Sevilla – Fenerbahce: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 07.
Sevilla
Teljesítmény:
V V V D N
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Március 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Fenerbahce
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utolsó mérkőzésünk jön a második számú európai kupából. És ez a meccs különösen izgalmas lehet nekünk, magyaroknak, ugyanis a válogatott egyik alapemberének, Szalai Attilának drukkolhatunk. Akinek egyre inkább kilóg a lába a Fenertől, már tavaly nyáron, illetve most télen is keresett volt ő az átigazolási piacon, többek között a mostani ellenfél, a Sevilla is szemet vetett rá, de akkor még maradt. Kétlem, hogy a nyáron is a csapatnál marad, ha így megy neki a játék az egész idényben.

A Sevilla, bár nem túl erős idén, az EL az ő igazi terepük, az elmúlt években négyszer is megnyerték ezt a sorozatot. Egy kört sikeresen lehoztak már, de úgy gondolom, a Fener erősebb ellenfél lesz, mint a PSV Eindhoven volt.

A török csapat az első meccsén megalapozhatja a továbbjutását, amennyiben a piros-fehérek otthonában jó eredményt érnek el, hazai pályán térdre kényszeríthetik aztán Susoékat.

A sportfogadás egyik íratlan törvénye, hogy csak és kizárólag forma alapján ne döntsünk. Pontosabban, egyetlen aspektus alapján ne döntsünk. De nehéz elvonatkoztatni a formától, nehéz elvonatkoztatni attól, hogy a Sevilla a hétvégén kapott egy hatost…

Mindenesetre a bukikat ez nem érdekli: 1.70-et fizetnek a Powbetnél a hazai sikerre, 4.00-t a döntetlenre, 4.30-at a vendégekre.

Következzen a Sevilla – Fenerbahce mérkőzés!

Sevilla

Az őszi formát idézte Jorge Sampaoli csapata a hétvégén. Nem mondom, hogy a Sevilla jó csapat lett, de annál mindenképp jobbak, mint amit az első jó néhány fordulóban műveltek. És most visszatértek ugyanoda, az Atletico Madrid kiütéses győzelmet aratott ellenük, hat gólt rúgtak, és csak egyet kaptak. Azt az egyet Youssef En-Nesyri szerezte.

A Sevilla így most ismét visszaesett a kiesőmezőny közelébe, csak a jobb gólkülönbségük miatt vannak bennmaradó helyen, egyébként ugyanannyi pontjuk van, mint a már kiesőhelyen levő Almeriának, kettővel kevesebb, mint a Valenciának.

Sampaoliék jó formája a végéhez ért, az utolsó öt meccsükből hármat elvesztettek, egyen ikszeltek, és csak egyet tudtak megnyerni.

Kellett nem kis szerencse, hogy a PSV-t kiejtsék az előző körben, a hollandok ellen 3-0-ra nyertek otthon, 2-0-ra kaptak ki idegenben.

Egyébként mostanában otthon jól ment nekik a foci, az Osasuna elleni vereséget megelőzően egymás után négy meccset is nyertek, és mind a négyet kapott gól nélkül zárták…

Sérültek terén nincs változás: Karim Rekik, Loic Badé, Jesús Corona, Marcao és Papu Gomez nem szerepelhet.

A várható kezdőcsapat:

Bono – Nianzou, Fernando, Gudelj – Navas, Jordan, Rakitic, Acuna – Gil, Torres – En-Nesyri

Egymás elleni meccsek:

A két együttes háromszor találkozott a másikkal, de ezek mind nagyon régi mérkőzések, amikből felesleges bármit is leszűrni. Nem is lehet igazándiból. Az utolsó meccsükre 2014-ben került sor, akkor egy felkészülési meccs keretein belül győztek a spanyolok, előtte pedig 2008-ban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszottak nagyon izgalmas meccseket, az 5-5-ös összesítést követően tizenegyesekkel a Fener ment tovább.

Előző meccs eredménye
2014.08.02.Barátságos Mérkőzés
fenerbahce
0:2
sevilla
Barátságos Mérkőzés
2008.03.04.Bajnokok Ligája
sevilla
3:2
fenerbahce
Bajnokok Ligája
2008.02.20.Bajnokok Ligája
fenerbahce
3:2
sevilla
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fenerbahce

A törökországi események miatt egy ideig a bajnokság szünetelt, de nemrégiben újra elkezdték a futballt az országban, a Fenerbahce pedig kettőből kettőt nyert. Előbb a Konyasport verték meg 4-0-ra, majd a Kayserispor ellen idegenben 2-1-re nyertek. Utóbbi mérkőzés sem volt szoros, Enner Valencia és Ferdi Kadioglu gólja után a hazai szépítés a lefújás előtt jött.

A Fener hat ponttal van lemaradva a Galatától, a második helyen vannak, előnyük magabiztos a harmadik Besiktas előtt.

Szalai Attila továbbra is meghatározó játékosa a csapatnak, a következő mérkőzésen is ott lesz a kezdőben.

Nem lesz viszont ott valószínűleg Michy Batshuayi és Luan Peres, mindketten kisebb sérüléssel bajlódnak.

A várható kezdőcsapat:

Bayindir – Kadioglu, Akaydin, Szalai, Lincoln – Güler, Arao, Rossi – Crespo – Valencia, King

Tippelde

Nem hiszem el, hogy a Sevilla valami kapcsolót átvált, és az EL-re hirtelen jók lesznek. Nagyon megfoghatta őket a kudarc az Atleti ellen, és láthatóan ismét rossz formába kerültek.

Nem tudom, nyerhetnek-e hazai pályán, én mindenesetre azt mondom, hogy szerintem nem. Én döntetlen eredményre tippelek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső