Real Madrid – Valencia: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 16.
Real Madrid
Teljesítmény:
N V N V V
  • Alfredo di Stéfano Stadion
  • Június 18. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Valencia
Teljesítmény:
D V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadóval folytatódik a bajnokság a Real Madrid számára. Hiába áll a Valencia jelenleg csak a hetedik helyen, a két együttes egymás elleni meccse mindig, minden esetben megérdemli a rangadó jelzőt. A tét továbbra sem kicsi: Ha buknak Eden Hazardék, valószínűleg búcsút mondhatnak a bajnoki címről. Tíz döntő, ennyi van még hátra – mondta Sergio Ramos (Akire egy kicsikét külön is ki kell majd térnem). Igaza van a Kapitánynak, minden meccsük egy döntő, egyik meccset sem szabad félvállról venni.

Lássuk, Albert Celadesék ellen mit tudnak majd alakítani a blancók.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Real Madrid – Eibar

Ígértem, hogy kicsit kitérek külön Sergio Ramosra. Az Eibar elleni beharangozó írásakor megviccelt a kedvenc statisztikákkal foglalkozó oldalam (pontosabban én néztem be valamit iszonyatosan), így hát elnézést, Ramos nem volt eltiltott, olyannyira nem, hogy ő volt az Eibar elleni mérkőzés egyik legjobbja.

Mea culpa!

Térjünk is rá a meccsre, amelyben felemás félidőket produkált a Királyi Gárda, az elsőben egy javarészt szórakoztató és néhol látványos futballt kaptunk, a másodikban pedig egy előretekintő és emiatt tartalékoló csapatot.

Már a meccs korai szakaszában vezetést szereztek a fehérek, Toni Kroos ebben a szezonban igencsak belelendült a gólgyártásba (önmagához képest) és amikor gólt rúg, az sosem kis gól. Most is így volt ez. Benzema cselezgetett a bal oldalon, de a harmadik védő menteni tudott előle. A labda Krooshoz került, aki nem állítgatott, nem cselezett, egyszerű német precizitással olyan ívben tekerte a labdát a kapuba, hogy öröm volt nézni.

A gól kissé megfogta a vendégeket, a Real Madrid pedig játszhatta saját játékát. Hazard varázslatot írtam a beharangozóban, ez azért valljuk be, elmaradt. Egy dolog viszont látszik: Nagyon jól megérti magát a társakkal, különösen Benzemával, ebből pedig csak profitálhat ő is és a csapat is.

A második Real Madrid gólra a 30. percben került sor: Mintaszerű támadás után Benzema Hazard elé tálalt, a belga pedig még ekkora ziccerben is önzetlen volt és az érkező Ramos elé passzolt, neki pedig három méterről az üres kapuval szemben nem volt nehéz dolga.

Érdekesség, hogy Ramos volt az, aki saját térfelén labdát szerzett és indította el az akciót, majd egy jó ötvenméteres sprintet követően ő is fejezte be.

Hét perccel később jött a harmadik: Ezúttal a kezdőben ismét helyet kapó Marcelo volt a gólszerző, egy kipattanó labdát vágott be a bal alsó sarokba.

Kényelmes helyzetből várhatták a folytatást, Zinedine Zidane pedig a félidei eligazításkor bizonyára szólt fiainak, hogy tartalékoljanak a következő meccsekre. Így a második félidő kevésbé hozott színvonalas játékot.

Volt egy-két Courtois bravúr – ezeket megszokhattuk tőle az utóbbi időben, de aztán a csereként beálló Bigas „véletlenül” szépített. Azért mondom, hogy véletlenül, mert Exposíto lövése rajta változtatott irányt, ami így meglepte a belga óriást és a lába között becsorgott a labda.

Ez volt az utolsó gól a meccsen, biztos vagyok abban, hogy nagyobb különbség is születhetett volna, ha a Real nem pihen rá ennyire a második félidőre.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.08.Spanyol Szuperkupa
valencia
1:3
real madrid
Spanyol Szuperkupa
2019.12.15.La Liga
valencia
1:1
real madrid
La Liga
2019.04.03.La Liga
valencia
2:1
real madrid
La Liga
2018.12.01.La Liga
real madrid
2:0
valencia
La Liga
2018.01.27.La Liga
valencia
1:4
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Valencia – Levante

Mivel a Valencia harcban áll az európai porondért, extra fontos lett volna, hogy városi riválisukat le tudják győzni. Az első félidő gólt nem, néhol szép játékot, keménységet és jó tempót viszont hozott. A Denevérek az első félidőben egyébiránt kétszer találták el a kapufát.

A második játékrészben Roger Marti egy durva belépőt követően megkapta a második sárgáját, emiatt jó húsz percig emberelőnyben játszhatott Celades csapata és megnyílt előttük az út, hogy legalább egy gólt be tudjanak préselni.

Ez meg is történt, a 89. percben: Gaya centerezett a bal oldalról, érkezett Rodrigo és a kapufa segítségével hálóba juttatta a labdát. Arra viszont nem számítottak, hogy még egy fordulat van a meccsben: A 94. percben Diakhaby lerántotta Rubén Vezot.

Ostoba szabálytalanság volt, de tegyük hozzá: Vezo is rátett egy lapáttal, nem hiszem, hogy láttam volna bárkit, aki egy lerántás miatt percekig a földön fekszik fájdalmas arccal.

Mire a tizenegyest elvégezték már a 98. perc kezdődött meg a meccsen, Gonzálo Melero állt a labda mögé és a tét nem nyomta agyon a középpályást, berúgta a büntetőt.

Összefoglalás

Nem ilyen kezdésről álmodott a Valencia, ebben biztosak lehetünk. A kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat, a végén jött a menetrendszerű büntetés.

A két csapat legutóbb az új lebonyolítású spanyol Szuperkupa elődöntőjében találkozott a mostani helyszíntől több ezer kilométerre. Akkor Isco vezérletével 3-1-re nyertek a habfehérek.

Azok a habfehérek, akik hazai pályán rendre megizzadnak a Valencia ellen. Most azonban bizonyítaniuk kell, hogy méltók a bajnoki címre, ennél a Valenciánál pedig gyűrtek le erősebb gárdákat is.

A Királyi Gárdából eltiltás miatt senki sem fog hiányozni (nem, Sergio Ramos sem), sérültjeik száma viszont nőtt azóta: Jovic, Nacho és Mariano mellett Lucas Vazquez és Bale sem tudott teljes értékű munkát végezni.

A túloldalon Garay és Mangala szerepel a maródiak listáján.

Én magam Real Madrid győzelmet várok és azt, hogy Zidane kicsit felforgatja a csapatot. Az öt cserét maximálisan kihasználta a francia edző, csütörtök este pedig egy-két változást várok a csapatban.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső