Newcastle – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 13.
Newcastle
Teljesítmény:
V V D N V
  • St. James Park
  • Július 15. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Tottenham
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző fordulót megelőzően mostani két csapatunk mindkét meccsét megtippeltük. Sajnos csak 50%-os volt a sikerességünk, mert a Newcastle két tizenegyesnek köszönhetően vereséget szenvedett a Watford otthonában, de közel jártunk a sikerhez.

Mostani mérkőzésükön az egyik legnagyobb kérdés az, tud-e javítani a Spurs gyatra idegenbeli teljesítményén vagy folytatódik a vesszőfutás a White Hart Lane-től távol?

Egy biztos: A Newcastle rossz formában van, elmúlt két meccsükön 7 gólt kaptak, igaz abból ötöt a bombaformában játszó Manchester Citytől.

Meglátjuk, hogy Harry Kane és társai be tudják-e venni a Szarkák kapuját, el tudják-e vinni a három pontot Steve Bruce-éktól?

Lássuk a Newcastle – Tottenham meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Watford – Newcastle

A Darazsak menekülnek a kiesés elől, szerencséjükre sikerült három ponttal gazdagodni, szerencsétlenségükre ez a többi kiesőjelölt csapatnak is összejött, pedig a Watfordnál számíthattak arra, hogy pl. a Bournemouth pont nélkül marad a Leicester ellenében, erre egy kiütéssel felérő 4-1-es hazai siker lett a meccs vége.

Egyre jobban sűrűsödik hátul a mezőny, egyedül az biztos, hogy a Norwich City kiesett.

Túlzónak éreztem a Newcastle sikerére kínált 4 körüli oddsokat, de nem is tartottak túlságosan valószínűnek az ő győzelmüket, a döntetlent reálisabbnak tartottam volna. Nem sokon múlt, de a Watford tény és való, hogy többet tett a sikerért, mint vendégeik.

Többet támadtak, többet volt náluk a labda és egyik büntető esetén sem merülhet fel az, hogy a játékvezető hibázott volna.

A vezetést a vendégek szerezték meg az első félidőben: Egy rövidre érkező szögletet csúsztatott meg Fernández, a Szarkák védője. A labda mellé szállt volna, de érkezett Gayle, aki két méterről hálóba talált. A hazaiak lest reklamáltak, de egyértelműen nem volt az, Gayle a fejes pillanatában nem állt lesen.

Ennyi volt az első félidő, fordulást követően aztán jött az első tizenegyes és az első Deeney-gól. Kiko tört be a tizenhatoson belülre, ahol érkezett Ritchie és felrúgta a jobbhátvédet. Troy Deeney a kapu közepébe bombázta a labdát.

Saint-Maximin ezután rúgatott egy öngólt a watfordi védővel, de az esetet szabálytalanság előzte meg, Saint-Maximin lesen állt a passz pillanatában, így a gólt nem ítélték érvényesnek.

A meccs végén újfent tizenegyest kaptak a hazaiak, ezzel sem nagyon lehetett vitatkozni. Ezúttal Manquillo, a spanyol bekk volt szabálytalan, ő rántotta le Sarrt. Ismét Deeney állt a labda mögé és ugyanúgy a kapu közepét választotta.

Vereségével a Newcastle a 13. helyen áll, utolsó öt meccséből csak egyet tudott megnyerni.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.25.Premier League
tottenham
0:1
newcastle united
Premier League
2019.02.02.Premier League
tottenham
1:0
newcastle united
Premier League
2018.08.11.Premier League
newcastle united
1:2
tottenham
Premier League
2018.05.09.Premier League
tottenham
1:0
newcastle united
Premier League
2017.08.13.Premier League
newcastle united
0:2
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tottenham – Arsenal

Egy jó kis londoni rangadónak néztünk elébe, ahol arra tippeltünk, hogy mindkét csapat szerez gólt, ezt szerencsére Son és Lacazette hamar elintézte nekünk, szóval elég hamar pénzünkhöz juthattunk. Persze, ha megfogadtátok ti is.

Az Ágyúsok jó formában várták a meccset, zsinórban három győzelem és egy Leicester elleni ikszet követően utaztak a White Hart Lane-re, Bergwijnék pedig a Sheffield Utd. elleni vereséget követően verték az Evertont otthon, de ikszeltek a kiesőhelyen álló Bournemouth-szal.

Ahogy említettem, mozgalmas első húsz percet játszottak a csapatok: A 16. percben Aurier csúszott el, így került a labda Lacazette-hez, aki tolt rajta kettőt és irtózatos nagy gólt ragasztott Hugo Lloris kapujának jobb felső sarkába.

Három perc múlva jött az egyenlítés, a szemfülességért pedig meg kell dicsérni Szont. Kolasinac akarta David Luizhoz passzolni a labdát, de pontatlan volt. Lecsapott Szon, sokáig versenyt futott Luizzal, majd a tizenhatoson belülre érve átlöbbölte a játékszert a kifutó és elvetődő Martinez fölött.

Többet támadott az Arsenal, helyzeteik is akadtak, Llorisra is szükség volt párszor. Auba második félidőben leadott lövésénél viszont már a világbajnok is kevés lett volna, a labda a kapufán csattant.

Némileg váratlanul jött Alderweireld gólja a túloldalon, a középső védő fejjel vette be Martinez kapuját, ezzel pedig otthon tartották a három pontot, négy meccs után szenvedett ismét vereséget Mikel Arteta csapata.

Összefoglalás

A hazaiaknál Saint-Maximin sérülést szenvedett a Watford ellen, játéka egyelőre kétséges, de én majdnem biztos vagyok abban, hogy tudja majd vállalni a játékot. Nagy szükség is lesz rá, az egyik legjobb Newcastle játékosról beszélünk.

Idegenben nem brillírozik a Spurs, utolsó 10 meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, az Aston Villa otthonában, ők pedig ugyebár a kiesés elől menekülnek.

Tegyük hozzá, hogy a tavasz nem kedvezett Mourinhonak, mindegyik támadóját elveszítette egy időre, most viszont mindenki bevethető.

Legutóbbi találkozásukkor a Newcastle nyert 1-0-ra, ezért is bosszút állhatnak most Szonék. Dele Allira és Eric Dierre továbbra sem számíthat Mou, rajtuk kívül viszont mindenki bevethető.

[accentTIp]

Itt az idő, hogy újra idegenbeli győzelmet arasson a Spurs, bár ezt gondoltam a Bournemouth ellen is. A játékerőt tekintve viszont jelentős a különbség, és minden rossz sorozat megszakad egyszer. Remélhetőleg ez most fog megtörténni, ugyanis a Tottenhamre teszem a pénzem.

[/accentTip]
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső