Németország – Svájc: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 12.
Németország
Teljesítmény:
N D D D N
  • RheinEnergieSTADION
  • Október 13. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Svájc
Teljesítmény:
V V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Na még egy nagy nekifutás, mielőtt visszatérnek a játékosok a klubjaikhoz. Kedden és szerdán még egy Nemzetek Ligája kört rendeznek, Németország Svájcot fogadja. Előző meccsükön a svájciak megtréfálták Jogi Löw együttesét, akik így lépéshátrányba kerültek a spanyol nemzeti csapattal szemben. Magyarán mondva a győzelem kötelező. Sikerül kétszer is veretlennek maradni az egyik legerősebb nemzet válogatottja ellen? Ezt fogjuk megpróbálni kideríteni.

Lássuk tehát a Németország – Svájc tippet!

Mi történt az előző körben?

Frissítsük fel az emlékezetünket azzal kapcsolatban, hogy mit is játszott a két csapat az előző fordulóban!

Ukrajna – Németország

Csütörtök este mindkét együttes barátságos meccset vívott, felkészülvén a szombati találkozójukra. A németek egy nagyon izgalmas 3-3-at játszottak a törökök ellen, míg az ukránok óriási pofonba szaladtak bele, 7-1-re kaptak ki a franciáktól.

Ez alapján könnyed német győzelmet vártam, de Andrij Sevcsenko fiai megcáfolták a papírformát. Vagyis, a meccs végkimenetele szempontjából nem, de a 2-1-es német siker nem egy sima meccset mutat. Pedig aztán az volt…

Pedig a német csapat mindent megtett annak érdekében, hogy simán lerendezze az ukránokat, a lehetőségek is megvoltak, de a kapuban Pyatov helyett védő Bushchan fantasztikusan védett. Egy kivétellel, de erről majd később.

Egy valószínűtlen páros hozta össze a német csapat vezető gólját: Rüdiger ragadt elől, hozzá került a labda, majd betört a tizenhatoson belülre és középre adott. Serge Gnabry sarokkal megpróbálta kapura húzni a játékszert, de elvétette, érkezett viszont a hosszún egy másik belső védő, Matthias Ginter és kapuba pofozta a labdát.

Támadásban maradtak a németek és Bushchannak több jó védése is volt az első félidőben, majd a második elején is. Azonban egy hiba teljesen tönkretette a kapus estéjét. Egy gyámoltalan beadást kellett volna lehúzni, de összefutott védőjével, így kipördült a kezéből a labda, pont Leon Goretzka elé, aki fejjel megszerezte a második gólt.

Bushchan ezt leszámítva tényleg erőn felül teljesített, a hibáját (vagy hibájukat) követően is megállította a németeket, több nagy ziccernél volt rá szükség.

A mérkőzés 75. percében aztán szépítettek a hazaiak: Niklas Süle rúgta fel a tizenhatoson belülre törő Yaremchukot, vitának helye nem volt, jöhetett a tizenegyes, amit Ruslan Malinovsky, az Atalanta középpályása végzett el, Neuer pedig nem tudott hárítani.

Gnabry még megnyugtathatta volna sajátjait egy góllal a 81. percben, de az ukrán kapus ezt a ziccert is fogta, az ukránok viszont már nem tudtak hajrázni, maradt az 1-2.

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.06.Nemzetek Ligája
svájc
1:1
németország
Nemzetek Ligája
2012.05.26.Barátságos Mérkőzés
svájc
5:3
németország
Barátságos Mérkőzés
2008.03.26.Barátságos Mérkőzés
svájc
0:4
németország
Barátságos Mérkőzés
2007.02.07.Barátságos Mérkőzés
németország
3:1
svájc
Barátságos Mérkőzés
2004.06.02.Barátságos Mérkőzés
svájc
0:2
németország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Spanyolország – Svájc

Tömény unalom. Nagyvonalakban így lehetne jellemezi az Alfredo di Stefano stadionban lejátszott válogatott meccset, ahol mindkét gárda mélyen tudása alatt teljesített. Vagyis, ez nem teljesen pontos. A spanyolok labdázgattak, a svájciak meg hagyták, hogy labdázgassanak Ferrán Torresék.

Talán egy dögunalmas 0-0 lett volna a vége, ha nincs Yann Sommer, aki a 14. percben nemes egyszerűséggel odapasszolta a labdát Mikel Merino elé, aki egyből Mikel Oyarzabal elé játszott, a baszk csatár pedig a kapuba lőtt. Két Real Sociedad játékos hozta hát össze a spanyolok vezető és egyben győztes gólját.

A félidő hátralévő része ugyanazt a semmilyen játékot hozta, így nagyon nem is tudok beszámolni semmiről.

A második félidő elején azért kicsit felébredtek a spanyolok, de ez csak helyzetekben realizálódott, gólban nem.

A cserék valamelyest felrázták a csapatot, de aztán a második játékrész második fele ugyanabba a monoton, gyenge játékba torkollott.

Nem ez volt a szombati játéknap legjobb meccse, de a legrosszabbak között helye van.

Összefoglalás

Svájc meccsek óta nagyon gyengén teljesít, a spanyolok ellen gyakorlatilag kapura lövésük sem volt. Csütörtökön egy barátságos felkészülési meccset játszottak a horvátok ellen, hazai pályán kaptak ki 2-1-re.

Ez szerdára sem vet túl jó fényt, nem nagyon látom esélyét annak, hogy kétszer is pontot csenjenek a Nationalelftől.

A németek az ukránok ellen több góllal is nyerhettek volna, láthatóan az előre játékkal nincs problémájuk, ráadásul most a védelem is stabil volt… A legtöbb esetben, néha voltak bizonytalanságok.

A németeknek mindenképp tartaniuk kell a lépést Luis Enrique csapatával. Még három forduló van hátra, több hiba már nem fér bele. Joachim Löw elmondta az ukrán mérkőzés után, amennyiben nem történik sérülés, vagy nincs semmi egetrengető, akkor ugyanezt a csapatot fogja pályára küldeni kedd este.

Engem pedig már ezzel megvett. Gólesőre számítottam a spanyol -svájc meccsen, nem jött be, de legalább a tippem igen. Még ha nem is volt túl combos. Most is ugyanezt gondolom. A németeknek KELL (így, nagybetűvel) a három pont, az odds valamelyest jobb, mint az előző tippnél. Fogadjuk meg bátran!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső