RB Leipzig – Freiburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 12.
RB Leipzig
Teljesítmény:
N D D N N
  • Red Bull Arena
  • Május 16. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Freiburg
Teljesítmény:
N V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Gulácsi Péter és Willi Orban csapata továbbra is harcban áll a bajnoki címért folytatott küzdelemben, jelen pillanatban a harmadik helyen áll, míg ellenfelük a Freiburg az EL-selejtezőre hajt. Izgalmas véghajrára számíthatunk a Bundesligában és ez ezen a meccsen is számíthatunk az izgalmakra.

Lássuk az RB Leipzig – Freiburg meccsen mi várható!

A csapatokról

Miután az RB Leipzig első alkalommal jutott el ilyen messze a Bajnokok Ligájában (ott a hírek szerint augusztusban folytathatja a menetelést), most egy másik sorozatban kell helytállnia. A lipcseiek jelenleg a harmadik helyen állnak, egy pontra a Dortmundtól és ötre az éllovas Bayern Münchentől. Mivel még 11 forduló van a bajnokságból hátra, nem elérhetetlen az első hely, még akkor sem, ha a Bayern és a Dortmund is remek szezont fut.

A Leipzig a szezon befejeztével valószínűleg teljesen átalakul, egyre-másra jönnek a hírek, hogy kik távozhatnak a klubtól. Werner, Sabitzer és Upamecano, három olyan futballista, akik meghatározó alakjai a jelenlegi kezdőnek. Werner és Upamecano távozása szinte borítékolható, de Sabitzert is a fél Premier League hívja.

Wernerről maga a sportigazgató nyilatkozta, hogy bár szeretné, ha maradna, de legjobban a Liverpoolban bontakozhatna ki. A támadó idén is jól muzsikál, 21 gólnál jár a Bundesligában, míg a BL-ben négyszer zörgette meg az ellenfelek hálóját.

Upamecano állítólag Zidane terveiben is szerepel, de a fiatal francia bármelyik nagyobb csapatban megállná a helyét és erre minden esélye megvan.

A csapat a bajnokságot nem túl jó formában fejezte be, ráadásul a terhelés is el fog oszlani, ha hinni lehet a híreknek. Mire ugyanis kezdődik a BL, addigra véget ér a német bajnokság. Utolsó öt meccsükön két győzelemmel és három döntetlennel gazdagodtak, és ebben benne van egy értékes Bayern elleni 1 pont is, amit az Allianz Arénában szereztek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.26.Bundesliga
freiburg
2:1
leipzig
Bundesliga
2019.04.27.Bundesliga
leipzig
2:1
freiburg
Bundesliga
2018.12.08.Bundesliga
freiburg
3:0
leipzig
Bundesliga
2018.01.20.Bundesliga
freiburg
2:1
leipzig
Bundesliga
2017.08.27.Bundesliga
leipzig
4:1
freiburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Essen azért pár szó Gulácsi Péterről, aki az egyik legnevesebb szakíró álomcsapatában kapott helyet. A 25 meccs alatt csak egyszer hiányzott, védéseivel sokszor mentett már pontot, pontokat a Leipzignek.

Egyetlen sérültje van a csapatnak, a magyar válogatott védője: Willi Orban. A játékos a hónap végén már bevethető állapotban lesz, de a rajtra még nem fog készen állni.

A Sallai Rolandot is soraiban tudó Freiburg a hetedik helyen áll, nem sokkal lemaradva a hatodik helytől, ami európai kupaindulást érne. Christian Streich csapata már most annyi pontot gyűjtött, mint a tavalyi szezonban, ha pedig elérnék a hatodik helyet…

De azért az még odébb van, első körben tisztes eredményt kellene elérni a Leipzig ellen, és idegenben nem túl erős csapat a Freiburg. Három meccse nyeretlenek idegenben, még januárban verték a Mainzot, akik viszont a kiesés ellen küzdenek.

Sallai Roland egyébként 12 alkalommal játszott idén a bajnokságban, egy találatot jegyez.

A csapat legeredményesebb játékosa Nils Petersen, ő nyolc gólnál jár.

Egymás elleni meccseik:

Kiegyenlített az örökmérleg, bár nem találkoztak túl sokszor a felek, 4-4 győzelem mindkét oldalon és egyetlen egy döntetlent játszottak eddig. A legutolsó találkozójuk meglepetésre a Freiburg győzelmével ért véget, de egy kivételtől eltekintve mindig a hazai csapat nyerte kettejük összecsapását.

Egyértelműen hazai győzelmet várok, az oddsok is ezt mutatják. Ha valaki a gólok számára tippelne, eddig egyetlen meccsük ért véget 2,5 gól alatt. Most is legalább 3 gólra tippelnék, a Lipcse + 2,5 gól fölött pedig már szép oddsot eredményez majd. Tippem: 3-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső