Rennes – Reims: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 01.
Rennes
Teljesítmény:
N N N V N
  • Roazhon Park
  • Október 04. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Reims
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A listavezető látogat az utolsó előttihez a francia első osztályú bajnokság 6. fordulójában. Tavaly még egészen másképp nézett ki a tabella ilyen tekintetben, és itt most leginkább a Reims-re gondolok, akik hatodik helyen végeztek, most mégis nagy a baj. A bajnokságban rosszul szerepelnek, az Európa Liga selejtezőjében pedig épp a MOL Fehérvár FC-vel kerültek szembe, és tizenegyesekkel kiestek a sorozatból. Tekintve, hogy ők voltak a mérkőzés toronymagas esélyesei, ez újabb csalódás a franciáknak.

Milyen eredményre számíthatunk a Rennes – Reims meccsen? Fel tud állni a padlóról a Reims vagy jön a papírforma?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

St. Etienne – Rennes

Az első félidőben egyetlen gól esett, amit a vendégek szereztek. Borigeaud végezhetett el szögletet a 33. percben, a beívelt labdára remekül emelkedett a Rennes belső védője, Aguerd és fejjel megszerezte a vezetést. Ez volt Aguerd második gólja a szezonban, védőként ez nem rossz teljesítmény három meccs alatt.

A St. Etienne nem volt veszélyes Salin kapujára, a Rennes kapusának egyszer akadt védenivalója.

A második játékrészben már több esemény volt, és a St. Etienne is összeszedte magát, kiegyenlítettebb lett a találkozó.

A St. Etienne tavalyhoz képest nagyon sokkal kiegyensúlyozottabb, a meccset megelőzően ugyanúgy álltak (3 győzelem, 1 döntetlen), mint a Rennes.

A gólszerzés azonban nem jött össze nekik, a vendégeiknek viszont annál inkább.

A 47. percben ugyan egyenlítettek, de a játékvezető nem adta meg a találatot, öt perccel később pedig a Rennes talált be. Guirassyt rendkívül üresen hagyták a tizenhatoson belül, senkitől sem zavartatva szerezte meg a csapata második gólját.

A kegyelemdöfés a meccs legvégén, a 89. percben érkezett. Az általában csereként szerepet kapó Adrien Hunou szépen emelte át Moulin-t, kialakítva a 0-3-as végeredményt.

Ez az eredmény sima meccset sejtet és igazából az is volt, megérdemelten nyertek Camavingáék.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.16.Ligue 1
reims
1:0
rennes
Ligue 1
2019.10.06.Ligue 1
rennes
0:1
reims
Ligue 1
2019.02.17.Ligue 1
reims
2:0
rennes
Ligue 1
2018.10.28.Ligue 1
rennes
0:2
reims
Ligue 1
2016.04.02.Ligue 1
rennes
3:1
reims
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Reims – PSG

Szegény Reims! Nem elég, hogy kiestek az Európa Ligából, nem elég, hogy a bajnokságban zsinórban három vereségnél jártak, hogy a játék kiábrándító, most még a PSG-t kellett fogadniuk. Ez pedig sosem könnyű, akármilyen kerettel vágnak neki a meccsnek a párizsiak.

És a keret most eléggé rendben volt, a kezdőben kapott helyet, Di Maria, Neymar, Draxler, Icardi és Mbappé is. Brutális, mennyire erős elől a PSG.

Mondanom sem kell, a vendégek irányították a mérkőzést, az első félidőben már 3-4 góllal is vezethettek volna, Mbappé, Icardi és Neymar is nagy helyzetben hibázott (vagy Rajkovics védett nagyot), de a 9. percben szerzett góllal már nagyon korán vezetést szereztek Neymarék. Mbappé szólója után szépen passzolt Mauro Icardihoz, aki lefordult védőjéről és kilőtte a hosszú alsót.

Egyáltalán nem túlzok a 3-4 góllal kapcsolatban, a statisztikát elég ehhez megnézni: 12 kapura tartó lövés, háromszor Rajkovicsnak kellett védenie, a legszebb jelenetnél viszont ő is tehetetlen lett volna. Neymar három védő között lépett át könnyedén, mint kés a vajon, Rajkovics mellett is elgurította a labdát, de az végül a kapufa mellett elhagyta a játékteret.

A második játékrész elején Dia majdnem egyenlített, szépen csavarta el a labdát mindenki mellett, Keylor sem ért volna oda, de a kapufa kisegítette a vendégeket.

És nem sokkal később már jött is a második PSG – a második Icardi – gól: És a második Mbappé gólpassz. A francia és Draxler kényszerítőztek, az akció végén Mbappé önzetlenül középre passzolt, ott pedig ismét ott volt az argentin.

Sokkal jobban játszott a Reims a második félidőben, de ez végülis semmit sem ért.

Összefoglalás

Hát, alapjáraton is a Rennes-t mondanám favoritnak, de így még inkább. David Guiont az egyik legtehetségesebb, legalulértékeltebb edzőnek tartották nemrégiben, és tényleg sikerült egy bravúros helyezést összehozni (még ha a koronavírus miatt korábban is fújták le a bajnokságot), most viszont…

Az a gond, hogy tényleg gyengén játszanak, 3 rúgott gól mellett 8-at kaptak a bajnokin, a Vidi nem túl veretes (és most nem szeretnék megsérteni senkit, de európai szinten valóban) védelmét sem tudták átjátszani.

Nézzük meg az előző meccseket: Furcsa, de csak egyetlen döntetlent játszották és a Reims 4 meccsel többet nyert (5-9). Legutóbbi öt meccsükből négyet ők nyertek, a Rennes utoljára 2016-ban tudott nyerni.

Keresem azokat a tényezőket, amik a Reims malmára hajthatja a vizet, de nem találok. Számomra ez hatalmas egyes. Nem tehetek mást, mint a hazaiakra fogadni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső