Olympiakosz – Wolves: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 március 11.
Olympiakosz
Teljesítmény:
V N N N V
  • Karaiszkákisz Stadion
  • Március 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolverhampton
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nyolcaddöntővel folytatódnak a második számú európai kupa, Az Európa Liga küzdelmei. Ezúttal az Olympiakosz – Wolves meccset vesszük górcső alá. Megvizsgáljuk, melyek azok a tényezők, amik által a legtöbbet ki tudjuk hozni ebből a mérkőzésből. Megnézzük, mi történt a csapatok háza táján, milyen formában várják a meccset, kik nem állhatnak az edzők rendelkezésére, és megtippeljük a végeredményt.

Az előző körben történt

Az Olympiakosz okozta a forduló legnagyobb sokkját. A görögök egy 1-0-s hazai vereséget követően az Arsenal otthonában ejtették ki az Ágyúsokat. Alexandre Lacazette gólját követően kevesen gondolták volna, hogy az Emirates Stadionban bármi sansza lenne Pedro Martins gárdájának, de 0-1-es játékidőt követően a hosszabbításban szerzett újabb góllal kiütötték az angolokat. A meccs hőse a marokkói Juszef El Arabi volt, aki a meccs 119. percében lőtt Leno kapujába.

A Wolverhamptonnak könnyebb dolga volt, ami az előző kört illeti. Már az első meccsen gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutást az Espanyol ellen, így a visszavágóra nyugodtan érkezhettek. Hazai pályán 4-0-ra nyertek így idegenben belefért egy 3-2-es vereség.

Olympiakosz

Egészen meglepő, hogy a görögök még mindig talpon vannak, tekintve, melyik csapaton keresztül vezetett ide az útjuk. Ők is a Bajnokok Ligája mezőnyéből kerültek át, mint csoportjuk harmadik helyezettje. A Bayern München és a Tottenham mögött végeztek, de mivel az utolsó fordulóban megverték a Crvena zvezdát, így ők végeztek a harmadik pozícióban.

És egyből egy kemény ellenféllel találták szemben magukat, de a forduló meglepetését okozva tovább tudtak menni. A bajnokságban továbbra is veretlenek, egyetlen csapat sem tudta legyőzni őket. 20 győzelem mellett 6 döntetlen áll a nevük mellett, borítékolható a bajnoki címük, ha ezt a formát fent tudják tartani.

Jó hír Martins mester számára, hogy eltiltásából visszatérhet kezdő hátvédje és honfitársa, Rubén Semedo. A védőt még az Arsenal elleni első mérkőzést követően tiltották el, érdekesség, hogy a helyén játszó Cissé gólt fejelt a második találkozón.

Továbbra is sérült a csapat egyik legjobb góllövője, Szudani, illetve Konsztantinosz Fortunisz is.

Akire ismét fel kell hívni a figyelmet, az Mathieu Valbuena. Dacára annak, hogy már a 35. életévét tapossa, továbbra is kiugró teljesítményre képes, a szezonban lőtt 6 gólja és 9 gólpassza erre a bizonyíték.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Wolves

A Wolverhampton csapata másodikként jutott tovább az Európa Liga K csoportjából a Braga mögött. Összesen 13 pontot szereztek, egy vereséget számláltak a csoportmeccsek alatt, azt is a csoportelsőtől szenvedték el hazai pályán. Utána viszont beindult Santo Espirito gárdája és azóta csak egyszer kaptak ki, a már említett Espanyol elleni visszavágón.

A bajnokságban jelenleg a hatodik pozíciót foglalják el, ami azt jelentené, hogy nem indulhatnak sem a BL-ben, sem pedig az EL-ben jövőre, de a Manchester City kizárása ebbe még bekavarhat.

Legutóbbi bajnokijukon a Burnley csapatát fogadták és meglepetésre csak gólnélküli döntetlent értek el. Viszont előtte egy héttel José Mourinho Tottenhamjét verték 3-2-re a White Hart Lane-en.

A mester előszeretettel ad lehetőséget honfitársainak, a csapat magját több portugál futballista alkotja. Rui Patricio, Joao Moutinho, Rubén Neves, Diogo Jota és Pedro Neto is stabil kezdőnek mondható, de ott van még Podence (aki egyébként pont az aktuális ellenféltől érkezett idén januárban) és Vinagre, tehát összesen hét portugál alkotja játékos van a Wolves keretében.

A keret legeredményesebb játékosa a mexikói Raúl Jimenez, aki két éve a Benficát hagyta ott a szigetországi csapatért. 22 gólnál jár idén minden sorozatot figyelembe véve, nem sokkal mögötte jön Diogo Jota.

Mindenképp kiemelendő a mali származású, de spanyol állampolgárságú Adama Traoré. A korábban Barcelonában játszó támadó az idén került reflektorfénybe, nem kis felzúdulást váltott ki az erőnlét, amivel rendelkezik. Az idei a legjobb szezonja, csapatában rendre a kezdőben találja magát, az EL-ben idén 14-ből 12-szer játszott, ha a selejtezőket is beleszámoljuk.

A két portugál edző összecsapásán nehéz megtippelni a végeredményt. Az Olympiakosz nem hiszem, hogy támadólag lép fel, míg a Wolves is bízhat abban, hogy a visszavágót hazai környezetben játszhatják, ami egy jó eredmény tükrében rendkívül nagy lökést adhatna nekik. Óvatos, kevés gólos meccsre számítok. Tippem: 0-0, 1-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső