Rennes – Monaco: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 15.
Rennes
Teljesítmény:
N V N D V
  • Roazhon Park
  • Szeptember 19. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Monaco
Teljesítmény:
N N D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön még egy francia meccs, még két veretlen csapat az idei szezonból. A Rennes – Monaco mérkőzésen mindkét oldaltól jó teljesítményt várok, de ami a legfontosabb: Gólokat. Ki fogom fejteni, miért gondolom azt, hogy sok gól eshet a meccsen, de haladjunk szépen sorban, nehogy kimaradjon valami.

Tartsatok velem, együtt kiderítjük, ezen a mérkőzésen milyen fogadási opciókkal tudunk pénzt nyerni!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Nimes – Rennes

Ez a meccs kimaradt a szórásból, a múlt héten nem jutott rá idő. Kár érte, mert volt benne fantázia, persze utólag könnyen okoskodna az ember, így ettől most én is eltekintek.

Remek meccset játszottak, sok gól esett a találkozón és voltak köztük szemrevaló találatok is.

Különösen az első gól, amelyet Guirassy a meccs 12. percében szerzett. Egy vendég kontra indult a jobboldalon, egy keresztlabda után viszont már a tizenhatoson előtt volt a Rennes. Raphinha felnézett, látta hogy üresen érkezik Guirassy, aki nem állítgatta a labdát és nem is erőből lőtt, nagyon okosan a jobb felsőbe csavart. Reynet ujjheggyel még bele tudott érni, de ez kevésnek bizonyult.

Az egyenlítő gól sem volt csúnya, a 36. percben Cubas a tizenhatosról durrantott kapásból, mehetett közepet kezdeni a Rennes.

De nem volt sokáig 1-1, mert ismét jött Guirassy, a 39. percben Tait remek centerezését passzolta a kapuba.

Ez volt a félidő, de a meccsnek még korántsem volt vége.

Ferhat már az előző meccsen is gólt lőtt, ezúttal sem akart adós maradni. Ő volt az, aki az 55. percben egy alapvonalról visszagurított labdát lőtt Salin kapujába, 2-2.

De innen is fel tudott állni a Rennes: Aguerd a 72. percben 2-3-ra módosította az eredményt, egy szabadrúgás után talált be, majd a meccs legvégén egy igazán érdekes jelenetnek lehettünk szemtanúi. A Nimes végezhetett el szögletet, a labda pedig ide-oda pattogott. Úgy tűnt, hogy egy vendég játékos kezét is érte a játékszer, de a bíró továbbot intett. A háborgó hazaiak mellett elindult egy kontra, melynek végén Borigeaud végérvényesen lezárta a találkozót.

Jó kis meccs volt, tele gólokkal, izgalommal és feszültséggel, soha rosszabbat!

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.20.Ligue 1
monaco
3:2
rennes
Ligue 1
2019.05.01.Ligue 1
rennes
2:2
monaco
Ligue 1
2019.01.09.Francia Ligakupa
monaco
8:7
rennes
Francia Ligakupa
2018.10.07.Ligue 1
monaco
1:2
rennes
Ligue 1
2018.04.04.Ligue 1
rennes
1:1
monaco
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Monaco – Nantes

Tekintve, hogy a hazaiaknak nem igazán ment eddig a gólszerzés (csak a belső védők találtak be a mérkőzést megelőzően), azt gondoltam, hogy reális az under 2,5. Nem jártam messze az igazságtól, de végül veszteséges fogadásként kellett elkönyvelnem ezt a meccset. Sebaj, itt a lehetőség most a javításra.

A szezon előtti kis összefoglalóban említettem, hogy a Monaconál elférne még egy csatár, így legyen ötösöm a lottón: Bemutatkozhatott a csapatban Kevin Volland, aki a tavalyi esztendőben még a Bayer Leverkusen csapatát erősítette.

Egyből formációt váltott a Monaco, és Niko Kovac az eddig 4-3-3 helyett 4-4-2-es hadrendben küldte pályára Fabregasékat.

Hamar, már az ötödik percben megtört a jég, már ami a támadók góltalanságát illeti, Sofiane Diop 11 méteres lövése talált utat a kapuba. A 20 esztendős szélső is új igazolás, a másodosztályú Socheaux-tól érkezett.

Támadásban maradtak a hazaiak, Badiashile pedig harmadik meccsén majdnem megrúgta a harmadik gólját. Ne feledjük, ez a srác még csak 19 éves, belső védő, mégis két gólnál jár. Itt sem kellett sok. Valószínűleg ezért is vetett szemet rá a Manchester United.

Könnyen jöhetett volna az egyenlítés, Simon Moses azonban az ajtó-ablak lehetőséget is képes volt fölé lőni.

Volt még egy szép monacói akció a félidő végén, gól viszont nem született a hármas sípszóig.

Kétségbeejtő volt, hogy Ben Yedder és Volland sem igazán találta a helyét, bár a németnek még be kell illeszkednie, de Ben Yeddertől várja mindenki a Monaco góljait.

A fordulás után a franciának azért sikerült villannia, de nem volt szerencséje, kapufát lőtt. Aztán derült égből villámcsapásként jött az egyenlítés: Blas akrobatikus mozdulattal juttatta hálóba a labdát a 61. percben.

Ezt követően húzott egy nagyot Niko Kovac és beküldte a fiatal Willem Geubbelst, akinek óriási jövőt jósolnak. A mindössze 19 éves támadó négy perccel később már eredményes tudott lenni, a szintén csereként beállt Onyekuru kiugratását pöckölte el Lafont fölött.

Ez a gól pedig győzelmet ért.

Összefoglalás

A meccs végkimenetelét lehetetlen megtippelni. Alapból a Rennes győzelmére számítok, de a Nantes ellen már végre megmutattak valamit a Monaco támadói is. Maradnék inkább a góloknál.

Két jónak tűnő tippem is van erre a meccsre:

Egyrészt mindkét csapat támadó szellemű, a Rennes az idei mindhárom bajnokiján lőtt legalább egy gólt, ugyanígy van ezzel a Monaco is.

Egymás ellen amúgy is szeretnek rohamozni, négy évvel ezelőtt például 7-0-ra nyert a Monaco a Rennes ellen. Az a meccs a Ligakupában volt, tehát sok jelentősége nincs, csak szerettem volna megmutatni, hogy igenis potyognak a gólok. Tíz meccsükből nyolc ért véget úgy, hogy 2,5-nél több gólt szereztek, ugyanúgy 10-ből 8 alkalommal szerzett mindkét fél legalább egy találatot.

Mindkettő elég jó szorzóval rendelkezik, az Over 2,5 1.83 a cikk írásakor, míg 1.69-es oddsot ér, ha mindkét fél betalál.

Én most az utóbbi mellett döntöttem, nem árt az óvatosság a Ligue 1-ben, ez pedig valószínűbbnek tűnik, főleg, ha Ben Yedderék is végre magukra találnak.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső