Mjallby – Norrköping: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 22.
Mjallby
Teljesítmény:
D V D V N
  • Strandvallen
  • Június 26. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Norrköping
Teljesítmény:
D D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap még a Mjallby – Norrköping mérkőzéssel foglalkozunk az Allsvenskanból, a két együttes a középmezőnyben foglal helyet egyelőre, a 16 csapatos svéd élvonal nyolcadik és kilencedik helyét birtokolják. Ott azonban rendkívül sűrű a mezőny már most, egy győzelemmel sokkal előrébb, egy vereséggel sokkal hátrébb kerülhet egy csapat.

Formát tekintve egyikük sincs épp a csúcson, a Mjallby négy forduló óta nem tud győzni, a Norrköpingnél ez a sorozat csak két meccs óta tart.

A hosszú válogatott szünet lehetőséget teremtett a Mjallby játékosainak számára, hogy egy kicsit fejben rendbe szedjék magukat, nem gondolom, hogy lejjebb akarnak kerülni a tabellán, de ezzel azt hiszem, nem árultam el semmiféle titkot.

A bukmékerek mindenesetre nem hisznek bennük, nem hisznek a győzelmükben, a szorzókat látva egyértelmű, hogy a Norrköpinget tartják a favoritnak. Ám a vendégek sem szerepelnek túl fényesen, ráadásul a közelebbi múltat nézve nem is tudtak nyerni a Mjallby otthonában egyetlen meccset leszámítva.

A mérkőzést követően három norvég bajnoki következik.

Mjallby

Mint mondtam, a Mjallby most már négy mérkőzés óta nem tud nyerni, utoljára a Helsingborg együttesét verték, ami mostanában nem nagy dolog, tekintve, hogy a gárda az utolsó helyezett a mezőnyben. Azóta kikaptak a Malmötől és a Sundsvalltól, valamint ikszeltek a Varnamo és a Kalmar ellen. Anno azt a meccset mi is megtippeltük, azt mondtuk, hogy két és fél gólnál nem lesz több a meccsen. És igen, 1-1 lett, Nwankwo góljára a Kalmar a hajrában felelt egy öngóllal, Stahl talált a saját kapujába.

Kellett volna ez a siker a hazaiaknak, mert így feljebb tudtak volna lépni, nagyon szoros a középmezőny, ráadásul a többiek sem tudtak nyerni. Így viszont maradta ka nyolcadik helyen. Gólból nincs sok a meccseiken, 10-et lőttek és 9-et kaptak.

Hazai pályán nem kaptak ki, ezzel egy olyan illusztris társaságban vannak, amelynek még a Hammarby, az AIK Stockholm és a Djurgarden a tagja.

Három meccset nyertek és kettőn ikszeltek. Jól kezdtek, három győzelemmel, ezt követte a két iksz.

Nem tudok arról, hogy a szünetben lett volna felkészülési meccsük, erről különösebb információt nem találtam. Lehet, hogy kaptak egy kis pihenőt, lehet, hogy a mentális felkészítésé volt a főszerep, amíg a válogatottak harcoltak a Nemzetek Ligájában.

Otto Rosengren legutóbb kapott egy sárga lapot, ami után nem vehet részt a Norrköping elleni találkozón. Pedig a fiatal középpályás, aki a Mjallby akadémiájából került az első csapatba, fontos láncszeme ennek az együttesnek.

A másik hiányzó majd Viktor Gustafsson lesz, akinek eltört a kulcscsontja.

A várható kezdőcsapat:

Brolin – Worts, Moros Gracia, Haliti – Stahl, Morfelt, Gustavsson, Blomqvist, Persson – Nwankwo, Johansson

Egymás elleni meccsek:

Érdekes meccsre van kilátás, ha csak abból indulunk ki, amit a közeli múltban a két csapat végrehajtott. Tavaly például a Norrköping idegenben 1-0-ra tudott nyerni, a visszavágón viszont 2-2-t játszottak. Ez amúgy is jellemző a csapatokra, az elmúlt öt meccsen kétszer a Mjallby tudott nyerni, két döntetlen született és csak egy Norrköping-győzelem.

Pedig aztán azt mondják, hogy simán a vendégek az esélyesek, de ez így volt a korábbi meccseken is. Most pedig, ahogy az a tabellán is látszik, szinte ugyanúgy teljesítenek.

A Mjallby otthonában egyébként kicsit más képet fest az elmúlt öt meccs, hiszen háromszor nyert a Norrköping és csak kétszer a hazai együttes, de azon sikerek közül kettő is tíz évvel ezelőttről van, tehát nem lehet feltétlenül hallgatni erre a statisztikára.

Gólok tekintetében is nagyon változó a kép, néha kiszakad a gólzsák, de azért az esetek többségében két és fél gól alatti mérkőzéseket játszanak egymás ellen mostani főszereplőink…

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.28.Allsvenskan
norrköping
2:2
mjallby
Allsvenskan
2021.07.11.Allsvenskan
mjallby
0:1
norrköping
Allsvenskan
2020.11.07.Allsvenskan
mjallby
2:0
norrköping
Allsvenskan
2020.08.03.Allsvenskan
norrköping
1:1
mjallby
Allsvenskan
2014.08.14.Allsvenskan
mjallby
3:1
norrköping
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Norrköping

Az előző fordulóban a középmezőny tagjai nem tudtak nyerni, a Mjallby mellett a Norrköping is így volt ezzel. Ők is ikszeltek, méghozzá az Elfborg ellen, akik ugyanúgy a felsőházban, de az élmezőny alatt találhatók meg. A döntetlen mindenképp egy jó eredmény volt az együttes számára, hiszen kétgólos hátrányból tudtak felállni. Nyman szépített, majd ő volt az, aki egyenlített a találkozó 76. percében, így sikerült a pontszerzés.

Maradtak ezzel a 9. helyen, 14 pontjuk azonban nem egy életbiztosítás, a 13. Varbergnek, akik már a veszélyzónában vannak 11 van, tehát egy győzelemnyire állnak a Norrköpingtől.

A csapat két kör óta nem tud nyerni, pedig előtte volt egy nagy sorozatuk, amikor egymást követték a jó eredmények.

Most 4-2-4-gyel állnak, de még korán van ahhoz, hogy megmondjuk, lehetnek veszélyben vagy sem.

Idegenben nem annyira megy nekik, ezt azért meg lehet mondani. Kétszer nyertek és háromszor kaptak ki, a Kalmart és a Helsingborgot múlták felül.

Mindössze négy gólt rúgtak és hetet kaptak otthonuktól távol.

Az elmúlt egy hónapban legalább egy felkészülési meccse volt a csapatnak, az Utsikten ellen 1-1-et játszottak, ám ahogy néztem, nem a legerősebb csapatukkal léptek pályára…

A legutóbb gólpasszt adó Ishaq Abdulrazak eltiltás miatt nem szerepelhet, pedig ő alapember ebben az együttesben. A másik hiányzó Kristoffer Khazeni, ő beteg, és nem is biztos, hogy kimarad, de erősen kérdéses a játéka.

A várható kezdőcsapat:

Jansson – Ekpolo, Wahlqvist, Dagerstal – Eid, Skulason, Ortmark, de Brito – Levi, Nyman, Markovic

Tippelde

A bukik a vendégeket tartják favoritnak, mi azonban nem feltétlenül értünk velük egyet. A Norrköping két forduló óta nyeretlen, a Mjallby négy, egyiküknek sem megy tehát, de a Norrköping idegenben egyébként sem valami nagy szám.

Nyman és Levi jó formában van, tőlük azért várunk gólt, a hazaiaknak viszont fel kéne pörögniük, mert Nwankwo az egyedüli, aki szállítja a gólokat. Nálunk a döntetlen eredmény a legjobb választás, emellett pedig két és fél gól alatti eredményre számítunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.15 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.20 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.20 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső