Nottingham Forest – Wolverhampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 28.
Nottingham Forest
Teljesítmény:
V V D V D
  • The Nottingham Forest Stadium
  • április 01. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolverhampton
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző mérkőzésre azt mondtam, kiesési rangadó. Erre sem tudok mást mondani. Steve Cooper és Julen Lopetegui csapatát mindössze egy pont választja el egymástól, előbbiek kettő, utóbbiak három pontra a már kiesőhelyen levő West Hamtől. Elképesztő, hogy ennyire szoros idén a Premier League kiesőzónája.

Mindkét csapatnak vannak fellángolásai, ám mostanság megint nem jönnek a pontok. A Wolverhampton az utóbbi ötből egy meccsét nyerte meg, a Nottingham egyet sem.

A bukmékerek úgy hiszik, ez is egy nagyon ikszes meccs lesz, mint a Palace – Leicester. Nem tudok nem egyetérteni velük. Az egyik legújabb az online sportfogadás piacán, a Dream.bet 2.90-et fizet a hazaiakra, 2.50-et meg a vendégekre, 3.30-at az ikszre.

Következzen a Nottingham Forest – Wolverhampton találkozó!

Nottingham Forest

Az idei év elején azt hittem, a Nottingham magára fog találni. Voltak erre utaló jelek, de úgy tűnik, túl hamar vontam le a nem megfelelő következtetéseket. A Forest nem képes eltávolodni a kieső zónától, és nagyon úgy néz ki, ez a szezon végéig így is fog maradni. Az a nem mindegy, hogy végül a piros vonal felett vagy alatt lesznek?

Egyelőre fölötte vannak, de ez a mostani PL-idényben gyorsan változhat. Steve Cooper együttese a szünet előtt elszenvedett egy újabb vereséget, ezúttal a Newcastle-től kaptak ki idegenben. Picit bosszantott a meccs, hiszen én döntetlent tippeltem, és a hosszabbításig 1-1 is volt az állás. Aztán jött Alexander Isak… Egyébként a hazaiak gólját Emmanuel Dennis szerezte.

A Nottingham jelen pillanatban a 16. helyen áll, mindössze két pontra a kiesőhelyen levő WHU – Bournemouth kettőstől.

Hazai pályán próbálkoznak megtörni a rossz formát, ahol azért sokkal jobban megy nekik: Idén ötször nyertek, ötször ikszeltek és négyszer kaptak ki.

A sérültek nehezen gyógyulnak, a szombait játéknapon megint lesznek jócskán, akik nem játszhatnak, egyesek visszatérésére azonban van esély. Őket vastaggal kiszedem: Willy Boly, Serge Aurier, Wayne Hennessey, Scott McKenna, Taiwo Awoniyi, Cheikhou Kouyaté, Chris Wood, Dean Henderson, Ryan Yates, Emmanuel Dennis, Brennan Johnson, André Ayew, Giulian Biancone, Omar Richards.

Szép lista…

A várható kezdőcsapat:

Navas – Aurier, Niakhate, Felipe, Renan Lodi – Yates, Shelvey, Freuler – Johnson, Dennis, Gibbs-White

Egymás elleni meccsek:

Idén már kétszer találkoztak egymással a csapatok. Egyik alkalommal a Wolverhampton örülhetett, később pedig a Nottingham. A bajnoki meccsüket – még Bruno Lage-zsal a kispadon – Raúl Jiménezék 1-0-ra nyerték meg, majd a Ligakupa negyeddöntőjében a Forest otthon, tizenegyesek után gyűrte le ellenfelét. Az 1-1-es játékidő után a hosszabbítás következett, ahol szintén nem esett gól, a büntetőpárbajban pedig a hazaiak lába kevésbé remegett.

Élvonalbeli meccsük csak az őszi van, korábban leginkább a másodosztályban vívtak sok meccset. Azokról viszont most nem fogunk beszélni, ahhoz túl rég volt mindegyik…

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.11.Angol Ligakupa
nottingham
4:3
wolverhampton
Angol Ligakupa
2022.10.15.Premier League
wolverhampton
1:0
nottingham
Premier League
2021.08.24.Angol Ligakupa
nottingham
0:4
wolverhampton
Angol Ligakupa
2018.01.20.Championship
wolverhampton
0:2
nottingham
Championship
2017.09.16.Championship
nottingham
1:2
wolverhampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolverhampton

Bár azt nem lehet elvitatni, hogy Julen Lopeteguivel a Wolverhampton jobb csapattá vált, azért a kánaánt nem sikerült elhoznia a spanyolnak. A szezon a kiesés elleni küzdelemről szól, amelyben most nem áll vesztésre a gárda, ám itt ez gyorsan megváltozhat.

27 ponttal áll jelenleg a csapat, ami koránt sem biztonságos. Vannak a Wolverhamptonnak jó felvillanásai, de többségében – mostanában – kellemetlen eredményekre is képes. Utoljára például a Leedstől kaptak egy négyest hazai pályán. 4-2 lett az eredmény, de az a két rúgott gól a szurkolókat nagyon nem érdekli. Talán titeket igen, úgyhogy elmondom, Jonny és Matheus Cunha találtak a hálóba.

Jonny a találata után nem sokkal kiszállt, piros lapja miatt ezen a találkozón sem fog játszani.

Mielőtt a többi hiányzóról is szót ejtenénk, nézzük, hogy mi a helyzet a tabellán: 27 pontja van a Wolvesnak, 7-6-15-ös mérlege, borzalmas statisztika, főleg, ha még a lőtt/kapott gól arányát is nézzük. Az most 22:41.

Idegenben sem sokkal erősebb a helyzet, sőt. Kétszer nyertek, négyszer ikszeltek és nyolcszor kikaptak a 2022/2023-as szezonban.

Jonny tehát nem lesz ott, Matheus Nunes szintén eltiltott, Hwang Hee-chan megint megsérült, ahogy Chiquinho, Sasa Kalajdzic, Boubacar Traoré és Hugo Bueno is sérült.

A várható kezdőcsapat:

José Sá – Semedo, Dawson, Kilman, Ait-Nouri – Neves, Lemina, Joao Gomes – Sarabia, Matheus Cunha, Podence

Tippelde

Csak és kizárólag a keretek alapján ennek a két csapatnak nem ott kéne lennie, ahol vannak. Sokkal feljebb. Ebből is látszik, hogy egy erős keret még kevés a sikerhez.

Hamisítatlan rangadó lesz ez, mindkét oldalon több kulcsjátékos hiányzik, ami azért nyomot fog hagyni. Ettől függetlenül gólokat várok mindkét oldaltól.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.97 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.99 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső