Omonia Nicosia – Gent: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 22.
Omonia Nicosia
Teljesítmény:
N V V N N
  • GSP Stadium
  • Augusztus 25. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Gent
Teljesítmény:
V N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az Európa-liga playoff-körének legnagyobb meglepetése eddig az volt, hogy az Omonia Nicosia Belgiumban győzött a Gent csapata ellen. Aki ezt meg tudta jósolni, annak tízszeresen térült meg a befektetése.

Most, a visszavágó alkalmával a belgáknak hatalmas hajrát kell produkálniuk ahhoz, hogy meg tudják fordítani a mérkőzést. Nem lesz könnyű, idegenben lépnek pályára, az Omonia pedig mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ezt a kétgólos előnyét megőrizze. Foggal és körömmel fognak védekezni. Lehet, hogy az első gólig lesz csak nehéz, lehet, hogy odáig el sem jutnak majd a vendégek.

Mindenesetre a Szuperkupa-döntőjét elveszítő ciprusiak számára ez egy hatalmas lehetőség, amivel élniük kell.

Ezúttal is meglepetés lenne a sikerük, de a bukik tanultak az előző hétből, és már nem akkora pénzt fizetnek a győzelmükért. Az első körben – mint mondtam – tízszeres volt az odds, most csak négyszeres, épp annyi, mint a döntetlené. A Gent maradt az esélyes, ha Cuypersék győznek, a rájuk fogadók 1.80-as szorzónak örülhetnek.

Az Európa-liga ezen szakasza számunkra is tartogat nehézségeket, és azt mondom, ez az egy ik legnehezebb mérkőzés a csütörtöki kínálatból…

Folytassuk az Omonia Nicosia – Gent meccsel!

Az előző mérkőzésen történt

Ahogy mondtam, ezen a mérkőzésen született meg a legnagyobb meglepetés a múltheti meccsk közül, a Gent nem bírt a gyengébb játékerőt képviselő Omonia Nicosiával szemben.

Az első húsz perc viszonylag sok eseményt hozott, a ciprusiak háromszor is helyzetbe kerültek, a Gentnek egy lövése volt. Az a lövés egyébként nem volt rossz, de kifelé csavarodott Hjulsager kísérlete, így Fabianonak nem kellett védenie. Egyébként simán meglett volna a brazil kapusnak a labda.

A 19. percben kissé váratlanul, de egyáltalán nem érdemtelenül szerezte meg a vezetést az Omonia Nicosia együttese. Egy baloldali támadást vezettek a vendégek, Lecjaks szépen vette észre a védők mögött álló Charalampos Charalampoust, aki egyet tolt a tizenhatoson belül a labdán, majd lőtt. A játékszer megpattant Ngadeu lábán, ezért Roef hiába vetődött, védeni nem tudott.

A védő egyébként korábban is majdnem összehozott egy nicosiai gólt, rövid hazaadása után Kakoullis talált kis híján a hálóba.

Ezután 20 percig semmi nem történt, ami érdekes lett volna, és a szünetig már komolyabb helyzetet is alig láthattunk. Volt a Gentnek három lövése, ebből kettő nem is ment kapura, egynél pedig Fabiano védett nagyot.

A második félidőben a kapus is kevés lett volna, egy baloldali beadás az 55. percben jól találta meg Hugo Cuyperst, akinek fejese a baloldali kapufán csattant. Egyre közelebb került az egyenlítéshez a belga gárda. Ahogy közeledtünk a hajrához, annál inkább közelebb volt a Gent gólja, konkrétan Fabiano tartotta egymaga az egész Omonia Nicosiát. Cuypers, valamint a Hauge helyére beálló Depoitre is ziccert hibázott.

Egyre inkább kitámadtak a hazaiak, és két lehetőség volt előttük… Vagy egyenlítenek, vagy kapnak még egyet. Az utóbbi jött be. A nagy ziccerek kimaradását megbosszulva az Omonia másodszor is hálóba talált, és nem is kis góllal növelték kettőre az előnyüket. A 76. percben Kakoullis lekészítését az a Brandon Barker bombázta a jobb felső sarokba, aki előtte két perccel lépett pályára. Talán ez volt az első labdaérintése az angol középpályásnak.

A Gent számára egyszerűen nem akart semmi összejönni, minden helyzetüket kihagyták, illetve Fabiano is nagyszerű napot fogott ki, ő volt nem csak a ciprusiak, de a mezőny legjobbja is.

A visszavágóra viszont még készülni kell, nem jutott tovább még a Nicosia. Ha ilyen elánnal támadnak a belgák, abból még akár gond is lehet…

Omonia Nicosia

Mókás, hogy az Omonia Nicosia együttese épp Belgiumból szeretne csatárt igazolni, a Ferencvárossal is szóba hozott (sőt, ennél azért az a történet sokkal előrébb tartott, mint egyszerű pletyka) Didier Lamkel Zé aláírhat hamarosan. A legendás Neil Lennon által irányított együttes a nyáron öt új igazolást is végrehajtott, mind az öt játékos ingyen érkezett. Brandon Barkerről korábban már beszéltünk, ő a Readingből jött, Adam Matthews a Charltonból, Bruno ismerős lehet, hiszen a Sheriff Tiraspolban játszott, Nemanja Miletic pedig a Partizanból. Az ötödik a legdurább, Roman Bezus pont a Gent csapatától csatlakozott.

Az Omonia eddig mindössze két tétmeccset játszott, a Szuperkupa döntőjét 2-0-ra elbukták az Apollon ellen, és aztán most, a Gent elleni találkozójuk.

Egyelőre nem nagyon tudtuk őket kiismerni, az első mérkőzés alapján lehet keresnivalójuk a visszavágón is.

A kulcs a győzelemben a türelem volt, valamint az, hogy a Gentnek szörnű, Fabianonak meg remek napja volt.

Egyedül a fiatal tehetség, Loizos Loizou hiányzik majd sérülés miatt, a támadó középpályás másfél hete, a Szuperkupa fináléján sérült meg.

Bár többen is jól szálltak be a meccsbe, nem valószínű, hogy Lennon változtat a kezdőcsapatán.

A várható kezdőcsapat:

Fabiano – Matthews, Miletic, Yuste, Panagiotou – Bruno, Bachirou, Diskerud, Charalampous, Lecjaks – Kakoullis

Előző meccs eredménye
2022.08.18.Európa-liga
gent
0:2
omonoia
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Gent

A Gent a nyár folyamán egész jól megerősítette a csapatát, Hein Vanhaezebrouck mester négy olyan játékost is magához csábított, akik azonnal kulcsjátékossá léphetnek elő. Ketten a Bundesligából jöttek, a Frankfurt játékosa, Jens Petter Hauge, valamint a Hertha védője, Jordan Torunarigha megfelelő rutinnal rendelkeznek, annak ellenére, hogy mindketten nagyon fiatalok. Szintén nem egy kifejezett matuzsálem a LASK játékosa, Hiun-seok Hong, valamint Hugo Cuypers, akit a Mechelentől vásároltak. Bár Cuypersnek nagyon nem ment, azért nem egy rossz csatár, nem hiába fizetett érte a Gent négymillió eurót.

Egyébként a mai meccsünk egyik szereplője, Osman Bukari pont innen csatlakozott a Crvena zvezdához. A belga bajnokság elkezdődött, a Gent a mostani kört kihagyta. Egyébként veretlenek, négy mérkőzést játszottak, a felét döntetlenre hozták ki, a másik felét megnyerték.

Az együttesnek három komoly sérültje van: Julien de Sart, Tarik Tissoudali és Elisha Owusu is hosszabb kihagyásra számíthat.

Bátrabb csapatot várunk, és jobb helyzetkihasználást a Genttől, szerintünk sokkal jobb csapat, mint amit az első találkozón láthattunk tőlük.

A várható kezdőcsapat:

Roef – Hanche-Olsen, Ngadeu, Torunarigha – Samoise, Marreh, Kums, Castro-Montes – Hjulsager, Cuypers, Hauge

Tippelde

Nagy botlás volt, ami a múltkor történt a csapattal, de nincs ez a párharc még lefutva. Egy korai góllal újra nyílttá válik a találkozó, ha olyan fogadóirodánál vagytok, ahol lehet a korai gólra fogadni, érdemes lehet megfogadni egy korai gólt.

Az Omonia a második meccsen nem fog semmiféle felesleges kockázatot vállalni, amíg az előnyük tart, addig ők arra fognak majd koncentrálni, hogy húzzák az időt. Véleményem szerint ezúttal jön a papírforma, Cuypersék összeszedik magukat, és nyernek a meccsen. De ez nem biztos, hogy a továbbjutáshoz elég lesz.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.84 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső