AC Milan – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 07.
AC Milan
Teljesítmény:
V V V V D
  • Giuseppe Meazza
  • Február 10. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Torino
Teljesítmény:
N V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napra tehát jut mindegyik nagy bajnokságból egy meccs, az olaszok sem maradnak ki. Milánóban a múlt héten összeült a válságstáb, a címvédő AC Milan nem csak a bajnokságról mondhat le jelen állás szerint, hanem a Bajnokok Ligájáról is. Stefano Pioli csapata Olaszország talán leggyengébb formában levő együttese, de hogy a leggyengébb a forma az élen állók közül, az biztos.

A piros-feketék két évvel ezelőtt már egy hasonló válságot átéltek, akkor a bajnoki címük bánta. Emlékszem, ott és akkor a szakértők, Pioli és mindenki más azt mondta, hogy a Milan egyszerűen elfáradt, és a kispad túl szűk volt ahhoz, hogy megfelelően lehessen forgatni a csapatot. Úgy gondolom, most ilyenről nincs szó, ez egy másfajta fáradtság, egy másfajta válság, amiből egyelőre nem látni a kiutat. Az Inter elleni vereséget követően Paolo Maldiniék is bementek az öltözőbe, innen lehet tudni, hogy tényleg gondok vannak a rossonerinél.

Ellenfelük a Torino, akik nem is olyan régen már győzni tudtak a San Siroban, pontosan tudják, hogyan kell megverni az AC Milant. Igaz, az egy kupameccs volt, ami azért jelentősen eltér a bajnokiktól. De a recept megvan, csak élni kell vele. Ember legyen a talpán az online sportfogás közösségében, aki meg tudja mondani, mi lesz az AC Milan – Torino mérkőzés vége. A bukmékerek – mint a bet365 – még így is inkább a milánói csapatot tartja esélyesnek, 1.75 a hazai szorzó, 4.50 a vendég, 3.60 a döntetlen.

AC Milan

Nincs abban titok, hogy a Milan válságban lenne, ahhoz elég ránézni a Serie A tabellájára. Most már nyeretlenségük hét meccs óta tart, a vb után nem tudták elkapni a fonalat, egyedül a Salernitana elleni mérkőzést nyerték meg. Aztán jött a mélyrepülés, és most sorozatban négy vereségnél tartanak. Merthogy a Derby della Madonninán is kikaptak, az Inter elleni meccsen ráadásul még a játék sem volt az igazi. Nem sok helyzetük volt, azt a keveset meg elszúrták. A mérkőzés lefújása után Paolo Maldini, Giorgio Furlani és Frederic Massara is az öltözőbe ment, és úgy gondolom, nem megdicsérni a játékosokat.

A történtek ellenére azt mondják, Stefano Pioli állása nincs veszélyben. De tény, hogy ez a szezon már nem valószínű, hogy jól fog elsülni számukra. A bajnokságban már csak a hatodik helyen vannak, pedig nemrég még egészen közel jártak az élen álló Napolihoz.

Mérlegük 11-5-5, hazai pályán pedig 7-1-2, ez utóbbiban bízhatnak valamennyire.

Pioli most már a kritikák kereszttüzében, most épp amiatt vették elő, hogy zsinórban másodszor is a kispadra ültette Rafael Leaot, a gárda legeredményesebb játékosát. Pioli megmagyarázta, hogy taktikai okok miatt került a padra a portugál, ebben a 3-5-2-es felállásban neki nem jutott hely. Más kérdés, hogy ez a formáció besült.

Ha minden igaz, a Torino ellen öt játékosra nem számíthat a mester: Nincs Ismael Bennacer, Alessandro Florenzi, Zlatan Ibrahimovic, Fikayo Tomori és Mike Maignan sem.

A várható kezdőcsapat:

Tatarusanu – Calabria, Kalulu, Kjaer, T. Hernández – Krunic, Tonali – Saelemaekers, Brahim, R. Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek:

A bevezetőben már mondtam, hogy a Torinonál ismerik a siker titkát, január közepén ugyanis hosszabbítás után 1-0-ra legyőzték az AC Milant a Coppa Italia nyolcaddöntőjében. Méghozzá úgy, hogy egyébként Djidji kiállítása miatt majdnem egy órát emberhátrányban voltak. A győztes gólt Michel Adopo szerezte a 114. percben.

A Milan az idei bajnokság első Torino elleni meccsét is elveszítette, októberben Djidji és Aleksey Miranchuk találataival nyertek, a vendégek részéről pedig csak Junior Messias talált be.

Az utolsó milánói győzelem 2021-ben volt, amikor a rossoneri hazai pályán 1-0-ra tudott nyerni. Összességében a mérleg tehát kiegyenlített, kétszer a Torino volt jobb, kétszer a Milan, egy meccs döntetlen lett. Hivatalosan kettő, hiszen a kupameccsük a hosszabbításban ért véget.

A Giuseppe Meazzában bajnoki meccset még sosem tudott nyerni a vendégcsapat, csak a kupában voltak sikerélményeik. Ez a mostani lehet az első meccs, amikor valóban nagy eséllyel lépnek pályára az AC Milan ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.11.Olasz Kupa
milan
0:1
torino
Olasz Kupa
2022.10.30.Serie A
torino
2:1
milan
Serie A
2022.04.10.Serie A
torino
0:0
milan
Serie A
2021.10.26.Serie A
milan
1:0
torino
Serie A
2021.05.12.Serie A
torino
0:7
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Torino

Alaposan lemaradva, de Ivan Juric csapata közvetlenül a Milan mögött foglal helyet. A horvát valóban összerántotta a bikákat, akik nemrég még a kieséssel dacoltak, mostanra pedig az európai kupaindulás sem teljesen őrültség.

Három kör óta veretlenek, hétvégén az Udeinese csapatát verték. A meccsen egy gól született, amit Yann Karamoh szerzett.

A csapat mérlege 8-6-7, idegenben 4-3-4, ami szintén nem rossz, jobb például, min a Juventus teljesítménye (de ők két meccsel kevesebbet játszottak). Juric csapata a tél folyamán egy fontos láncszemet veszített el, eladták Angliába Sasa Lukicot, akit nehéz lesz pótolni. Majd Ronaldo Vieira és Karol Linetty lesz az, aki a középpálya közepén megpróbálhatja betömni az űrt.

A csapatnál Valentino Lazaro, Etrit Berisha, Ivan Ilic, David Zima és Nemanja Radonjic nem szerepelhetnek sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Milinkovic-Savic – Djidji, Schuurs, Buongiorno – Aina, Ricci, Linetty, Vojvoda – Karamoh, Miranchuk – Sanabria

Tippelde

Nehéz helyzetben Pioliék, és mentálisan is padlóra kerültek. A Torino nehéz falat volt ősszel, nehéz falat volt januárban, és most is azok lesznek.

Szoros mérkőzést várok, kevés góllal. Fő tippünk a két és fél gól alatti eredmény, mellette pedig a döntetlen eredmény tűnik jónak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.77 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.77 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső