Sangju Sangmu – Gangwon FC: Fogadási Tippek és K-League 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 12.
Sangju Sangmu
Teljesítmény:
V N V N V
  • Sangju Civic Stadion
  • Május 16. 07:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Gangwon FC
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nehéz lehet úgy lejátszani egy bajnokságot, hogy mindegy, mennyire hajtasz, a szezon végén úgyis kiesel. Márpedig a Sangju Sangmu játékosainak így kellett pályára lépniük a K-League 1 első fordulójában. Hogy ezért vagy más dolgok miatt, de súlyos vereséggel indították az idényt, míg a másik oldalon a Gangwonnak sikerült két lábra fektetni az esélyesebb Seoult.

Lássuk, milyen eredmény várható a Sangju Sangmu – Gangwon FC meccsnek?!

Mi történt az előző fordulóban?

Az Ulsan Hyundai otthonába látogatott a katonai csapat és sok jóra nem számíthattak, hiszen az Ulsan tavaly épphogy lemaradt a bajnoki címről, míg a Sangju jelentős változáson ment keresztül a játékoskeretet tekintve.

És a mérkőzés úgy is alakult, ahogy azt a hazai drukkerek várták. Már a hetedik percben vezetést szereztek a hazaiak, Junior Negaot, a brazil légióst ugratták ki, aki kissé kiszorított helyzetben, de még pont el tudta pöckölni a labdát a kimozduló Hwang mellett.

A félidő hosszabbításában szerezte meg Negao saját maga és csapata második gólját, ezúttal tizenegyesből volt eredményes. A büntető jogosságát nem lehet elvitatni: Bae gyakorlatilag majdnem letépte Kim In-Sung mezét, aki már túljutott a védőn.

A harmadik gól a második játékrész elején, az 54. percben született és ismét Negao volt a főszereplő, bár ezúttal lövés helyett tökéletesen tálalt Lee Sang-Heon elé, aki még egy lövőcselt is megengedett magának, így az egyetlen őt követő védőt is elküldte, ezután pedig csak be kellett passzolnia a labdát. A grundon szoktunk látni hasonló gólokat, kezdett megalázóvá válni a különbség a két csapat között.

A kegyelemdöfés Yoon Bit-Garamtól érkezett, méghozzá a 77. percben: A középpályás jó 22 méterről tüzelt, bombája a kapu bal oldalában kötött ki. Kis gól is gól…

Ezzel a Sangju méretes pofonba szaladt bele, míg az Ulsan megmutatta, hogy idén is a bajnoki címért fog küzdeni.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.06.K-League 1
sangju
2:1
gangwon
K-League 1
2019.07.09.K-League 1
gangwon
4:0
sangju
K-League 1
2019.03.02.K-League 1
sangju
2:0
gangwon
K-League 1
2018.11.24.K-League 1
sangju
0:1
gangwon
K-League 1
2018.09.16.K-League 1
gangwon
2:3
sangju
K-League 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Gangwon – Seoul találkozón előzetesen a vendégek győzelmét várták a bukik és a tipsterek egyaránt. A festői környezetben található stadionban lejátszott mérkőzés nem okozott csalódást, remek gólok születtek, de végül a várt Seoul-győzelem elmaradt.

Pedig ők szerezték meg a vezetést az első félidőben, Park Dong-Jin lövésepattant meg egy védőn, ami így hulló falevélként esett a hazaiak kapujába.

A második félidőben aktivizálta magát a Gangwong FC és már a félidő elején sikerült egalizálni: Shin Kwang-Hoon beadására becsúszva ért oda Kim Ji-Hyun és a hálóba pöccintett.

Ezután mindkét oldalon akadtak lehetőségek, de egészen a meccs hajrájáig nem született újabb gól. Akkor viszont a hazaiak megfordították a meccset egy nem akármilyen góllal, bátran ki merem jelenteni, hogy a forduló legszebb találatát láthatták a tv-nézők: Kim Seung-Dae passzolta be félmagasan a labdát, amire az érkező Cho Jae-Wan érkezett, fordulásból, sarokkal lőtte be a labdát a kővé dermedt Seoul kapus mellett. Egyértelműen ez volt a szándék, többszöri visszajátszás után is látszik a mozdulat. Le a kalappal, tényleg elképesztő gól volt.

Ezután próbálta a Seoul legalább az egy pontot hazavinni, és ahogy ilyenkor lenni szokott, túlontúl kitámadtak, így egy kontrából az előbb még gólpasszt jegyző Kim Seung-Dae szerezte meg csapata harmadik gólját.

Összesen 28 mérkőzést játszottak egymás ellen és a mérleg eléggé kiegyenlített, apró Sangju fölénnyel. 14 alkalommal nyertek ők, 12-szer a Gangwon és mindössze két döntetlen született. A legutolsó találkozójuk 2-1-es Sangju sikerrel zárult.

Nehéz szezon vár a Sangjura és biztosak lehetünk benne, hogy sok viszontagságon kell majd túlesniük, mire a szezon véget ér. Ez is egy ilyen mérkőzés lehet, kiindulva az előző találkozón történtekből. Hiába a jobb örökmérleg, az jelen pillanatban senkit sem foglalkoztat. Vendég győzelemre számítok. Tippem: 0-2.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső