Real Madrid – Alaves: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 08.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N N
  • Alfredo Di Stefano
  • Július 10. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Alaves
Teljesítmény:
V V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nincs még egy olyan csapat a bajnokságban, mint az Alaves. Nincs még egy olyan csapat, akik a La Liga újrakezdését követően három pontot tudtak összegyűjteni hét mérkőzés alatt. Márpedig itt ez a helyzet, egyedül a rossz formában levő Sociedadot tudták megverni, emellett pedig hat vereség a mérlegük. Egészen rossz statisztika, és most sem számíthatnak könnyű mérkőzésre, ugyanis az éllovas Real Madrid ideiglenes stadionjában játszanak.

Ahhoz a csapathoz látogatnak, akik az újrakezdés óta mindegyik mérkőzésüket megnyerték. Lehet vitatkozni, hogy jogosan, hogy a Real Madrid hagyományaihoz méltó játékkal vagy sem. Ez mondjuk nem is vita tárgya, egyáltalán nem a szép foci jellemzi, de ezúttal ez keveseket érdekel, hiszen a cél szentesíti az eszközt. Ha csúnya focival lesz bajnok a Real Madrid, egy év múlva a kutya nem fog emlékezni erre. A dicsőség viszont örök.

Kicsit bátrabbak leszünk, amikor a Real Madrid – Deportivo Alaves meccsre fogadunk.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Athletic Bilbao – Real Madrid

Egyesek szerint a Real Madrid abban az esetben lesz bajnok, ha sikerül a San Mamés stadionban legyőzni a házigazda Bilbaot. A maradék fordulók már könnyebb meccseket ígérnek, de ahogy az előző fordulókban is láttuk, sokszor kellett a szerencse (és a VAR) ahhoz, hogy a meccseiket hozni tudják, de a tények makacs dolgok: A Real Madrid az újrakezdés óta minden mérkőzését megnyerte.

Számítani lehetett egy nehéz meccsre, miután a Bilbao is jó formában van, főleg hazai pályán veszélyesek, bár ez a mindenkori Bilbaora elmondható.

A meccsen ismételten egyetlen gól döntött, ezúttal is egy VAR segítségével megítélt tizenegyes, amit ezúttal is a Real Madrid kapitánya, Sergio Ramos értékesített. Lehetett volna egyenlíteni, de Courtois is a helyén volt illetve Williamsék sem voltak túl pontosak.

A mérkőzést követően aztán komoly vádak hangzottak el a vesztes fél szájából, akik szerint a tizenegyes nem volt jogos (de, az volt) és a játékvezetők mindig a Real Madridot nyomják előre.

A dolog nem marad „megtorlás” nélkül, a spanyol liga bizonyára nem hagyja szó nélkül, hogy egyes játékosok, edzők és vezetők csalónak kiáltják ki őket.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.30.La Liga
alaves
1:2
real madrid
La Liga
2019.02.03.La Liga
real madrid
3:0
alaves
La Liga
2018.10.06.La Liga
alaves
1:0
real madrid
La Liga
2018.02.24.La Liga
real madrid
4:0
alaves
La Liga
2017.09.23.La Liga
alaves
1:2
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Valladolid – Deportivo Alaves

Nehéz pályára látogatott Asier Garitano csapata, hiszen hazai pályán a Ronaldo tulajdonában levő Valladolid igazán masszív kis együttes. Jól mutatja ezt a tabellán elfoglalt helyezésük, illetve az, hogy sok csapatnak tudták megnehezíteni a dolgát a José Zorrillában.

A mérkőzésen végül egy kései gól döntött, amelyet a hazaiak szereztek, ezzel pedig zsinórban ötödik vereségét is elszenvedte az Alaves.

Nem lehet azt mondani, hogy nem érdemelték meg a győzelmet, hiszen az egész mérkőzésen ők fociztak jobban, veszélyesebben.

A gól a 88. percben született: Jobbról érkező beadást próbált átvenni Sánchez, azonban a labda elpattant tőle. Így lett jó az érkező Joaquin Fernándeznek, aki laposan lőtt a hálóba.

Nagy bajban van a vitóriai kiscsapat, azt hiszem, nem túlzás azt állítani, hogy alig várják a szezon végét.

Összefoglalás

Azt ígértem, hogy egy kicsit bátrabbak leszünk, amikor erre a mérkőzésre fogadunk. Abban nem lenne semmiféle bátorság, ha azt mondanám, tegyétek a Real Madrid győzelmét… 1.2-es odds mellett az minden lenne, de bátorság nem.

Hogy mire gondolok? Kevés gólra.

Zinedine Zidane vezetőedző folyamatosan rotálja a kezdőt, leginkább a középpálya és a támadósor az, ahol folyamatos változásokat eszközöl. Az újrakezdés óta talán egyetlen olyan alkalom sem volt, amikor két azonos kezdő lépett volna pályára.

Ez egyrészt jó, hiszen nem fáradnak ki a játékosok attól, hogy háromnaponta meccset kell játszaniuk, másrészt nem tudnak úgy összekovácsolódni, ami igazán fontos lenne a jó szereplés érdekében.

Többen kifejtették már, hogy amit most látunk a Királyiaktól, az nem más mint célfutball. Valahogy rúgjanak egyel többet, mint az ellenfél, a többi nem számít.

A kiscsapatok pedig rendre felszívják magukat a Real Madrid ellen, ez sem egy nagy titok.

Így én most félreteszem a két csapat közötti tudásbeli különbséget. Félreteszem a helyezésüket és azt mondom, hogy 2,5-nél kevesebb gólt láthatunk majd ezen a mérkőzésen.

Persze, simán lehet az is, hogy az elmúlt hetek eredményei után most kiszakad a gólzsák, de még ha egy korai gólt is szereznének a hazaiak, vissza fognak állni.

Szóval ez nem egy szokványos tipp, nem kell a fél életünket rátenni, de a szezon véghajrájában többet ér egy nyugodt fél óra, mint az, hogy a TV képernyői előtt ülő szurkolók lássanak 5 gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső