Osasuna – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 15.
Osasuna
Teljesítmény:
D N V V N
  • Estadio Reyno de Navarra
  • Június 17. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Atletico Madrid
Teljesítmény:
D N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elég pofás kis csapatot hozott össze az idei esztendőre az Osasuna. Miután ismét feljutottak az első osztályba sokan azt gondolták, hogy majd a kiesés elől fognak menekülni, de stabil középcsapattá avanzsáltak ebben a szezonban. Több bravúros eredményt értek el, legutóbb a Real Sociedad otthonából tudtak egy pontot elhozni. Most is hasonlóan nagy (vagy talán még nagyobb) bravúr kellene tőlük, mivel az Atletico Madrid látogat Pamplonába.

Ássuk bele magunk, mi történt eddig és mire számíthatunk ezen a meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Real Sociedad – Osasuna

Fentebb már ellőttem a poént, 1-1 lett a meccs. Az idén remekül szereplő, kupadöntőbe jutó Real Sociedad ellen sikerült pontot rabolni az újoncnak az újrakezdés első fordulójában.

A mérkőzésen felváltva forogtak veszélyben a kapuk, mindkét oldalnak volt lehetősége, de ezeket rendre elszalasztották. Az első gólt a vendégek szerezték, miután egy kezezést követően tizenegyeshez jutottak, Adrián Lopez lába pedig nem remegett meg, magabiztosan lőtt a jobb felső sarokba.

Próbált egalizálni a Sociedad, nagy erőket mozgósított, és ha rákukkantunk a statisztikára látszik, hogy szinte minden mutatóban ellenfelük fölé nőttek, az eredmény mégis az újoncnak kedvezett. Egészen a 61. percig, amikor Willian José kiugratása Oyarzabalt találta meg, ő pedig ziccerben nem hibázott.

A mérkőzés legszebb jelenetét a vendégek hozták egy jobb oldalról érkező beadást próbált sarokkal a hálóba juttatni Brasanac. Gyönyörű volt a mozdulat, de gólt nem ért, mellé ment a labda.

Ezzel a döntetlennel a vendégek lehetnek boldogabbak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.14.La Liga
atletico madrid
2:0
osasuna
La Liga
2017.04.15.La Liga
atletico madrid
3:0
osasuna
La Liga
2016.11.27.La Liga
osasuna
0:3
atletico madrid
La Liga
2014.02.23.La Liga
osasuna
3:0
atletico madrid
La Liga
2013.09.24.La Liga
atletico madrid
2:1
osasuna
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Athletic Bilbao – Atletico Madrid

A másik kupadöntős is pályára lépett és egy lüktető első félidőt játszottak Diego Simeone csapata ellen. Ez a meccs is 1-1-es döntetlennel végződött, a végeredmény itt már az első félidőben kialakult. A hazaiak szereztek vezetést, miután Berchiche középre lőtt labdájára Munianin robbant be és védőjét megelőzve lőtt a hálóba. Szép gól volt, de dicsérni kell Berchiche-et a helyzetfelismerés miatt.

Sokáig nem kellett várni az egyenlítésre, pontosan két percet: Koke ugratta ki Diego Costát, a honosított spanyol játékos pedig Simon mellett a hálóba pöccintett. A gólt követően a balhés játékos pedig megmutatta, hogy van emberi oldala

A második félidőről is írnék, de nincs miről. Gólból több nem született, helyzetből is csak egy, ott Simon volt a helyén.

Ezzel az Atletico Madrid lejátszotta szezonbeli 13. döntetlenjét, ennyi senki másnak nincs a mezőnyben.

Összefoglalás

Tény és való, hogy nem ez a legjobb szezonja a Matracosoknak, de az is tény, hogy a mezőny rendkívül erős az idei kiírásban. Mostani helyezésük alapján csak az EL-ben indulhatnak jövőre, holott idén még harcban vannak az elsőszámú európai kupában, a címvédő Liverpoolt ütötték ki egy őrült meccsen.

Hazai pályán rendre sikerült legyőzni a pamplonai kiscsapatot, de ezúttal idegenben kellene nyerniük, ami nem ígérkezik könnyű menetnek. Tény, hogy hozták már el a három pontot a Matracosok, de idén az Osasuna nehezebb diónak ígérkezik. Az őszi meccsen 2-0-ra nyertek Kokéék, akkor Morata és Saúl Niguez voltak a gólszerzők.

Nem árt vigyázni az újonccal, elvérzett már náluk a Valencia és a Barcelona is…

Látva ezt a mostani Atletico Madridot nem vagyok benne biztos, hogy növelni tudják pontjaik számát, izzasztott már meg az Osasuna erősebb csapatot is hazai pályán. Kevés gólos meccsre számítok, ha sikerül is nyerni Moratáéknak, akkor sem rendeznek gólzáport. Azonban maradok az eredeti elképzelésemnél: Döntetlenre tippelek, az úgy is jól megy mindkét gárdának.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső