Partizan – AEK Larnaca: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 09.
Partizan
Teljesítmény:
V V D D N
  • Partizan Stadium
  • Augusztus 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
AEK Larnaca
Teljesítmény:
N V D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nehéz helyzetben az AEK Larnaca, pedig az odavágót ők nyerték meg a Partizan Belgrád ellen. Gyurcsó Ádámék viszont csak 2-1-re győztek, ami egy veszélyes eredmény. A Partizan nem egy rossz csapat, tavaly majdnem megcsípték az első helyet a bajnokságban, épphogy lemaradtak az aranyról. Szóval fel kell kötni a gatyát, kemény meccs vár rájuk.

A ciprusiak viszont bebizonyították, hogy játszhatnak jóval esélyesebb csapat ellen, ott is helyt tudnak állni. A Larnaca a Midtjylland ellen csak tizenegyesekkel kapott ki a Bajnokok Ligája második fordulójában, az első mérkőzésen Gyurcsó Ádám gólt szerzett egyébként.

A Partizan most kezdett, de lehet, hogy búcsúzik is hamar, mert a Larnaca védekezni, azt tud… Az elmúlt három nemzetközi meccsükön mindössze három gólt kaptak. Kell a szerencse, de 270 perc alatt 3 kapott gól? Mindössze a szerencse ehhez nem elegendő.

Nem árulok el nagy titkot: A Partizan a mérkőzés – és amúgy a továbbjutás – favoritja, a vendégeknek csak úgy van esélye, ha stabilan védekeznek, és alkalmanként meg tudnak lógni.

A szerb győzelemre mindössze 1.60 körüli pénzt fizetnek a bukik, a döntetlen négyszeres, a Larnaca győzeleme ötszörös pénzt érne.

Az Európa-ligával megvagyunk, a Partizan – AEK Larnaca után pedig következik a Szuperkupa!

Az előző mérkőzésen történt

A vendégeknél mindössze négy szerb játékos kapott helyet a kezdőben, míg a hazaiaknál egyetlen ciprusi sem volt. De ott volt Gyurcsó Ádám ismét. A légiósok csatáját a Partizan kezdte jobban, a hatodik percben Fousseni Diabate tette próbára Piricet. A 16 méteres lövés nagy erővel érkezett a kapus felé, azonban nem volt túl jól helyezve.

Maradtak támadásban a vendégek, pár perccel később Natcho is kapura lőtt, mondjuk az nem volt olyan pontos, mint az első kísérlet, ez legalább két méterrel elkerülte a kaput. Viszont rögtön a meccs elején beszorították a hazaiakat, nem játszottak a szerbek rosszul.

Várható volt, hogy nem sok idő kell ahhoz, hogy feltörjék a reteszt, és valóban, a 18. percben Gomes cselezte ki Piricet a tizenhatoson belül, önzetlenül a balján érkező Queensy Menig elé játszott, aki az üres kapuba lőtt.

A gól után kicsit visszavettek a vendégek, kiegyenlített küzdelem zajlott, és erre rá is faragtak. Addig kellett volna ütni a vasat, amíg meleg. Ehelyett a vas ütötte a kalapácsot, a 34. percben a Larnaca először jutott el a Partizan kapujáig, és egy szöglet után a balhátvédjük, a spanyol Angel Garcia egyenlített.

Az első félidőben még két helyzet volt, előbb Igor Vujacic fejelt fölé öt méterre a kaputól, majd Roberto Rosales kapáslövését ütötte szögletre Stevanovic.

A fordulás után, az 54. percben megint majdnem betaláltak a vendégek. Diabate beadását két védő között felugorva Ricardo Gomes fejelte kapura, a labda a felsőlécről jött ki.

A kapufa után a Larnaca átvette az irányítást, egyre többször jelentek meg Stevanovic kapuja előtt. Gyurcsónak volt egy jó lövése, amit a kapusnak kellett szögletre mentenie, majd Rosales próbálkozott távolról, ezt is védte a portás.

A 70. percben viszont már tehetetlen volt, Hrvoje Milicevic közeli lövését képtelen volt hárítani, 2-1. Milicevic egyébként bosnyák játékos, és tavaly érkezett a Larnacába.

A Partizan az utolsó húsz percre szétesett, nem tudtak veszélyes helyzetet kialakítani, az erejüket az foglalta le, hogy megakadályozzák az újabb gólszerzésben a Larnacát. Megtették, így szűk vereség lett a vége. A visszavágón ennél jobb játék kell. Mondjuk olyan, mint amilyet a vezetésükig játszottak…

Partizan

A meccs elején látványos volt a két csapat közötti különbség, a Partizan itt akár a továbbjutást is eldönthette volna. Nem tették, ráfaragtak. Nem nagy ügy, sokan jártak már így, van lehetőség javítani, ráadásul hazai pályán. A Partizan a hétvégén nem is játszott bajnoki meccset, így pedig elmondható, hogy már négy találkozó óta nyeretlenek. Ikszeltek a Radnicki Nisszel, aztán még egy iksz a Topolya ellen, kikaptak a Novi Pazartól, és most a Larnaca verte őket.

Nem jó előjelek, de mondom, van lehetőség a javításra. Érdekes látni, hogy a Partizan mennyire tele van légióssal, korábban ők nagy szerb focistákat neveltek ki, a sort nagyon sokáig lehetne folytatni, de én most csak Nikola Milenkovicot, Adem Ljajicot, Danko Lazovicot, Aleksandar Mitrovicot, Mateja Kezmant vagy Stefan Savicot említeném meg…

A gyenge formának most lehet véget vetni. Látható volt, hogy mentálisan esett szét a Partizan az első mérkőzésen, és egyébként szerencse, hogy nem kaptak ki. Ilyet most nem engedhetnek meg, a hazai legendás publikum ebben fog tudni segíteni majd.

Uros Knezevic és Luka Subotic nem lett nevezve a mérkőzésre, Nemanja Jovic és a Chelsea-től hazahozott Danilo Pantic pedig sérült.

A kezdő egész jól működött amúgy, voltak gyenge pontok, de véleményünk szerint Stolicának nincs különösebb oka a változtatásra.

A várható kezdőcsapat:

Stevanovic – Filipovic, Vujacic, Sanicanin, Urosevic – Fejsa – Natcho, Andrade – Diabate, Gomes, Menig

Előző meccs eredménye
2022.08.04.Európa-liga
larnaca
2:1
partizan
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AEK Larnaca

Meg kell mondjam, nem néztem volna ki, hogy a Larnaca a Midtjylland és a Partizan elleni – összesen – három meccs egyikét sem veszíti el. Lehet, hogy alábecsültem őket, sőt biztos, az eredményekből ez azért látható.

A Larnaca sem játszott a hétvégén, hiszen a ciprusi menetelés még nem kezdődött el, majd csak augusztus legvégén játsszák első mérkőzésüket a Doxa ellen. Addigra kiderül, hogy melyik kupa csoportkörébe jutottak be…

Vannak gyenge pontjai a Larnacának, úgy gondolom, hogy a csatársoruk nem a legerősebb, viszont a védelmüket lehet dicsérni, három meccs, három kapott gól

Továbbra is Andreas Paraskevas a csapat egyetlen sérültje. A visszavágón biztosak lehetünk egy defenzívnek mondható csapatban, bár nem túl előnyös, ha egygólos előnnyel a tarsolyban a döntetlenre játszanak a srácok. Visszaüthet, főleg egy olyan stadionban, mint a Partizané…

A várható kezdőcsapat:

Piric – Rosales, Tomovic, Milicevic, Garcia – Oier, Gustavo – Faraj, Trickovski, Gyurcsó – Olatunji

Tippelde

Nem akarom megint lebecsülni azt, amit a ciprusiak tudnak, de tény, hogy nem Juan José Oltra fiai számítanak favoritnak. És ennek megvan az oka. Bár a Partizan gyengélkedik, biztosak lehetünk benne, hogy erre a meccsre nagyon felszívják majd magukat.

Benne van egy komolyabb hazai győzelem a pakliban. A Midtjylland ellen egy szerencsés góllal szerezték meg a vezetést, egyébként sok esélyük nem volt, a védekezést tartották fontosabbnak.

Most is hasonlóra számítok. Elvétve vendégtámadások, de a meccs egészét tekintve nagy szerb fölény. És hazai győzelem…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.62 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső