Schalke 04 – Augsburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 21.
Schalke 04
Teljesítmény:
V D V V V
  • Veltins Arena
  • Május 24. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Augsburg
Teljesítmény:
V V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mindkét fél vereséggel indított a múlt héten, közülök a most hazai pályán játszó Schalke szenvedte el a nagyobb blamát, hiszen legnagyobb riválisától kapott egy négyest, ami bár iskolában jónak számít, fociban annál kevésbé. Az Augsburg esélytelenebb csapatként lépett pályára és csak a hosszabbításban sikerült őket megverni, talán az edzőváltás visszatereli őket a helyes útra.

Vajon melyik csapatnak sikerül kilábalni az előző forduló okozta vereségből? Jöjjön a Schalke 04 – Augsburg meccs beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Borussia Dortmund – Schalke 04

A második helyen álló sárga-fekete alakulathoz látogatott David Wagner csapata, és már előzetesen sejteni lehetett, hogy ezúttal nem sok babér fog teremni a Schalkénak. Remek formában volt a Dortmund, jó támadófocit játszanak és olyan kvalitású játékosok vannak náluk, amivel borítékolni lehetett a hazai győzelmet. A fogadóirodák ennek tükrében mindössze másfélszeres pénzt adtak a Borussia győzelmére.

Haaland, Sancho, Hazard vagy épp Brandt csupa olyan játékosok, akik el tudnak egymaguk dönteni egy mérkőzést.

Jól is gondolták azok, akik a Dortmund győzelmére fogadtak, hiszen nem mostanában volt ennyire sima Ruhr-vidéki rangadó a Bundesligában. Pedig sokszor az esélyek ellenére a Schalke játékosok annyira felszívták magukat, hogy minden előzetes tippet sutba vágva jó eredményt tudtak kiharcolni riválisuk ellen. Emlékezhetünk egy remek 4-4-re is a közelmúltból.

Most azonban csak az egyik csapatnak sikerült 4 gólig jutni, és az a Dortmund volt. A gólok sorát (és ezzel az egész újra elindított Bundesliga első góját) Erling Braut Haaland szerezte. A fiatal támadónak mondjuk nem volt nehéz dolga, miután a lábára varázsolták a labdát, Markus Schubert megmoccanni sem tudott.

Apropó Schubert: Nem lehetett arról olvasni, hogy első számú kapusuk sérült lenne, a nyáron a Bayern Münchenhez igazoló Nubel azonban csak a kispadon foglalt helyet.

Apropó Schubert, ismét: A második gól a fiatal kapuvédő hathatós közreműködésével jött létre, ugyanis nemes egyszerűséggel elpasszolta a labdát a félidő legvégén, amiből egy könnyű kontra és egy könnyű gól született Guerreiro jóvoltából

Hamar lelombozták a vendégek szimpatizánsait, akik azt gondolták, a második félidőben feláll csapatuk a padlóról, helyette viszont már a félidő elején jött a harmadik, az ifjabbik Hazard testvér volt eredményes, Schubert ebben a gólban is benne volt.

A negyedik találat újfent Guerreiro nevéhez fűződött a meccs hajrájában és ez is maradt a végeredmény.

Kilátástalan játékot produkált a Schalke, de ez a Dortmund valóban piszok erős.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.03.Bundesliga
augsburg
2:3
schalke 04
Bundesliga
2019.05.05.Bundesliga
schalke 04
0:0
augsburg
Bundesliga
2018.12.15.Bundesliga
augsburg
1:1
schalke 04
Bundesliga
2018.05.05.Bundesliga
augsburg
1:2
schalke 04
Bundesliga
2017.12.13.Bundesliga
schalke 04
3:2
augsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Augsburg – Wolfsburg

Heiko Herrlich első meccse még várat magára, ugyanis a német mestert a kényszerszünet alatt nevezték ki, de a meccs előtt megszegte a kijárási korlátozásokat (a pletykák szerint egy tubus fogkrém okozta a problémát), emiatt Tobias Zollner ült le az augsburgiak kispadjára.

A mérkőzésen majdnem meglepték a vendégeket, nyoma sem volt annak a formának, ami miatt Schmidtet elküldték még márciusban. Steffen szerzett vezetést azonban a Wolfsburgnak, amit a második félidőben Jedvaj egalizált. Ezt követően szerzett még egy gólt az Augsburg, de legnagyobb sajnálatukra a csereként beállt Uduokhai gólját les címén érvénytelenítették.

Azt hiszem, az Augsburg a végén már megelégedett volna egy döntetlennel is, de Ginczek elrontotta a hazaiak örömét és a hosszabbításban betalált, ezzel a Farkasok szerezték meg a győzelmet.

Összefoglalás

Nehéz mérkőzés vár a Schalkéra, hiszen nem könnyű talpra állni egy ilyen mértékű zakó után. Az Augsburg viszont biztató játékot produkált a vereség ellenére is, talán Herrlichnek sikerül felrázni őket ebből a mély, letargikus és vereségekkel teli időszakból.

Hazai pályán a Schalke mindössze két vereséget számlál, de tele vannak döntetlennel, ugyanez a másik oldal statisztikáját böngészve: 2 győzelem, 3 döntetlen, 8 vereség.

A Schalke – Freiburg – Wolfsburg trióból csak egy fogja elérni az EL-selejtezőt (véleményem szerint a Hoffenheim kiszállt ebből a versenyfutásból), így egy-két vereség és ennek is búcsút mondhatnak.

Augsburgban a szezon tisztes befejezése a cél, kiesés ebből nem lesz, de az amúgy stabil gárdának nem ez lesz élete szezonja.

Ha tippelni kell (kell!), akkor szembe megyek az esélyekkel és az Augsburg mellett döntök, kevésen múlt a pontszerzés a múlt héten, míg Wagner fiai tényleg reményvesztetten futballoztak. Azt mondom, megszakad az Augsburg nyeretlenségi sorozata.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső