PSG – Olympique Lyon: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.04.21.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 19.
PSG
Teljesítmény:
N V D N N
  • Parc des Princes
  • április 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Olympique Lyon
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szintén egy rangadó, de ezúttal már a francia élvonalból. Azért is írunk erről a meccsről, mert majd hamarosan a Francia Kupa döntőjében is megismétlődik, a PSG az Olympique Lyon csapatával fog megmérkőzni.

Hatalmas fejlődésen ment át a Lyon együttese, a szezon felénél kábé még az utolsó helyen álltak, mostanra viszont ott vannak közvetlenül az élboly mögött.

Ellenfelük nem lesz piskóta, kedd este négyet vágott a Barcelonának, bár arról a meccsről – és annak játékvezetőjéről – majd azért külön kell egy keveset beszélnünk.

Ahogy erről a meccsről is. Jöjjön a PSG – Olympique Lyon találkozó!

PSG

Jól indult párizsi szempontból a hét, kedden este hátrányból fordítva nyerni tudtak Barcelonában, méghozzá kiütéssel, így a Bajnokok Ligájában a legjobb négy közé kerültek. Sokat számított, hogy Bradley Barcola elfutása után Ronald Araujo szabálytalankodott utolsó emberként, amiért az erdélyi Kovács István kiállította az uruguayit. Ekkor pedig a Barca vezetett, de hamarosan jött a fordítás. Az első mérkőzésen szürke Kylian Mbappé két gólt szerzett, illetve betalált Ousmane Dembele és Vitinha.

A francia klubnak kétségtelenül a Bajnokok Ligája az álma, a bajnokságot már annyiszor megnyerték, hogy már a szurkolóik is unják. Mindenesetre ez a meccs a Ligue 1 része, és nem akarja csak úgy hagyni magát a címvédő. Mondom, főleg azért nem, mert ez a Francia Kupa főpróbája is.

A legutóbbi bajnoki forduló kifejezetten régen volt, még a Barca elleni odavágó előtt a Clermont ellen ikszeltek.

Az első helyen a bajnokságban, bajnoki címüket nem sok minden veszélyezteti, a második helyen a Brest, a harmadikon a Monaco, de mindketten kifejezetten távol.

Annyira azért nem meggyőző a csapat otthon, mérlegük 8-5-1.

Sérült Presnel Kimpembe, Sergio Rico és Layvin Kurzawa, eltiltott Manuel Ugarte és Lucas Hernandez.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Mendes – Lee, F. Ruiz, Vitinha – Dembele, Kolo Muani, Mbappé

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.03.Ligue 1
lyon
1:4
psg
Ligue 1
2023.04.02.Ligue 1
psg
0:1
lyon
Ligue 1
2022.09.18.Ligue 1
lyon
0:1
psg
Ligue 1
2022.01.09.Ligue 1
lyon
1:1
psg
Ligue 1
2021.09.19.Ligue 1
psg
2:1
lyon
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Olympique Lyon

A szezonz Laurent Blanc-nal kezdte meg az Olympique Lyon, majd a gyenge szereplés miatt szeptemberben kirúgták. Hat napra jött Jean-Francois Vulliez, majd Fabio Grosso, aki két hónapig bírta. Majd megérkezett Pierre Sage, aki alaposan felrázta a srácokat.

A Lyon sereghajtóból szépen feljött az élboly mögé, most már a nemzetközi porondot ostromolják.

A gárda a legutóbbi öt meccséből négyet megnyert, egyszer ikszeltek, és a hétvégén egy igazán kemény meccset játszottak a második helyen álló Brest ellen. A meglepetés 3-1-re is vezetett – az első hazai gólt Corentin Tolisso jegyezte -, de sikerült fordítania a hazaiaknak, Alexandre Lacazette, Nicolas Tagliafico és a 105. percben (!) Ainsley Maitland-Niles találataival 4-3-ra nyertek.

Idegenben az utolsó tíz meccsükből nyolcat nyertek meg, az utóbbi haton csak győztek, szóval nem mondhatni, hogy meg lennének szeppenve, ha máshol kell fellépniük.

Az egyetlen hiányzó Nicolas Tagliafico lesz, akit a Brest ellen kiállítottak.

A várható kezdőcsapat:

Lopes – Maitland-Niles, Clinton Mata, O’Brien, Henrique – Caqueret, Matic, Tolisso – Fofana, Lacazette, Benrahma

Tippelde

A PSG hétközi győzelme azt jelzi, hogy Luis Enrique csapata megtalálta magát. Lehet, hogy itt most nincs Messi és Neymar, nincs tömve sztárokkal ez a csapat, de lehet, hogy pont ez a lényeg, pont ettől működik.

A Lyon magára talált, hetek óta remekelnek, de a PSG ellen ez lehet, kevés lesz.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső