Real Madrid – FC Barcelona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.04.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 19.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N D N N
  • Santiago Bernabeu
  • április 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
FC Barcelona
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy héten belül minden jelentős sorozatot elbukhat mostani főszereplőnk. Az FC Barcelonáról beszélek, mely a hét közben kiesett a Bajnokok Ligájából, és most a bajnokságot is végképp elbukhatja. Jön az újabb spanyol csúcsrangadó, melyen a Real Madrid és az FC Barcelona fognak játszani egymással.

A királyi gárda szerdán este gyengén futballozva, de hősiesen védekezve állta a sarat a Manchester City ellen, és ennek meglett a gyümölcse, ott vannak a legjobb négy között.

A bajnokságot is vezetik, és egy győzelemmel hatalmas előnyre tehetnek majd szert.

Jöjjön a Real Madrid – FC Barcelona találkozó!

Real Madrid

A Real Madridot joggal kötik össze mindig a Bajnokok Ligájával, az együttes összesen 14-szer nyerte meg a trófeát. Tegnapelőtt este nagyon közel álltak a kieséshez, a Manchester City elleni hazai 3-3 után idegenben kellett kiharcolniuk a továbbjutást. Ami nem bizonyult egyszerű feladatnak. Ugyan Rodrygo góljával ők vezettek, de onnantól kezdve az angolok úgy beszorították őket a saját tizenhatosukhoz, hogy sokszor még a félpályát sem lépték át. Mindenki tette a dolgát, akit én mindenképpen szeretnék kiemelni, az az első mérkőzésen hibázó Andriy Lunint, illetve az első mérkőzésen Erling Haalandot semlegesítő Toni Rüdigert. Amit ők műveltek, az egészen elképesztő volt, és a legtöbbet nekik köszönheti Carlo Ancelotti.

Nem csak a két párharc során, hanem a végén, a tizenegyespárbajban is ők lettek a főszereplők. Lunin két tizenegyest hárított, míg Rüdiger volt az, aki az utolsó tizenegyest belőtte.

Nem biztos, hogy ez a siker megérdemelt volt, de a futballban néha előfordul, hogy nem a jobb csapat megy tovább.

A bajnokságban nyolc pont a gárda előnye, a hétvégén nehéz meccsen, egyetlen Aurelien Tchouameni góllal verték a Mallorcát, de mivel a Barca is győzött, maradt köztük a nyolcpontos difi.

Ez nőhet tizenegyre, ami már majdnem bajnoki címet jelentene a Real Madridnak.

A királyi gárda otthon még veretlen, 13 győzelmük mellett 2-szer ikszeltek.

A keretben már csak David Alaba és Thibaut Courtois nem állhat rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Tchouaméni, Mendy – Kroos, Valverde, Camavinga – Bellingham – Vinicius Jr., Rodrygo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.14.Spanyol Szuperkupa
real madrid
4:1
barcelona
Spanyol Szuperkupa
2023.10.28.LaLiga
barcelona
1:2
real madrid
LaLiga
2023.07.29.Barátságos Mérkőzés
real madrid
0:3
barcelona
Barátságos Mérkőzés
2023.04.05.Spanyol Kupa
barcelona
0:4
real madrid
Spanyol Kupa
2023.03.19.Ligue 1
barcelona
2:1
real madrid
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

FC Barcelona

Nem kapott ki a Barca azóta, hogy Xavi a Villarreal elleni 3-5 után be nem adta a felmondását. Jót tett a spanyol bejelentése, mert onnantól kezdve játékosai úgy hajtottak, mintha vért ittak volna. Mivel a Girona elkezdte hullatni a pontokat, a gárda visszaszállt az ezüstért, majd az aranyért folyó versenyfutásba. A kis katalán együttest már meg is előzték, a Real Madrid viszont még nyolc pontra van.

Ó, és már kedd este óta nem veretlen az együttes. Történt ugyanis, hogy a párizsi 2-3-as győzelem után ideiglenes hazai pályáján fogadta a PSG-t a Barca, és még közelebb kerültek az elődöntőbe jutáshoz, miután Raphinha ismételten betalált. De ekkor Ronald Araujo úgy döntött, utolsó emberként szabálytalankodik. Butaság volt, az uruguayit kiszórták, és a PSG-nek maradt egy teljes órára arra, hogy megfordítsák a párharcot. Meg is tették, a Barca 4-1-re kikapott.

Nem bírta a vereséget Xavi, akit negyedszer állították ki a szezon során reklamálás miatt, Kovács Istvánon kért számon több ítéletet is. Lehet, hogy az erdélyi hibázott, de az biztos, hogy Araujonál jó döntést hozott.

A Barca a hétvégén tartalékos csapattal verte a Las Palmast, 1-0-ra nyertek a katalánok, és egyébként idegenbeli mérlegük sem rossz: 12-1-3.

Sérültjeik: Alejandro Balde, Gavi.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Cubarsi, Christensen, J. Cancelo – Pedri, Gündogan, de Jong – Raphinha, Lewandowski, Yamal

Tippelde

Az utolsó szalmaszál a Barca számára, a Real pedig azzal nyugtathatja magát, akkor sem lesz gond, ha esetleg kikapnak. Ebben a szezonban már kétszer sikerült Xaviékat legyőzni, a harmadik most egy majdnem bajnoki címet hozhat…

Fő tippek:

1.: Real Madrid győzelem vagy döntetlen

2.: Rodrygo bármikor gólt szerez

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

Heti Reload bónusz a QuickWin oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső