Osasuna – Celta Vigo: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 09.
Osasuna
Teljesítmény:
V D N N N
  • El Sadar
  • Július 11. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Celta Vigo
Teljesítmény:
D D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Érdekes csapat a Celta Vigo. Nem először csinálják meg, hogy gyengélkednek a szezon kétharmadában, majd az utolsó etapra összeszedik magukat és egy huszáros hajrának köszönhetően végül bennmaradnak. Most azért nem kellett akkora hajrá, sőt még a bentmaradás sincs meg biztosan, de elég kedvező helyzetből várhatják a folytatást. Hajlamosak borsot törni a nagyok orra alá, de néha vállalják a pofozózsák szerepét is. Legutóbb épp az előbbi szituáció jött össze.

Az Osasuna viszont kellemes meglepetést nyújt ebben a szezonban, tőlük általában azt szoktuk meg, hogy a kiesés elől menekülnek, azonban idén stabilan a középmezőnyben tanyáznak.

Egymás elleni mérkőzésük inkább a vendégek számára fontos, egy győzelemmel akár a biztos bennmaradás is meglehet.

Vegyük górcső alá az Osasuna – Celta Vigo mérkőzést!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Betis – Osasuna

A Betisnél a hírek szerint hamarosan Manuel Pellegrinit fogják kinevezni vezetőedzőnek, de ezúttal még a megbízott vezetőedző, Alexis Trujillo ült a kispadon. A zöld-fehérek jobbára csak szenvedtek ezidáig, de talán most valami elkezdődött. Az Osasuna elleni mérkőzés nem tűnt könnyűnek, a formákat tekintve simán benne volt egy kényelmes pamplonai győzelem, végül épp az ellenkezője jött össze. Joaquinék összekapták magukat és 3-0-val küldték haza a vendégeket.

A mérkőzés olyannyira sima volt, hogy egy 4-5 gólos hazai siker sem lett volna meglepő.

Guido Rodriguez már a negyedik percben megszerezte a vezetést, valószínűleg ez a korai gól is hozzájárult a vendégek gyenge játékához. Joaquin ívelt középre, a lestaktika csődöt mondott, mivel egy védő bent ragadt, ezt használta ki Rodriguez és a hálóba fejelt. A januárban igazolt középpályásnak ez volt az első gólja a spanyol bajnokságban.

Uralta az első félidőt a Betis, a vendégeknek esélye sem volt, kaput eltaláló lövésig sem jutottak.

A 25. percben érkezett a második gól, ezúttal a balhátvéd, Alfonso Pedraza talált be közelről, miután a vendégek képtelenek voltak felszabadítani. A spanyol védőnek is ez volt szezonbeli első gólja.

A fordulást követően sem változott sokat a játék képe, a Betis bőven szerezhetett volna még gólokat, míg az Osasuna csak lézengett. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy feljavultak az első félidőhöz képest, de a lelkes Betis remekül játszott.

Az utolsó gól a meccs legvégén jött, a csereként beállt Carles Alena Loren passzát lőtte a kapufa segítségével a kapuba.

Olyan helyről jött a pofon, ahonnan nem számítottak rá a pamplonaiak, hiszen a hazaiakról sokat el lehet mondani, de azt nem, hogy jó formában lennének.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.05.La Liga
celta vigo
1:1
osasuna
La Liga
2017.02.19.La Liga
celta vigo
3:0
osasuna
La Liga
2016.09.18.La Liga
osasuna
0:0
celta vigo
La Liga
2014.05.03.La Liga
osasuna
0:2
celta vigo
La Liga
2013.12.22.La Liga
celta vigo
1:1
osasuna
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Celta Vigo – Atletico Madrid

Egy perc sem kellett az Atleticonak ahhoz, hogy megszerezzék a vezetést. Az első támadás a jobboldalon futott, Correa lapos passzát pedig a hosszún üresen érkező Morata lőtte a kapuba. Mivel a Mallorca ellen egy csúnya verésbe szaladtak bele, itt is fennállt az esélye, hogy kitömjék Aspasékat.

Helyette azonban összeszedték magukat a hazaiak és elkezdtek rohamozni, míg a Matracosok kissé visszavettek.

Az egyenlítésre a második félidő elején került sor, Fran Beltrán furcsa, de amúgy szép gólja a 49. percben született.

Később Blancot, a hazaiak kapusát le kellett cserélni, Correáék azonban nem tudtak túljárni a cserekapus, Villar eszén.

Megérdemelte a Vigo, hogy egy pontot otthon tartsanak, ezzel pedig még közelebb kerültek a bennmaradáshoz.

Összefoglalás

Stabil kis csapat benyomását kelti mindkét gárda, így első blikkre azt mondanám, hogy nem lesz sok gól a meccsen. Ahogy nem volt ősszel sem, 1-1-es döntetlenre végeztek a felek, most is hasonló gólszámra számítok.

A Reyno de Navarra nem könnyű pálya, a Vigonak pedig nem nagyon megy idegenben, mindössze két győzelmük van, szemben hét döntetlennel és nyolc vereséggel.

Az újrakezdés óta a hazaiak nyolc meccset játszottak, ezeken három győzelmet, két döntetlent és három vereséget értek el, a Celtánál ugyanez az arány 2-4-2.

Ami a vendégek sérültjeit illeti: Junca és Sergio Alvarez régóta sérültek, hozzájuk csatlakozott a hónap elején Denis Suárez, majd most Rubén Blanco, így a Celta 3 kapusából 2 jelenleg sérült. Ráadásul Blanco igazán jó formában volt az elmúlt időszakban.

Ez mindenképp előny a hazaiak számára, meglátjuk, tudnak-e élni vele.

Magam részéről egy kevés gólos hazai győzelemre számítok, legfeljebb egy döntetlenre. Blanco kiesése hátrány, meglátjuk, Villar fel tudja-e venni a kesztyűt.

Odaát Chimy Avila nem áll készen a játékra, ő a legfőbb hiányzója a hazaiaknak.

Nem merek a találkozó kimenetelére fogadni, inkább maradjunk abban, hogy nem lesz sok gól.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső