Real Madrid – Eibar: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 12.
Real Madrid
Teljesítmény:
V N V V D
  • Alfredo di Stéfano Stadion
  • Június 14. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eibar
Teljesítmény:
V V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatódik a két gigász közötti versenyfutás a La Liga elsőségért, melyben jelenleg a Királyiak a második helyen állnak. Távol stadionjuktól kellene megfordítani a bajnokság állását és saját magukban már nem bízhatnak, csak az ellenfelekben. Már nem játszanak a Barcelona ellen, csak azért drukkolhatnak, hogy valamelyik ellenlábasuk pontot vagy pontokat raboljon az ősi riválistól.

Nekik viszont hibátlannak kell maradniuk, ennek első lépése pedig a kiesés ellen menekülő Eibar legyőzése.

Lássuk, hogy a Real Madrid Castilla stadionjában lejátszott meccsen mire megy egymással a két csapat!

Real Madrid

Zinedine Zidane idei szezonja nem egy tündérmese. A francia mester a szezon elején tért vissza a klub kötelékébe, Santiago Solaritól vette át a vezetőedzői széket. Akkor Zidane-nak volt egy feltétele: Szabadkezet kért Florentino Perez elnöktől az átigazolások terén, amit a presidente teljesített is.

Szokásos versenyfutásuk a Barcelonával újabb fejezetéhez érkezett, három éve ez az első szezon, ahol egyértelműen egyenrangú partnere a gránátvörös-kékeknek a királyi alakulat. Persze, a Real Madrid szurkolói joggal mondhatják, hogy ők meg a Bajnokok Ligáját uralták és ez így helyes. De most a La Liga küzdelmeiről beszélünk.

A bajnokság leállítása előtt nagy lehetőséget szalasztottak el Benzemáék. Vinicius és Mariano góljával legyőzték a Barcelonát, amellyel átvették a vezetést a tabellán, azonban a Real Betis ellen megégtek, így Messiék vissza tudtak előzni.

Innen várjuk most a folytatást és senkinek ne legyenek kétségei: Nagyon izgalmas hajrá vár ránk.

Zinedine Zidane kedvenc trióját is kipróbálhatja hosszú idő után: A Hazard – Benzema – Asensio hármas preferált nála, azonban sérülések hátráltatták mind Hazard-t, mind Asensiot. Azonban most mindketten hadra foghatók és akár már az Eibar ellen ők rohamozhatják a kaput.

Rengeteg megválaszolatlan kérdés van a Real Madrid háza táján, ami a játékosok jövőjét illeti.

A hírek szerint Ramos meghosszabbítja szerződését 2022-ig, azonban már most el kell gondolkozni a fokozatos pótlásán, hiszen ő sem lesz már fiatalabb, Eder Militao pedig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Egyelőre, mert sok lehetősége nem is volt rá.

Aztán ott van még a fél középpálya: Modric is öregszik, Casemirot is tehermentesíteni kellene és kellene egy befejező csatár is. Jamest közben vinné a MU, Mariano maradna, de nem marasztalják, Vazquez távozásáról évek óta nem hallhattunk, most ezek a hangok is felerősödtek.

Szóval, zajlik az élet Madrid habfehér oldalán.

És ha már szóba került a BL: Nem vár könnyű feladat a csapatra a legrangosabb európai kupában sem. A Santiago Bernabeuban vert helyzetből tudta megnyerni a meccset Pep Guardiola csapata, így az Etihadban kellene ledolgozni az egygólos hátrányt.

Hosszú idő után Asensio és Hazard is bevethető, de maradtak maródiak: Luka Jovic és Nacho biztosan nem játszhatnak, Sergio Ramos pedig eltiltását fogja tölteni.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.La Liga
eibar
0:4
real madrid
La Liga
2019.04.06.La Liga
real madrid
2:1
eibar
La Liga
2018.11.24.La Liga
eibar
3:0
real madrid
La Liga
2018.03.10.La Liga
eibar
1:2
real madrid
La Liga
2017.10.22.La Liga
real madrid
3:0
eibar
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eibar

Ha nehéz helyzetekről beszélünk, amiatt az Eibarnak sem kell a szomszédba mennie. José Mendilibar együttese jelenleg a 16. helyen áll, de nagyon szoros a mezőny mögöttük. Ott a Mallorca és a Celta Vigo, akik már egy győzelemmel megelőzhetik őket, akkor pedig már visszacsúsznak a 18., kiesést jelentő helyre.

Ráadásul a bajnokság leállítása előtt sem voltak bombaformában, utolsó öt bajnokijukból négyet elvesztettek, köztük egy nagyon fontos találkozót a Mallorca ellen, ráadásul hazai pályán.

Szóval innentől már egy apró botlás is végzetes lehet. És valljuk be, nem valószínű, hogy a Real Madrid (ideiglenes) otthonából fogják elhozni a három pontot.

Azonban bármennyire is csehül állnak, nem szabad szó nélkül elmenni keretük mellett, amelyben vannak igazán jó focisták. Ott van a Real Madridot is megjárt Pedro León, a japán Takashi Inui, elől pedig Orellana és Charles szállítja a gólokat. Szívesen kiemelném még Sergi Enrichet, aki kellemetlen játékával mindig tudott szenvedést okozni az ellenfél csatárainak, de idei teljesítménye messze alulmúlja az előzőeket.

Idegenben sem villog az Eibar: Egy győzelmükkel a legrosszabbak között vannak, lőtt góljaik száma ugyanúgy pocsék.

Sérültjük nincs, eltiltottjuk viszont igen: Paulo Oliveira és Gonzalo Escalante sem játszhat majd.

Összefoglalás

Hiányzók vannak itt is-ott is, de még így is óriási minőségbeli különbség van a két keret között. Ramos eltiltásával Militao újabb lehetőséget kaphat a bizonyításra, elől pedig a bőség zavarában szenvedhet Zidane, hiszen Hazardon és Asension kívül még ott van Bale, Vinicius, Rodrygo és Vazquez is a szélekre, középen pedig a Valverde – Kroos – Casemiro hármas lehet a befutó, és a padon olyan játékosok ülnek, mint Modric, Isco vagy épp James.

A túloldalon Mendilibar egyetlen esélye, ha betömörülnek és nem adnak területet a Real Madrid gyors játékosainak. Ez iszonyatosan nagy koncentrációt és erőnlétet kíván meg, ami a bajnokság ezen szakaszában nem biztos, hogy megvan.

Így nem is nyújtom ezt a tésztát: Gólgazdag Real Madrid győzelmet várok, és egy kis Hazard varázslatot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső