Newcastle United – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 07.
Newcastle United
Teljesítmény:
N D D V D
  • St. James Park
  • Október 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brentford
Teljesítmény:
D V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap azon gondolkoztam, belefér-e mindegyik angol meccs a pénteki napba, és rájöttem ma, hogy nem. Az érdekesebbeket igyekeztem kiválasztani, és pl. a Manchester City ezen a héten kimarad. De röviden elmondom, mi lesz a Southampton ellen: Haaland gólokat rúg, és nyer a City. Na jó, csak vicceltem.

Másik meccsek mellett döntöttem, szerintem izgalmasabb lesz minden szempontból a Newcastle United – Brentford összecsapás, valamint vasárnapról az Arsenal – Liverpool is megér egy misét, de nekünk a Brighton meccse is szimpi a Tottenham ellen.

A Newcastle-től azt hiszem, többet vártak a szurkolók a szezon elején, de Eddie Howe sincs könnyű helyzetben, a kezdetek óta folyamatosan sérülnek meg a kulcsjátékosai, teljes pompájában még nem láthattuk a Magpiest.

A mostani ellenfél, a Brentford sem áll jól. Vagyis, nehéz kérdés, hiszen Thomas Frankéknál idén is a bentmaradás az elsődleges cél, de a tavalyi játék után látható volt, hogy bőven több van bennük ennél.

A két együttes a középmezőnyben helyezkedik el, és mindössze egy pont választja el őket a másiktól.

A döntetlen mindkettejüknél népszerű eredmény az idén, de a tippmesterek szerint ez a mostani találkozó a hazaiakról fog szólni. Az ő sikerükre 1.80-at fizetnek, a vendégekére 4.20-at, míg a döntetlen is van, ahol megközelíti, sőt el is éri a 4-szeres szorzót…

Newcastle United

A Newcastle együttese ebben az idényben főként a döntetleneket gyűjtögette, már ötször ikszeltek a szezon során, pedig összesen csak nyolc meccset játszottak. Aztán a hétvégén másodszor sikerült győzniük, a Fulhamet nagyon magabiztosan győzték le. Mi a mérkőzésre meglepetést tippeltünk, de arra nem lehetett felkészülni, hogy a fővárosiak már a nyolcadik percben emberhátrányba kerülnek. Innentől a Newcastle-nek a meccs ujjgyakorlat volt, Callum Wilson után Sean Longstaff és Miguel Almirón is betalált. Utóbbi kétszer, így a végeredmény 4-1 lett a vendégeknek.

Az együttes ezzel fellépett a tabella hetedik helyére, amivel szerintem ki is békülnének a szezon végén. Hacsak nem most jött meg az étvágyuk a további sikerekre. A hosszú távú cél az, hogy felérjenek a Manchester City, a Liverpool meg a többi nagy szintjére, és harcban legyenek a bajnoki címért, ez azonban idén még nem reális.

A gárda négy nyeretlen meccs után tudott győzni, és most szeretnének ismét egy sikerrel gazdagodni. A sérültek nagyon lassan, de gyógyulgatnak, arra már reális esély van, hogy Joelinton visszakerüljön a kezdőbe. Callum Wilson is felépült már a Fulham elleni meccsre – erre nem számítottam -, illetve Bruno Guimaraes is bevethető. Viszont Allan Saint-Maximin játékára most sem mutatkozik nagy esély, így Jacob Murphy vagy Fraser játszhat a balszélen.

További sérültek is vannak, köztük a rekordigazolással: Alexander Isak mellett Matt Ritchie, Karl Darlow és Emil Krafth marad ki biztosan.

A védelem adott, a Burn – Targett meccset előbbi fogja megnyerni láthatóan, a középpálya megint csak biztos, és a támadóknál is a fentebb említett kérdés van: Murphy vagy Fraser.

Az együttes hazai pályán veretlen, egy győzelmük mellett három döntetlenjük van. A veretlenséget most sem bánnák, de a döntetlennel nem biztos, hogy megelégednének.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Trippier, Schar, Botman, Burn – Willock, B. Guimaraes, Joelinton – Almirón, Wilson, Murphy

Egymás elleni meccsek:

Abból fakadóan, hogy a Brentford nagyon mélyen töltötte történelme nagy részét, nem találkoztak sokszor. Mindössze hét mérkőzésük van, és nem meglepő módon, a nagyobb csapat, a Newcastle ebből hatot meg is nyert. Igaz, hogy vannak itt nagyon, de tényleg nagyon régi meccsek, az első például 1992-ből. Szóval nem hiszem, hogy nekünk azzal foglalkoznunk kellene.

Maradjunk inkább a tavalyi bajnoki meccseknél. Amelyen a Newcastle négy pontot szerzett, pedig tavaly ősszel nem igazán ment nekik a szekér, akkor úgy hittük, ki is fognak esni. De érkezett a felmentősereg, és a ’Castle végül a középmezőnyben végzett.

Szóval novemberben hazai pályán 3-3-at játszottak a Brentforddal, majd tavasszal – szerintem meglepetésre – megverték őket 2-0-ra.

Előtte a Ligakupában találkoztak 2020-ban, valamint a másodosztályban is a 2010-es évek második felében. Ezekre nem akarunk időt pocsékolni.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.26.Premier League
brentford
0:2
newcastle united
Premier League
2021.11.20.Premier League
newcastle united
3:3
brentford
Premier League
2020.12.22.Angol Ligakupa
brentford
1:0
newcastle united
Angol Ligakupa
2017.01.14.Championship
brentford
1:2
newcastle united
Championship
2016.10.15.Championship
newcastle united
3:1
brentford
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brentford

Thomas Frank együttese a múlt hét végén egy harcos meccset játszott a Bournemouth ellen. Mint tudjuk, az edzőváltás óta a Cherries egész más játékot mutat be, és ez a vendégeket is meglepte. Volt pár helyzetük ugyan, de összességében győzelmet nem érdemeltek. Igaz, vereséget sem, tehát az egy pont az abszolúte igazságosnak mondható eredmény.

A Brentford ezzel a tabella 10. helyén áll, ők sem vetik meg az ikszet, már négy alkalommal kellett pontot megosztani az ellenfelekkel.

Eddig mindössze két győzelmük van, csakúgy, mint a Newcastle-nek.

Frank számára továbbra is problémát okoz a középpálya vezérének hiánya, Christian Eriksen tavaly tavaszi játéka lendítette fel a méhek játékát, ő viszont azóta már eligazolt, utódja pedig nem igazán érkezett. Az sem jelent könnyebbséget a dánnak, hogy az, aki Eriksent hivatott pótolni, Christian Nörgaard, megsérült.

És nem ő az egyedüli, akire nem számíthat a mester: Hiányozni fog Pontus Jansson, Ethan Pinnock és Keane Lewis-Potter. A védelemben tehát kell valaki, aki Ben Mee mellett játszik, erre a legnagyobb esélye most Zankának van. Más kérdés, hogy a védőt ritkán vetik be, így nem lehet nagyon játékban.

A támadó harmadban Bryan Mbeumo és Ivan Toney helye biztos, a harmadik posztért Yoan Wissa és Mikkel Damsgaard harcol. Utóbbi kezdett a Bournemouth ellen, és nem is okozott csalódást.

Kicsit beszéljünk a Brentford idegenbeli teljesítményéről: Eddig négy mérkőzést játszottak, nyerni még egyiken sem tudtak. Három iksz mellett egy vereségük van.

A várható kezdőcsapat:

Raya – Hickey, Zanka, Mee, Henry – Janelt, Dasilva, Jensen – Mbeumo, Toney, Damsgaard

Tippelde

Kicsit tartalékos a vendégcsapat, de a hazaiaktól is hiányozni fog egy kulcsember. A felek játékerejét tekintve nagyjából hasonlók, de ha minden információt együtt nézek, akkor a hazaiak kissé esélyesebbek.

Azt gondolom, mindkét csapat betalálhat a kapuba, és a mérkőzés végén jöhet egy újabb döntetlen is. Utóbbit csak a bátrabbaknak ajánlom, a BTTS jobbnak és biztonságosabbnak tűnik.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.73 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső