Southampton – West Brom: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 02.
Southampton
Teljesítmény:
N V V V N
  • St. Mary Stadium
  • Október 04. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
West Brom
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mielőtt a hétvégi pihenőre fordulnánk még nézzünk szét Európa legjobb ligáiban, ugyanis vannak itt még érdekes meccsek, amiből ki lehet sajtolni egy kis mellékest. Első meccsünk a Southampton – West Brom, amely fogadási szempontból igazán érdekesnek ígérkezik, bele is vágunk, melyik opcióval járnánk a legjobban.

A Southampton Danny Ings vezérletével megy előre ebben a szezonban (is), de eléggé akadozik a gépezet, három fordulóból csak egyet zártak győzelemmel. Igaz, a sorsolás nem volt túl kegyes velük.

De akkor mit szóljon a West Brom, aki újoncként a következő csapatok ellen indított: Leicester, Everton, Chelsea.

Nem is csoda, hogy csak egy pontot gyűjtöttek, vagyis, épp hogy nevezhetjük csodának azt az egy pontot.

Na, nézzük ezt a vasárnapi Premier League meccset!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Burnley – Southampton

A Burnley egy nagy pofont követően vágott neki ennek a meccsnek, 4-2-re kaptak ki a Leicester otthonában, jó lett volna azonnal javítani. Csakhogy a meccs nem úgy alakult, ahogy ők azt eltervezték, a Southampton megnyomta a meccs elejét, majd jól védekezett, így végül ők gazdagodtak három ponttal. Ott is elfért már egy győzelem, hiszen 0 ponttal rendelkeztek a fordulót megelőzően.

A gólt pedig természetesen Danny Ings szállította, úgy tűnik, most (vagyis tavaly) érett be igazán a csatár, ugyanolyan ütemben rúgja a gólokat, ez pedig már egy válogatott meghívót is jelentett a számára. Teszi ezt egyébként egy nem túl erős csapatban, szívesen megnézném, hogy boldogulna egy erősebb gárdánál.

Maga a gól szép volt, gondolok itt magára az akcióra, mert a befejezéshez kellett egy kis szerencse is. Che Adamset ugratták ki, aki kapura tört, de nagyon okosan visszagurított a második hullámban érkező Ings elé, aki egy picikét eltörte a labdát, de az így is a hálóban kötött ki.

Ez volt a meccs egyetlen gólja, ezzel sikerült elhozni a három pontot a Turf Moorból. Később feljavult egyébként a hazai csapat és veszélyesebben futballoztak, a Southampton minden erejét az emésztette fel, hogy valahogy kivédekezzék a hátralévő időt. McCarthynak akadt is védeni valója, és a Szentek védői is folyamatosan foglalkoztatva voltak és végül erőfeszítéseiket siker koronázta.

Előző 5 meccs eredménye
2018.02.17.FA Kupa
west brom
1:2
southampton
FA Kupa
2018.02.03.Premier League
west brom
2:3
southampton
Premier League
2017.10.21.Premier League
southampton
1:0
west brom
Premier League
2017.04.08.Premier League
west brom
0:1
southampton
Premier League
2016.12.31.Premier League
southampton
1:2
west brom
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Brom – Chelsea

Könnyű győzelem lesz! – Mondta egy Chelsea szimpatizáns barátom, majd 2-0-nál kaptam egy üzenetet tőle, hogy bizony tévedett.

Tévedett, mert a West Brom alaposan megtréfálta a londoni kékeket, egy félidő alatt három gólt rúgtak Willy Caballeronak. Úgy tűnik egyébként, hogy Kepa Arrizabalaga távozása egyértelmű, a Liverpool ellen elkövetett hibája volt az utolsó csepp Frank Lampardnál. Azóta leigazoltak egy francia hálóőrt, Edouard Mendyt, aki már be is mutatkozott egy vesztes mérkőzésen.

De maradjunk a hétvégi bajnokinál, ami nagyon érdekesen és izgalmasan alakult:

A 4. percben hidegzuhanyként érte a londoniakat Robinson gólja: Pereira passzolt hozzá, a tizenhatos sarkán álló Robinson áttette a labdát a bal lábára, majd laposan a bal alsó sarokba lőtt, Caballero hiába vetődött, nem érte el.

Azonnal válaszolhattak volna a vendégek, de Mount passzát Timo Werner a felsőlécre lőtte. És akkor jött a második hidegzuhany: A veterán Thiago Silva veszítette el a labdát, Robinson a kapu irányába sprintelt és ismét megverte Caballerot, ezzel már 2-0 volt az állás az újoncnak. Érett a meglepetés és ez csak fokozódott, két perccel a gól után már hárommal mentek a hazaiak. Egy szögletet követően Bartley maradt teljesen üresen, a hozzá fejelt labdát könnyedén gurította a kapuba.

Félidőben nem lettem volna Wernerék helyében, gyanítom kaptak hideget-meleget az egykori remek középpályástól. Próbált változtatni is, cserékkel frissíteni Lampard és támadóbbá tette a csapatot. Egy életem, egy halálom, gondolhatta és végül bejöttek a számításai:

Mason Mount egy bombagóllal hozta közelebb a Chelsea-t, majd a 70. percben már 3-2 volt, köszönhetően Hudson-Odoi szép góljának.

A döntetlent érő gólt Tammy Abraham szerezte közelről, Hudson-Odoi lövését még ki tudta ütni Johnstone, de a kipattanóra ott termett Abraham és kiegyenlített. Izgalmakból nem volt hiány, a West Brom nem bírta a nyomást, de a Chelsea ellen nem szégyen az egy pont, sőt…

Összefoglalás

Hát, ezek után feladták a leckét a csapatok, de azért van egy jó kis elképzelésem. Ez pedig nem más, mint a hazai győzelem.

A Southampton jobb erőkből álló csapat, bár ez a szezon korai szakaszában még nem annyira látható a tabellán. Azonban elég megnézni a két keretet, a játékosok minőségét és egyből látható ez alapján.

Tekintve, hogy a WBA az elmúlt időszakban a másodosztályt erősítette, elég régen játszottak utoljára bajnoki meccset, konkrétan a 2017/18-as szezonban, amikor mindkét meccset a Szentek nyerték.

Volt még egy FA Kupa meccs is, amelyet szintén Danny Ings csapata nyert.

A Chelsea elleni 3-3-ban két ellentétes félidőt produkált a csapat, ahogy a Chelsea is, az ő védelmi bakijaik miatt, a védelmi kihagyások miatt mehettek el 3 góllal. A második félidőben pedig 0 kaput eltaláló lövésük volt, bár itt már természetesen inkább a védekezésre fókuszáltak.

Eddig számomra egyáltalán nem meggyőző a West Brom, bár tegyük hozzá, hogy a Southampton sem villantott nagyot.

A szorzó nagyon jó a hazai győzelemre, óvatosan ugyan, de lehet pakolni a Southampton győzelmét.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső