek sikerét várjuk a meccstől. Lehet, hogy nem lesz látványos és gólgazdag találkozó, így akár az is jó opció lehet, hogy két és félnél kevesebb gól esik majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.29 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.30 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.30 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső