Norwich – Wigan: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 05.
Norwich
Teljesítmény:
V V V N N
  • Carrow Road
  • Augusztus 06. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Wigan
Teljesítmény:
D N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kínos eredménnyel kezdte meg szereplését a másodosztályban a Norwich. A kanárikat egyből visszavárták az élvonalba, és persze egy meccs után nem lehet kijelenteni azt, hogy ez sikerülni fog vagy épp nem. Ám olyan helyen, olyan csapattól szenvedtek vereséget, akiket verniük kellett volna.

Most itt a javítási lehetőség, hiszen hazai pályán lépnek fel, és Dean Smith együttese nem egy feljutási favorittal játszik. A Wigan a harmadosztály bajnokaként jutott fel a Championshipbe, céljuk nem több, mint bent maradni a bajnokságban, és fokozatosan, évről évre erősíteni.

Az ő első meccsük nem sikerült rosszul, bár győzelemre számítottam, és azért is idegesítő az a döntetlen a Preston ellen, mert a Wigan emberelőnyben is lehetett… Később részletesen elmesélem, mi történt azon a mérkőzésen!

Az egyiküknek a győzelem kötelező, a másik egy döntetlennel is elégedett lenne, ez szinte biztos. Hektikus bajnokság a Championship, bőven vannak meglepetések, de azért sokszor a papírformának is be kell igazolódnia.

A bukmékerek azt mondják, ez most így lesz, a kanárikra adott odds 1.60 és 1.80 között van valahol, míg a Wigan győzelmére ötszörös, néha hatszoros pénzt fizetnek. A döntetlen közelít a 4 felé.

Nézzük, milyen eredmény születhet a Norwich – Wigan mérkőzésen!

Norwich

Váratlan eredménnyel indított a Norwich. Mindenki azt várta, hogy a Cardiff együttesét le fogják győzni. Meg is volt mindenkinek az oka arra, hogy így gondolkozzanak, mivel a csapat egyben maradt, és két évvel korábban nem volt ellenfelük a Championshipben.

Azt azért el kell mondani, hogy ez nem volt egy jó meccs. Az összecsapáson volt három kaput eltaláló lövés, főként a mezőnyben csatázott egymással a két együttes. Az első félidőben egy Norwich-letámadást követően elvesztette a Cardiff saját térfelén a labdát, Todd Cantwell pedig 20 méterről csavart a bal alsó sarok felé. Lövését Allsop tolta ki. És nagyjából ennyi volt az első félidő, a felek nem nagyon okoztak veszélyt a másiknak.

A fordulást követően is volt egy távoli bomba, az ide-oda kanyargó lövést pedig nem tudta védeni Tim Krul, jól le is teremtette a társait, amiért nem támadták a gólszerzőt, Sawyerst.

A Norwich nem tudott mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy Ng kiállítás sorsára jutott, pár perccel később Grant Hanley is megkapta a második sárgáját, szóval az emberelőnyből sem lett semmi. A Norwichnak volt egyébként egy kapufája, ekkor jártak a legközelebb a gólhoz. Nem feltétlenül érdemelték meg a vereséget, talán igazságos a döntetlen, győzelmet semmiféleképp nem érdemeltek.

Kieran Dowell és a nyári szerzemény, Gabriel Sara talán már lesz annyira jól, hogy a kispadra leülhessenek, Sam Byram és Ben Gibson már edzettek a héten, de lehet, hogy Dean Smith még nem fog kockáztatni a pályára lépésükkel. Sérült még Isaac Hayden, valamint Tony Springett, eltiltott Grant Hanley.

A várható kezdőcsapat:

Krul – Aarons, Omobamidele, Tomkinson, Giannoulis – Lungi Sörensen, McLean, Cantwell, Sargent, Rashica – Pukki

Egymás elleni meccsek:

Az elmúlt években mindketten léptek egyet valamerre. Míg a Norwich felfelé, addig a Wigan lefelé. Utolsó mérkőzésüket a másodosztályban játszották, 2019-ben, amikor a Norwich feljutott, a Wigan pedig a 18. helyen végzett. A kieséstől messze voltak, de látszott, ez rég nem az a csapat, amelyik még az első osztályban is szerepelt. Nem sokkal később ki is estek.

Bár régen volt, de az elmondható, hogy változatos eredmények születtek, kétszer a Norwich volt a jobb – vagy legalábbis ők nyertek -, egyszer a Wigan, míg két meccs döntetlen eredményt hozott.

Könnyebb dolga van az embernek, ha a Norwich hazai mérkőzéseit nézi. A Carrow Roadon háromszor tudtak ők nyerni, egyszer a Wigan, és egy döntetlen volt még ezeken kívül.

Gólok tekintetében nem feltétlenül szolgálják ki a közönséget, gyakori az, hogy csak egy gól esik a meccseken.

Előző 5 meccs eredménye
2019.04.14.Championship
wigan
1:1
norwich city
Championship
2018.09.29.Championship
norwich city
1:0
wigan
Championship
2017.02.07.Championship
wigan
2:2
norwich city
Championship
2016.09.13.Championship
norwich city
2:1
wigan
Championship
2015.03.04.Championship
norwich city
0:1
wigan
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wigan

A Wigan döntetlennel kezdte a szereplést a másodosztályban, és a statisztika alapján ők voltak a jobbak, ám a meccs teljesen mást mutatott. A Preston számtalan nagy lehetőséget hagyott ki, a Wigan védelme nem nagyon tudta kezelni Riist és Parrottot. Több alkalommal is Amos kapusnak kellett játékba avatkoznia, egy alkalommal két bravúrt is be kellett mutatnia. Egyértelműen ő volt a hazaiak legjobbja.

A mérkőzés maga akkor változott meg, amikor a második félidő közepén a Preston játékosa, a csereként beállt Chad Evans piros lapot kapott, amikor hasba rúgta ellenfelét. Innentől azért támadott a hazai gárda is, de nem tudták kihasználni, hogy többen vannak a pályán.

Az egy ponttal nem lehetnek elégedetlenek Magennisék, de az emberelőnyt ki kellett volna használni.

Ryan Nyambe a Preston ellen nem játszhatott, nem volt jó állapotban hozzá, most viszont már a kispadon ott lehet. Jack Whatmough-t az első játékrészben le kellett cserélni, nem is tudja vállalni a játékot. A helyettese Jason Kerr lehet.

A várható kezdőcsapat:

Amos – Darikwa, Kerr, Tilt, Bennett – Power, Naylor – Lang, Keane, McClean – Magennis

Tippelde

Az első mérkőzésen a Norwich nem játszott jól, és az eredmény is kiábrándító volt. A Wigan nem lehet elégedetlen az eredménnyel, a mutatott játékkal viszont igen. Mindkettejüknek kéne tehát egy jó játék és vele együtt jó eredmény.

A Norwich hazai pályán játszik, ez feléjük billenti azt a bizonyos mérleget, bár a hiányzók miatt a védelem nem tűnik nagyon stabilnak.

Olyan mérkőzést várunk, ahol mindkét együttes a hálóba talál, bár ezt nem feltétlenül mernénk megfogadni. Azt viszont igen, hogy a Norwich fogja megnyerni a találkozót.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső