Schalke 04 –VfB Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 28.
Schalke 04
Teljesítmény:
V D N V V
  • VELTINS-Arena
  • Október 30. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
D N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Továbbra is nagy problémák vannak a Schalke 04 csapatánál, még mindig várat magára az első győzelem, holott már a hatodik forduló következik. Gólarányuk katasztrofális, megszerzett egy pontjukkal csak Szalai Ádám csapatát, a Mainzot tudják megelőzni.

Bezzeg az újonc! A Stuttgartnak nagyon nagy csatában sikerült feljutni a Bundesligába, de ha már sikerült, akkor megpróbálják megvetni itt a lábukat. Eddig, valljuk be egész jól haladnak, hiszen öt forduló elteltével az ötödik pozícióban állnak.

A Schalke 04 – VfB Stuttgart találkozóról fogunk most beszélni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Borussia Dortmund – Schalke 04

Egy Ruhr-vidéki rangadó mindig különleges. Sok nézővel, kevés nézővel, gyenge csapatokkal, erős csapatokkal. Most épp egy erős és egy gyenge találkozott, a Schalke csak az ezt megelőző fordulóban tudta megszerezni első pontját az Union Berlin ellen, de a Dortmund is botlott már a bajnokságban. Ettől függetlenül ők szokásukhoz híven serényen gyűjtögetik a pontokat, hogy végre összejöjjön a várva várt álom: Letaszítani a Bayern Münchent Németország trónjáról.

Nem meglepő módon a Dortmund simán elintézte az ismét nagyon gyenge napot kifogó gelsenkirchenieket. Az első félidőben ugyan még nem született gól, a legközelebb ehhez Dahoud járt, akinek hatalmas bombája a felső kapufáról pattant az alapvonalon túlra. Nagyon durva löket volt, szépen kanyarodott kifelé, fogalmam sincs, hogy ha kicsit lejjebb megy, lett-e volna esélye Ronnow-nak. Kár ezen gondolkozni…

A gólok a második félidőben jöttek, összesen három, és mindhármat a Dortmund lőtte. Az elsőt a második félidő elején, az 55. percben. Brandt és Guerrero kényszerítőztek a Schalke tizenhatosának bal oldalán, utóbbi kapura lőtt, és bár ezt még tudta hárítani Ronnow, a kipattanóra leggyorsabban Manuel Akanji, a középhátvéd reagált és bekotorta a sárga-feketék vezető gólját.

Öt perccel később jött a második, ami igazából le is zárta a meccset: Haaland kapott remek kiugratást és elegánsan emelt a Schalke kapusának feje fölött a hálóba.

Az utolsó találat pedig Matts Hummels nevéhez fűződik, ő egy szöglet után fejelt a kapu jobb oldalába.

Második félidőben mutatott játéka alapján teljesen megérdemelten nyert a Favre-gárda, a Schalke pedig továbbra is kiábrándítóan játszik.

Előző 5 meccs eredménye
2019.05.18.Bundesliga
schalke 04
0:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2018.12.22.Bundesliga
vfb stuttgart
1:3
schalke 04
Bundesliga
2018.01.27.Bundesliga
vfb stuttgart
0:2
schalke 04
Bundesliga
2017.09.10.Bundesliga
schalke 04
3:1
vfb stuttgart
Bundesliga
2016.02.21.Bundesliga
schalke 04
1:1
vfb stuttgart
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

VfB Stuttgart – Köln

Nagyon mérges voltam a mérkőzést követően, abszolút komolyan gondoltam, hogy a Stuttgart ezt a meccset simán behúzza. És úgy is indult a meccs, mert egy perc sem kellett és már egy gyönyörű góllal a hazaiaknál volt az előny. Kalajdzic tett le lövőre egy labdát Mangalának, aki kapásból felvarrta azt a jobb felső sarokba, Horn mozdulni sem tudott a lövésre, de ezért nem lehet hibáztatni.

Nem sokon múlt a második sem, Didavi szabadrúgásánál a felsőléc akadályozta meg a Stuttgartot az újabb gólban. Még a kipattanónál is lett volna esély az újabb gólra, de ekkor pedig Horn tudott védeni.

Aztán a semmiből egyenlített a Köln: Anderssont lökték fel a büntető területen belül, az új igazolás látványosan el is esett, a bíró pedig a tizenegyespontra mutatott.

A sértett állt a labda mögé és magabiztosan értékesítette azt.

A második félidő viszont már inkább a vendégekről szólt, nyoma sem volt annak a Stuttgartnak, akik elkezdték a meccset. Két nagyobb lehetőség akadt még a Köln előtt, azonban gól nem született, így maradt az 1-1, számomra csalódás és kisebb meglepetés volt.

Összefoglalás

Nem tudok elmenni emellett a statisztika mellett: 5 meccs, 0 győzelem – 1 döntetlen – 4 vereség, 2-19-es gólarány. Így áll jelenleg a Schalke, az edzőváltás sem oldotta meg a problémákat, amiből úgy tűnik, van bőven.

A Stuttgart viszont a kölni botlás ellenére egész jó futballt mutat be, egyáltalán nincsenek megilletődve.

Formájukat tekintve is sokkal jobban állnak, bár nagyon nehéz a gelsenkircheniek formájánál rosszabbat produkálni. De nem lehetetlen, ahogy a tabella mutatja.

A korábbi meccseikről: Elbillen a mérleg a Schalke irányába, bár akkoriban, mikor utolsó meccseiket játszották még egy sokkal jobb csapat állt rendelkezésre, ez véleményem szerint most nem annyira mérvadó.

Ozan Kabak továbbra is eltiltott, Mark Uth sem állhat rendelkezésre, akit tavaly pont a Kölnnek adtak kölcsön. A másik oldalon még mindig Hector és Kainz van a maródiak listáján.

A Schalke győzelem nem túl valószínű, tekintve, hogy milyen mélyen is vannak most, azonban egy ikszet kinézek belőlük, a legvalószínűbbnek mégis a vendégek győzelmét tartom.

Sok gólt sem várok ettől a meccstől, ez lehet esetleg egy másik opció, ha valaki nem a győztes csapatra szeretne fogadni.

Én most azt teszem, véleményem szerint a Stuttgart a jobb csapat, és nem is az, hogy jobbak, de remekül játszanak, a forma is kielégítő, így ezúttal rájuk fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső