Oroszország – Törökország: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 07.
Oroszország
Teljesítmény:
N N N V N
  • Dinamo Stadium
  • Október 11. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Törökország
Teljesítmény:
D V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó tippem nem az A, hanem a B divízióból érkezik, a magyar válogatott csoportjából. Ez az Oroszország – Törökország, azaz a magyar válogatott utolsó két ellenfele feszül egymásnak. Az oroszok eddig száz százalékosak, a törökök viszont még nyeretlenek. Tőlünk kikaptak, míg a szerbekkel csak egy 1-1-es döntetlenre futotta az erejükből.

Ezen a meccsen – mondani sem kell – a csoportelső a favorit, de nem lehet teljesen leírni a török csapatot, én egy izgalmas meccsben reménykedem.

Vágjunk bele, próbáljuk meg kideríteni, milyen fogadással járnánk a legjobban!

Mi történt az előző körben?

Nem volt olyan rég szeptember, de frissítsük fel az emlékezetünket azzal kapcsolatban, hogy mit is játszott a két csapat az előző fordulóban!

Magyarország – Oroszország

Kishazánk legjobbjai ellen lépett pályára az orosz válogatott a Puskás Arénában. Önbizalomtól duzzadva várta mindkét csapat a meccset, az első körben mi a törököket vertük idegenben, míg az oroszok nagyon offenzív és jó focit játszva a szerbeket múlták felül 3-1-re.

Részünkről rosszul indult a mérkőzés, mert bár voltak helyzeteink, de komoly helyzete, majd gólja a vendégeknek lett. Az ötödik percben Miranchuk még ziccert hibázott, tíz perccel később azonban gólra váltotta Kuzyayev balról érkező lapos passzát.

A második gól a 34. percben esett (közben nálunk Sallainak volt helyzete), amikor Szalai Ádám rosszul vett át egy labdát a saját tizenhatosunkon belül, Ozdoev pedig nem szórakozott, kapásból Gulácsi kapujába lőtte a játékszert.

Így vonultunk szünetre és a törökök elleni fényes siker már nagyon távolinak tűnt. Még távolabbinak, amikor a második félidő elején Dzyuba húzogatott a kapunk előtt, nagyon okosan nem lőtt, hanem az érkező Fernandeshez passzolt, ő pedig megszerezte az orosz csapat harmadik gólját.

Szerencsére azonban fel tudtunk ébredni és szorossá tenni a meccset. Igaz, ez pontot nem ért, de így ki lehet kapni.

Előbb Sallai Roland emelte át Sunint Kalmár Zsolt kiugratását követően, majd a csereként beállt Nikolics Nemanja a 70. percben Bese beadását lőtte a felső sarokba.

Nyomtunk, nyomtunk de az egyenlítés sajnos nem jött össze. Úgy gondolom, hogy ez is szép eredmény volt, amire lehet építkezni.

Előző meccs eredménye
2018.10.14.Nemzetek Ligája
oroszország
2:0
törökország
Nemzetek Ligája
2018.09.07.Nemzetek Ligája
törökország
1:2
oroszország
Nemzetek Ligája
2018.06.05.Barátságos Mérkőzés
oroszország
1:1
törökország
Barátságos Mérkőzés
2016.08.31.Barátságos Mérkőzés
törökország
0:0
oroszország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Szerbia – Törökország

Az oroszok ellen mutatott játék – bár eredményben ez nem realizálódott – egyáltalán nem volt rossz, a védelmi megingások azonban megpecsételték Szergej Milinkovics-Szavicsék sorsát. Ezek után azt gondoltam, hogy hazai pályán, Belgrádban simán meg tudják verni a török nemzeti tizenegyet.

Olyannyira nem, hogy a végén még az egy pontnak is örülhettek. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de nagyobb helyzetek nélkül sikerült lehozni a játékrészt. Leszámítva egyet, Alekszandar Mitrovics közel állt a gólszerzéshez, de a kapus hárítani tudott.

A második félidőre aztán történt egy sorsfordító esemény: Az Inter friss igazolása, Alekszandar Kolarov megkapta a második sárga lapját, így a törökök emberelőnybe kerültek. Innentől indult a török roham, 9 kapura tartó lövésük volt, abból három esetben kellett Rajkovicsnak védenie.

Sem Enes Ünal, sem Yazici nem tudott kapuba találni, a szerbek pedig természetesen Kolarov kiállítását követően a védekezésre fektették a hangsúlyt.

Megúszták, az egy pont nem sok, de itt inkább a törökök bánhatják a kimaradt lehetőségeket.

Összefoglalás

Hát, az esélyek a magas odds ellenére is az oroszok mellett vannak. Magabiztosak voltak mindkét meccsükön, bár mi majdnem meg tudtuk fogni őket. Ettől függetlenül, ami török szempontból aggasztó, hogy egyelőre gólt sem tudtak rúgni. Még úgy sem, hogy emberelőnyben játszhattak a szerbek ellen szinte egy teljes félidőt.

Az orosz védelem pedig erősebb, mint a szerb vagy a magyar.

Eddig négy mérkőzést játszottak, kétszer az oroszok nyertek, két barátságos meccs pedig döntetlenre végződött.

Játékerőt tekintve ez a török csapat nem ér fel az oroszhoz, bár vannak topligás játékosaik, azonban ők is kevés kivételtől eltekintve epizódszereplők a csapatukban.

Nem szeretném túlgondolni ezt a tippet. Frenetikusan jó az odds, a hazai pálya miatt pedig még egy pluszpont Oroszországnak. Szerintem ők fognak nyerni, méghozzá gólokkal. Nem nézem ki a törökökből azt, hogy meg tudják majd őket szorongatni. Persze, leptek már meg engem ők is.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső