Norwich – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 10 perc alatt szerző Bartos László 2021 november 26.
Norwich
Teljesítmény:
N N V V D
  • Carrow Road
  • November 27. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolves
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megtáltosodott volna a Norwich? Mindezidáig biztosak voltunk abban, hogy Teemu Pukkiék csont nélkül fognak kiesni, eddigi teljesítményük alapján nem lehet hibáztatni bennünket ezért a negatív gondolatért. Erre most két meccsből kettőt nyertek, először a Brentford, majd a Southampton esett áldozatul. A két győzelem ellenére a csapat még mindig kiesőhelyen van, de legalább az utolsó pozícióból elmozdultak, és elkezdtek zárkózni a még bentmaradást érő helyek egyikéért.

Az újabb győzelem, a Norwich – Wolves meccsen valóban csodaszámba menne. A Wolves ugyan képes kifejezetten gyenge játékot produkálni, de valamiért mégis ott vannak a hatodik helyen, megelőzik a Tottenham, valamint a Manchester United együttesét, a Leicestert és az Evertont szintúgy.

Szóval nem lehet félvállról venni őket. A nyáron a csapat eddigi mestere, Nuno Espirito Santo elhagyta az együttest, és Londonban, a Tottenhamnél kötött ki – azóta már nincs ott… -, az új mesternek pedig bele kellett rázódnia a dolgokba. Még most is vannak felettébb érdekes eredményei a farkasoknak, de azért a fejlődés jelei látszanak rajtuk. Az eredményeken és a játékon egyaránt.

A két elért győzelem felsrófolta az oddsokat, ha ezt a meccset pár hete rendezik, akkor a Wolves szorzója az 1.60-at sem érte volna el. Így meg bőven 2-es felett vagyunk. Lássuk, reális-e a vendéggyőzelem, sikerül-e elhozni a Carrow Roadról a három pontot Jiménezéknek?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Norwich – Southampton: 2-1

G.: Pukki, Hanley ill. Adams

A Brentford elleni győzelemnél is felkapták páran a fejüket, mert bár a PL másik újonca gödörbe került, sokan számítottak arra, hogy azért a sereghajtót legyőzik. Most viszont egy középcsapatot sikerült megcsípnie Gilmouréknak, akik ráadásul négy mérkőzés óta veretlenek. Ez természetesen növeli a győzelem értékét, végre elindulhatnak felfelé a tabellán. De azért az út még nagyon hosszú lesz.

A kezdők:

Norwich:

Krul – Aarons, Hanley, Gibson, Williams – Normann, McLean, Gilmour – Rashica, Cantwell, Pukki

Southampton:

McCarthy – Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters – Diallo, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi – Armstrong, Adams

Nem tétlenkedtek a csapataink, azonnal egymásnak estek, és hamar be is tudtak találni a másiknak. A Southampton részéről Ché Adams kezdte meg a gólgyártást, aki Adam Armstrongtól kapott egy labdát. A támadó a tizenhatoson belül két hazai védővel is sikeresen harcolt meg, majd jobb lábbal a bal alsóba csavarta a játékszert. Tim Krul esélytelen volt, nem is lehet hibáztatni, inkább azokat a mezőnyjátékosokat, akik egyszerűen képtelenek voltak kivágni a labdát. Akár előre, akár taccsra, tökmindegy…

Azonnal javítani tudtak a hazaiak, köszönhetően nagyrészt Maximilian Aaronsnak és Milot Rashicának. A koszovói szerzett labdát, majd a jobbhátvéddel lassan előre lopakodva támadták a Soton kapuját. Végül Aarons adhatott be az alapvonaltól nem messze, a labdája tökéletes volt Teemu Pukki fejére, a finn Salisu szorításában is pontosan bólintott, McCarthy pedig nem tudott hárítani.

A mérkőzésen sok helyzet egyébként nem volt, a kaput eltaláló lövések száma kilenc volt, de többségében olyan kísérletek, amik nem okoztak gondot McCarthynak vagy Krulnak. Egyet azért még kiemelnénk, Ché Adams próbálkozását az első félidőből, a skót vezette be a labdát a tizenhatoson belülre, csinált egy cselt befelé, majd pimasz módon visszahúzta a bogyót a rövidre. Nem volt annyira pontos, ráadásul Tim Krul is észnél volt, így maradt az 1-1-es eredmény.

Több gól a szünetig nem esett, és igazából a második félidőben is sokat kellett várnunk rá, egészen a 79. percig. A Norwich minimálisan jobban játszott, bár a Soton birtokolta többet a labdát. Mégis többször veszélyeztetett az újonc, és egy sarokrúgásból sikerült betalálniuk. Billy Gilmour szögletét Grant Hanley a hosszú oldalon találta el jól, lefejelte a labdát a földre, így McCarthyt egy kicsit meg is zavarta. A skót védő nem az a tipikus gólzsák, karrierje során egy olyan szezonja volt, amikor egynél több gólt szerzett. Tény és való, őt másért fizetik.

Szóval, a Norwich újabb skalpot gyűjtött be, de még korai lenne azt mondani, hogy a válságnak vége. De ha így folytatják, talán megragadhatnak az élvonalban…

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.23.Premier League
wolverhampton
3:0
norwich city
Premier League
2019.12.21.Premier League
norwich city
1:2
wolverhampton
Premier League
2018.02.21.Championship
wolverhampton
2:2
norwich city
Championship
2017.10.31.Championship
norwich city
0:2
wolverhampton
Championship
2017.01.21.Championship
norwich city
3:1
wolverhampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolves – West Ham United: 1-0

G.: R. Jiménez

Nincs könnyű dolga idén annak a csapatnak, amelyik le akarja győzni a West Ham Unitedet. Erre vállalkozott most a Wolves hazai környezetben, és végül sikerrel is jártak. A mérkőzésre adott fő tippünk az volt, hogy a remek formában levő londoniak, valamint a nagyszerű támadókat felsorakoztató hazai gárda is lő legalább egy gólt. Benrahmaékon múlt, hogy nem nyertünk…

A kezdők:

Wolves:

José Sá – Kilman, Coady, Saiss – Semedo, Neves, Moutinho, Ait Nouri – Podence, Hwang – R. Jiménez

West Ham United:

Fabianski – Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell – Soucek, Rice – Bowen, Benrahma, Fornals – Antonio

Gólból ugyan csak egy volt a meccsen, viszont helyzet azért akadt mindkét oldalon. Egyik nagyobb volt, mint a másik, mi most időrendi sorrendben haladunk. Az első komoly akciót a vendég West Ham vezette, egy céltalan jobboldali beadást a baloldalon Aaron Cresswell szedett össze, majd felnézett, és középre, a tizenhatoson belülre ívelt. A labda nagyszerűen érkezett Jarrod Bowen fejére, aki kapura is tudott bólintani, azonban nem csak José Sá, hanem a kapu mellett is elment a játékszer.

A Wolves következett ezután, Raúl Jiménez teljesen egyedül léphetett ki, majd rávezette a játékszert Lukas Fabianskira. Talán jobb megoldást is választhatott volna, átpöccintette a lengyel fölött a labdát, de az végül az alapvonalon túlra pattogott. Akkor sem lett volna gól, ha kapura megy, mert két londoni védő is ott biztosított.

Később a remek rúgótechnikával megáldott Joao Moutinho tűzött rá távolról egy labdát, amit Fabianskinak kellett kapu fölé paskolnia. Nem volt rossz próbálkozás, ha kicsit jobban sarokra megy, akár galiba is lehetett volna belőle…

Maradtak támadásban a hazaiak, Romain Saiss egy szöglet után fejelt majdnem gólt, a második félidő elején pedig Daniel Podence lapos kísérletét kellett hárítania újfent a WHU kapusának. A portugál támadó középpályásnak nem ez volt az egyetlen jó lövése, nem sokkal később ismét próbára tette Fabianskit, a portás ismét sikerrel védett.

Érezhető volt, hogy hamarosan gól fog születni, a Wolves nagyon nyomott, és meglepő módon sokkal jobban játszott, mint esélyesebb ellenfele. Podence számára a gól nem, de a gólpassz összejött, az 58. percben az ő legurítását vágta a jobb alsóba Raúl Jiménez.

Igazi gólhelyzetet már nem hozott a maradék – valamivel több mint – fél óra, így a végén a Wolves örülhetett. Teljesen megérdemelt siker volt ez…

Összefoglalás

A fogadóirodákat gondolkodóba ejtette az elmúlt hetek sikere a Norwich részéről, de szerintünk nem eszik olyan forrón a kását. A Wolves minőségibb játékosokból áll, akik egy élcsapat ellen is remekül helyt álltak, mi több, győzni is tudtak. Szóval ez a kettes feletti odds túlzó szerintünk, és ez bizony egy value bet lehet a javából. Nézzük, milyen információkat tudunk kinyerni a meccs előtt, hátha meglátjuk, mire fel ez a nagy szorzó.

Nézzük a sérülteket mindkét oldalon!

A Norwichnál Christoph Zimmermann az, aki biztosan kimarad, Kieran Dowell játéka kérdőjeles. Ozan Kabak és Sam Byram helyzete szintén nem tisztázott.

A Wolves sérültjeinek listája nem nőtt és nem csökkent, továbbra is a Pedro Neto – Jonny – Yerson Mosquera – Willy Boly – Hugo Bueno ötös nem áll Bruno Lage rendelkezésére.

Egyébként a Norwich – mert eddig ez még nem került szóba – edzőt váltott, az első siker után (!) döntöttek úgy, hogy Daniel Farke mesterrel a fejlődés nem garantált, és „fájó szívvel” búcsúztak a szakvezetőtől. Pont, amikor végre megnyerte első meccsét a csapattal…

A helyére az a Dean Smith érkezett, akit az Aston Villától menesztettek a sorozatos rossz teljesítmény miatt.

A farkasok legyőzték idegenben korábban a Watford – Southampton – Aston Villa hármast, ikszeltek a Leeds Uniteddel, és kikaptak a Leicester, valamint a Crystal Palace otthonában. Ez utóbbi volt az utolsó meccsük idegenben, ott elég elképzelés nélküli volt a játékuk…

Most jobbat várunk. Lehet, hogy új az edző, lehet, hogy két sikeren vannak túl a kanárik, mégsem gondolnám, hogy eredményt tudnak majd elérni Hwangék ellen. Megy a pénzem a Wolves sikerére.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső