Newcastle – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 24.
Newcastle
Teljesítmény:
V V N V N
  • St. James Park
  • Február 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolves
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyre nagyobb a baj Steve Bruce-éknál. Ha ez a forma így folytatódik, akkor hamarosan már a Fulham is megelőzi őket, azaz kiesőhelyre kerülnek a szarkák. Becsúszott két meglepetés-győzelem az elmúlt időkben (az Everton és a Southampton ellen), de utolsó két meccsükön egyaránt vereséget szenvedtek. Nem volt könnyű dolguk, én is tisztában vagyok vele, hiszen a Chelsea és a Manchester United, azaz két élcsapat ellen kellett volna csodát tenni, ez végül nem jött össze.

A Wolves… Ismét egy olyan csapat, akik belopták magukat a szívembe, de idén sajnálatos módon gyengébben teljesítenek. Bár talán most valami elindult, az utolsó négy meccsükön sikerült megőrizni a veretlenségüket, pedig olyan csapatok ellen játszottak, mint az Arsenal, a Leicester vagy a Leeds.

Azt gondolom, hogy idegenbeli meccs ide vagy oda, ez egy kötelező győzelem kell, hogy legyen Pedro Netoéknak.

Következzék a Newcastle – Wolves mérkőzés beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Manchester United – Newcastle

Volt már nehéz helyzetben levő csapat, akiket a Manchester United Robin Hood módjára megdobott pár ponttal, de a Newcastle-nek ez nem jött össze, az Old Traffordon sima vereséget szenvedtek. Nyomasztó fölényben játszott a MU, ami a labdabirtoklást illeti, és Marcus Rashford remek szólóját követően a vezetést is megszerezték. Előbb adott egy kötényt a baloldalon Kraftnak, majd miután a védő utolérte, befelé húzott és a rövid sarokba lőtt, Darlow csak beleérni tudott.

Az egyenlítésre sem kellett sokat várni, Allan Saint-Maximin nagyszerű kapáslövést eresztett meg, ami a jobb felsőben kötött ki.

A félidő 1-1-gyel zárult, de a java még hátra volt…

A fordulás után Nemanja Matic cselezgetett a tizenhatos sarkán, lefordult két védőről, keresztbe passzolt labdája kis szerencsével ugyan, de eljutott Daniel Jameshez, aki egy átvétel után bivalyerős löketet küldött a kapura, Karl Darlow elterült, védeni viszont nem tudott.

Később Martial is egy combos lövést eresztett meg, de a PL egyik legjobb kapusa most a helyén volt.

A végeredményt Bruno Fernándes állította be, aki a Marcus Rashford ellen elkövetett szabálytalanság után tizenegyesből volt eredményes.

A második félidőben már nem adott esélyt a MU ellenfelének, örülhetnek a szarkák, hogy három kapott góllal megúszták ezt a manchesteri kirándulást.

Helyzetük egyre rosszabb, három pontra a 18., kiesést érő hely, a játék pedig kis felvillanásoktól eltekintve eléggé lelombozó…

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.25.Premier League
wolverhampton
1:1
newcastle united
Premier League
2020.01.11.Premier League
wolverhampton
1:1
newcastle united
Premier League
2019.10.27.Ázsia Kupa
newcastle united
1:1
wolverhampton
Ázsia Kupa
2019.07.17.Premier League
newcastle united
0:4
wolverhampton
Premier League
2019.02.11.Premier League
wolverhampton
1:1
newcastle united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolves – Leeds United

Sikerült újra három pontot szereznie Nuno Espirito Santo csapatának, most a Leeds ellen sikerült nyerniük egy öngólnak köszönhetően. Helyzetekből nem volt hiány, mind Meslier, mind Rui Patricio munkára volt fogva. Illan Meslier az első félidőben kétszer is nagyot védett, először Pedro Neto okos csavarását szedte ki, majd a felfutó jobbhátvéd, Nelson Semedo helyzetét védte.

A másik oldalon Liam Cooper és Pascal Struijk veszélyeztetett, a portugál kapus viszont mindkét esetben észnél volt.

A 64. percben aztán megszületett az egyetlen találat a mérkőzésen. Közel állt a gólhoz a Leeds is, Liam Cooper ismét a másik kapu előtt termett, de végül nem ők, hanem a Wolves talált be. Vagyis…

A Leeds támadásának végén, Adama Traoré indult meg az ellenfél kapuja felé, rettenetesen gyors volt, és jó húsz méterről lőtt is. Hatalmas erő volt a lövésben, az irányzékkal volt egy kis probléma, mert a kapufáról kifelé pattant a labda. Azonban szerencséje volt a Wolvesnak és peches volt a Leeds. Illan Meslier hátáról ugyanis becsorgott a játékszer, és ezzel vezetett a hazai csapat.

Az Arsenal ellen két gólban is benne volt a francia, most pedig öngólt vétett, mert akárhogy is nézzük, ez az ő öngólja.

Percekkel később Patrick Bamford kapuba lőtt, de mivel lesről indult, szabadrúgással jöhetett a Wolverhampton.

Több gól nem született, hiába próbálkozott a United, nyert a Wolves…

Összefoglalás

Ebben az idényben már tizennégy vereséget szenvedett a ’Castle, ebből hatot hazai pályán. Zsinórban három vereségen voltak túl, amikor összejött a Soton elleni siker.

Ugyanolyan mérleggel áll a Wolves vendégként, ők is már hatszor vereséget szenvedtek, és a gólszerzés sem megy annyira távol a Molineux-től.

Lássuk a sérült, eltiltott játékosokat, akik nem lépnek (biztosan vagy nagy valószínűséggel) pályára szombaton. Hazai oldalon Manquillo és Schar sérültek meg, valamint már egy ideje a házi gólkirály, Callum Wilson sem bevethető és még márciusban sem lehet segítségére a csapatnak.

A Wolvesnál már együtt fújjuk talán a sérülteket: Raúl Jimenez, Daniel Podence és Willy Boly.

Willian José eddig nem váltotta meg a világot a csapatnál, több gólt vártam tőle, most a portugál különítmény, Rubén Neves és Pedro Neto szállítja a gólokat, illetve az utóbbi időben Adama Traoré is sokkal jobban hasonlít arra a szélvészgyors, erős, jó szemű és jó lábú játékoshoz, aki tavaly volt.

Legutóbbi öt meccsük közül négy is 1-1-es döntetlennel ért véget, ősszel Raúl Jimenez és Jacob Murphy szerezték a gólokat.

A forma alapján nálam ez vendég győzelem. Nem biztos, hogy könnyű meccsen, nem biztos, hogy nem szenvedve, de azt várom, hogy a Wolves begyűjtse a három pontot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső