Preston – Blackpool: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 27.
Preston
Teljesítmény:
V N N D D
  • Deepdale
  • április 01. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Blackpool
Teljesítmény:
V N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még két meccs, aztán mára már többet nem fogunk posztolni. De annyi jó meccs van, ha bírnánk szusszal, sokkal többről írnánk. De nem kis meló az angol másodosztályból, pláne a harmadosztályból információt gyűjteni, és akkor a válogatott meccsekről még nem is ejtettünk szót.

A Preston – Blackpool csata jön most. A célok itt is megvannak, mindkét csapat világos szándékkal fog pályára lépni. A hazaiaknak van még egy minimális esélyük, hogy a rájátszást elérjék, hátrányuk csak hét pont a hatodik helyen álló együttessel szemben. Nem sok, de nem is kevés.

A másik oldalon a Blackpool, a tavalyi év egyik kellemes meglepetése a kiesés ellen menekül. Az együttes jelen pillanatban négypontos lemaradásban van a Cardiff csapatával szemben. Ez egy kicsit kevesebb difi.

Ergo, mindkét csapatnak kellenek a pontok, megegyezésnek helye nincs. A bukik – és itt az online sportfogadás szereplőire gondolok – jó kis szorzókat hoztak, a FEZbetnél például 2.00 a hazai győzelem, 4.00 a vendég, 3.25 az iksz.

Preston

Egész szépen haladt előre a Preston együttese a tabellán, utolsó vereségükre február elején került sor, a leendő bajnok Burnley verte őket. Ott valami kattant, és onnantól kezdve veretlenül meneteltek több mint egy hónapon át. Igaz, voltak döntetlenek, becsúsztak gyengébb ellenfelek ellen is pontvesztések, de bravúrokat is értek el ez idő alatt. A Luton – Watford – Coventry trió elleni pontszerzés szerintem annak mondható, mellette pedig a kiesőjelöltek ellen hozták a kötelezőt, verték a Cardiffot, a Rotherhamet és a Wigant is.

Aztán eljött az utolsó bajnoki forduló a válogatott szünet előtt, és a csapat egy hatalmas pofonba nézett bele. A feljutást célul kitűző Middlesbrough edzőpartnerei voltak. Nem túlzás ezt állítani, Michael Carrick csapata ugyanis félgőzzel nyert 4-0-ra. Nem volt ez benne a mérkőzés előtt a kártyapakliban.

A Preston a feljutásról véleményem szerint lemondhat. Hátrányuk most hét pont, de aggasztóbb az, hogy több pontot vesztettek az utóbbi időben, veretlenség ide vagy oda.

Most a 12. helyen állnak, mérlegük 14-11-13, otthon pedig 5-6-8. Nem tűnik egy erős mérlegnek. És azért, mert nem is az. A Preston a második leggyengébb csapat hazai pályán, ami valahol egy elképesztő adat.

Bár javulgattak az elmúlt időben, ez még mindig édeskevés.

Greg Cunningham és Emil Riis sérülés miatt nem állhat rendelkezésre, míg Bambo Diaby eltiltását fogja tölteni. A belső védő kevesebb, mint negyedóra alatt gyűjtött be két sárgát a legutóbbi mérkőzésen, ami miatt társainál korábban battyogott le a pályáról.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Hughes, Lindsay – Whiteman – Potts, Browne, Ledson, Fernández – Johnson, Cannon

Egymás elleni meccsek:

Hiába van masszívan a középmezőnyben/felsőházban/feljutáshoz közel a Preston, a Blackpool pedig az egész szezonban kiesőhelyen vagy annak közelében, az őszi mérkőzésüket a kiscsapat nyerte meg. Méghozzá nem kicsit. A Blackpoolnak 4-2-re sikerült győznie. Nem egyedi eset volt ez, a tavalyi bajnokságban is legyőzték a Prestont otthon. De idegenben kikaptak tőlük…

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.22.Championship
blackpool
4:2
preston
Championship
2022.04.05.Championship
preston
1:0
blackpool
Championship
2021.10.23.Championship
blackpool
2:0
preston
Championship
2013.08.05.Angol Ligakupa
preston
1:0
blackpool
Angol Ligakupa
2010.02.13.Championship
preston
0:0
blackpool
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Blackpool

Próbál a kiscsapat kapaszkodni, de egy ilyen kiegyensúlyozott és erős bajnokságban ez annyira nem egyszerű meló. A Blackpool továbbra is az utolsó előtti helyen áll. Nem sikerült meglovagolni a QPR fölényes legyőzéséből származó önbizalomboostot (6-1-re nyertek a Rangers ellen), négy nappal később a Blackpool hazai pályán kapott ki 4-1-re a Coventrytől. Az első félidő még szoros volt, Jerry Yates gólja után még 1-1 is volt az állás, de aztán Curtis Nelsonnak az öngólja mindent megváltoztatott. A hazaiaknak a második félidőben már nem nagyon volt esélye az egyenlítésre.

A csapatot így most megelőzte a Huddersfield, de kettejük között csak egy pont a különbség. Ami azonban fontosabb, a Cardiff győzelmi szériája véget ért, a walesiek megint aggódhatnak a mögöttük levők miatt.

A Blackpool idegenben 3-5-11-es mérleggel áll, kétszer annyi kapott, mint lőtt góllal, egyszóval ők sem a megbízhatóság szobrai, ha idegenbeli meccsről van szó.

Talán ez a csapat rendelkezik a leghosszabb sérültlistával, Liam Bridcutt, Marvin Ekpiteta, Kevin Stewart, Tom Trybull, Shayne Lavery, Gary Madine, Charlie Goode és Jordan Thorniley sem játszhat a hétvégén.

A várható kezdőcsapat:

Maxwell – Nelson, Dougall, Husband – Connolly – Lyons, Patino, Fiorini, Hamilton – Yates, Rogers

Tippelde

Az egyikük otthon, a másik idegenben borzasztó. Nehéz megtippelni, hogy mi lesz ebből. Szórakoztató meccsre nem számítok, a gólszerzés egyiküknek sem kenyere idén, szóval a legjobb ötletnek az tűnik, hogy ezúttal sem szórják meg a másikat.

Két és fél gól alatti tippünk az egyedüli erre a találkozóra.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.61 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.63 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső