Real Madrid – Barcelona: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 26.
Real Madrid
Teljesítmény:
V D N V N
  • Santiago Bernabéu
  • Március 01. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Barcelona
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvégi fordulóban ismét fordult a kocka a spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályában, hiszen óriási meglepetésre a rendkívül jól védekező, a középmezőnybe tartozó Levante Morales 79. percben szerzett góljával megverte a Real Madridot és mivel a Barcelona egy frenetikus játékkal 5-0-ra kiütötte az Eibart, a katalánok ismét a tabella élére ugrottak – a meccsen egyébként Lionel Messi 4 gólt rúgott, teljesen őrületbe kergetve az eibari védőket.

Jelenleg tehát a La Liga tabellájának élén a Barca áll 55 ponttal, mögötte 53 ponttal érkezik a Real Madrid és a harmadik helyen jön az Atlético Madrid 43 ponttal, tehát látszik, hogy ez a szezon ismét a két nagyágyú között fog eldőlni. Ennek tükrében minden fordulóban érdemes a La Liga felé fordulni tippelési célzattal, hiszen biztosan találunk egy-két jó szorzót a nagyok meccseit figyelve. Főleg igaz ez a mostani fordulóra, amelyen a Real Madrid hazai pályán fogja fogadni a Barcelonát a legendás El Clásico keretein belül vasárnap és a tét óriási, hiszen egy esetleges Barca-siker esetén már öt pontra nőhet a katalánok előnye.

Ha a formát nézzük, akkor érdemes a Barcelona pontszerzése és esetleges győzelme felé kacsintgatni, hiszen a Barca már négy meccses győzelmi sorozatot épít, a Real már a második olyan fordulón van túl, amelyen nem volt képes nyerni. Ezenkívül szintén nagyon nagy csapás lehet Zinedine Zidane számára, hogy a Levante elleni mérkőzésen bokáját törte Eden Hazard, míg a másik oldalon talán Luis Suárez távolmaradása jelenthet nehézséget.

Hazai pályán egyébként a királyi gárda még nem kapott ki, 12 meccsükből megnyertek nyolcat és négy döntetlenjük volt, míg több mint 2 gólos átlagot voltak képesek produkálni rúgott gólok számában, úgy hogy 9 találatot kaptak csak – ez azt vetíti előre, hogy a Barca nem fogja nagyon kitömni vendéglátóját, ha esetleg nyerni tudna.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.18.La Liga
barcelona
0:0
real madrid
La Liga
2019.03.02.La Liga
real madrid
0:1
barcelona
La Liga
2019.02.27.Copa del Rey
real madrid
0:3
barcelona
Copa del Rey
2019.02.06.Copa del Rey
barcelona
1:1
real madrid
Copa del Rey
2018.10.28.La Liga
barcelona
5:1
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Főleg, hogy vendégként az idei szezonban a katalánok roppant gyengék, annyi pontot tudtak csak vendégként szerezni, mint az ötödik Getafe – 12 meccsen öt győzelem, három döntetlen és négy vereség. Gólokat sem tudtak nagyon vendégségben rugdosni, 18 szerzett találatuk annyi, mint amennyit a hetedik Villarreal rúgott otthonától távol és a Barca a rúgott 18 mellé még kapott is 17 találatot. Ez egyébként szintén arra utal, hogy nem egy gólgazdag mérkőzésre van kilátás, valószínűleg mindkét csapat megpróbálja majd elkerülni, hogy gólt kapjon, tehát a korábban már látott gólnélküliség akár meg is ismétlődhet.

Formailag ha az elmúlt hat meccset nézzük, akkor azért azt ki kell emelni, hogy ez a két gárda messze a legjobb a ligában, a Barca utolsó hat meccséből megnyert négyet, egyet elveszített és egyen játszott döntetlent, a Real pedig ugyanezt a teljesítményt tudta produkálni. Jelenleg a különbség a két alakulat között mindössze a rúgott és kapott gólok számában van az utolsó hat meccsen, ez alapján azért a Barca jobban érzi a góllövő cipőt, bár meg kell említeni, hogy 14 góljukból ötöt legutóbb, az Eibarnak rúgtak.

A két csapat 1994 óta már 70 alkalommal játszott egymással és elég erősen a Barcelona felé billen a mérleg, a katalánok meg tudtak nyerni 32 meccset, míg a Realnak csak 19 siker jutott és igazából az elmúlt hat mérkőzésük egyikén sem tudott nyerni a királyi gárda, legutóbb 0-0-s gólnélküli döntetlenre végeztek. Sőt, a Barca a legutóbbi két madridi meccsét meg tudta nyerni, kapott gólok nélkül.

Összességében nézve tehát a leginkább valószínű tipp a Barcelona sikere és 2.5 gólnál kevesebb gólszám, ha még pontos eredményt is akarunk bevállalni, akkor 0-1 vagy 0-2 a leginkább lehetséges eredmények a korábbi statisztikák és információk alapján. Érdekesség, hogy ezzel egyébként a legtöbb fogadó ellen fogadunk, hiszen a fogadóirodák szorzói alapján sokkal valószínűbbnek tűnik az, hogy a Real Madrid nyerni a mérkőzést – akárhogy is, a forma nem erre utal.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső