Arsenal – Luton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 02.
Arsenal
Teljesítmény:
D N N N N
  • Emirates Stadium
  • április 03. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
V D V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A húsvéti szünet után ismét itt vagyunk. Közeledik minden egyes topbajnokságban a hajrá, vagyis az utolsó harmada a pontvadászatnak. Van, ahol egyre kiélezettebb a küzdelem, és ilyen a Premier League is, három csapatnak van még esélye a trófea begyűjtésére, megjósolhatatlan, hogy végül melyikük fog nyerni.

A Liverpool ki tudta használni a két másik egymás elleni döntetlenét, így most ismét Jürgen Kloppék vezetnek. Az Arsenal ezt nem hagyná, és a Luton ellen venné vissza a vezetést. Ehhez nem csak a riválisoknak, de az újoncnak is lesz néhány szava, Rob Edwardsék ugyanis nagyon nem szeretnének kiesni az élvonalból…

Következzen az Arsenal – Luton találkozó!

Arsenal

Vannak azok a meccsek, amelyektől nagyon sokat várunk. Ilyen volt az Arsenal hétvégi vendégjátéka is a Manchester City otthonában. Amely végül csalódást okozott. Nem esett gól, amit azért ilyenkor tényleg elvárnánk, és helyzetek terén, minőségi futball terén sem adott igazán kielégülést a szurkolóknak. Voltak azonban, akik ezzel az eredménnyel elégedettek lehettek, a Liverpoolnál ennél jobb eredmény nem születhetett. A menedzserüket, Jürgen Kloppot a mérkőzés előtt egyébként megkérdezték, milyen eredménynek örülne a City – Arsenal meccsen, ő pedig azt válaszolta, reméli, mindketten kikapnak… 😀

Az Arsenal a mérkőzésen nem tudott felnőni a feladathoz, javarészt a védekezésre koncentráltak, Ortega kapuja előtt kevés lehetőséget tudtak kialakítani. Így a döntetlennel ők sem lehetnek elégedetlenek.

Maguk mögött tartották a Cityt, hátrányuk a Liverpoolhoz képest három pont.

Otthon egy sokkal könnyebb ellenfél következik, egy Luton-szintű csapattal el kell bánniuk Gabriel Jesuséknak.

Ahogy általában az Emiratesben el is szoktak. Mérlegük saját otthonukban tizenegy győzelemből, két döntetlenből és egy vereségből áll, a West Ham United tudott győzni itt, ami azért elég nagy meglepetés volt.

Nem igazán kapnak gólt saját közönségük előtt, 13-szor vették be a hálójukat, ami egyébként a liga második legjobb eredménye.

Mikel Arteta szerencséjére minden egyes játékosa felépült, leszámítva a nyári igazolást, Jurrien Timbert, aki a bemutatkozása során szenvedett súlyos térdsérülést.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Kiwior – Ödegaard, Jorginho, Rice – Saka, Havertz, Gabriel Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.05.Premier League
luton
3:4
arsenal
Premier League
1991.12.26.Premier League
luton
1:0
arsenal
Premier League
1991.08.27.Premier League
arsenal
2:0
luton
Premier League
1990.12.08.Premier League
luton
1:1
arsenal
Premier League
1990.08.29.Premier League
arsenal
2:1
luton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

Míg az Arsenalnál szinte mindenki bevethető, addig a Luton egy kezdőnyi játékost kénytelen nélkülözni. Nemsokára kitérünk arra is, milyen nehézségekkel kell Rob Edwardsnak megküzdenie…

És nem csak a sérültek terén vannak nehézségei a mesternek, hanem egyébként is. Csapata ugyanis ismét kiesőhelyre került azután, hogy a hétvégén ők kikaptak, míg legfőbb riválisuk, a Nottingham Forest pontot szerzett. A helyzet most úgy áll, hogy a Sheffieldet a Burnley követi, majd a Luton (tehát a három újonc áll most kiesőhelyen), aztán a Nottingham és az Everton következik.

Nyolc forduló van hátra, egyeseknek kilenc, és lesznek még itt meglepő eredmények.

A Tottenham és a Luton meccse is úgy indult, hogy nem kizárt a meglepetés, Tahith Chong góljával a vendégek vezettek. A második játékrészben Issa Kabore is betalált, de rossz kapuba, végül pedig Son a győzelmet jelentő gólt is megrúgta a hazaiaknak.

Üres kézzel távozott tehát a kiscsapat, de feladniuk még nem kell.

Idegenben egy bajnokesélyeshez látogatnak, nem valószínű, hogy most növelni tudják pontjaik számát. Főleg, hogy eddig 10 pontot szereztek a Kenilworth Roadtól távol. Két győzelmük, négy döntetlenjük és kilenc vereségük van.

Mint mondtam, rengeteg a sérült, kétséges Albert Sambi Lokonga, Tahith Chong és Alfie Doughty játéka, biztosan kimarad Dan Potts, Gabriel Osho, Jacob Brown, Mads Andersen, Joe Johnson, Marvelous Nakamba, Amari’i Bell, Tom Lockyer és Elijah Adebayo.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Kabore, Hashioka, Mengi, Doughty – Clark, Mpanzu, Barkley – Townsend, Morris, Chong

Tippelde

Az ősszel egy meglehetősen izgalmas meccset játszott idegenben az Arsenal, 4-3-ra tudtak nyerni az újonc ellen. Most ilyen izgalmakra véleményem szerint nem lehet számítani, viszont a gólokkal msot sem lesznek adósok az ágyúsok.

Fő tippek:

1.: Arsenal győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Sárga lap: Hashioka/Mengi

2.: Szögletek száma: Over 8,5

3.: Kai Havertz gól vagy gólpassz

Kétgólos vezetésnél a Spinanga meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső