Sheriff Tiraspol – Nice: Fogadási Tippek és Európa-konferencialiga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 07.
Sheriff Tiraspol
Teljesítmény:
N N V N N
  • Zimbru Stadium
  • Március 09. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Nice
Teljesítmény:
D N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk nem a második, hanem a harmadik számú európai kupából érkezik. Lehet, hogy sokakat nem villanyoz fel a Sheriff Tiraspol – Nice találkozó, de az online sportfogadás nem csak a nagy rangadóktól hangos, kellenek az ilyen csendesebb, kevésbé nagy reputációval rendelkező meccsek is a sikerhez.

A Sheriffnek tavaly mindenki csodájára járt, ettől azonban idén azért távol állnak. A keret nagyjából lecserélődött, alig maradtak azok közül a moldáv együttesben, akik ott voltak a Santiago Bernabeuban, amikor a Sheriff megverte a későbbi győztes Real Madridot.

A Nice egyértelműen esélyesebb, a francia csapat nagyon magához tért azután, hogy Didier Digard átvette a gyeplőt Lucien Favre-tól. A svájci mester távozása óta nagyon szépen jönnek az eredmények, és a Nice ismét ott szerepel a francia bajnokság élcsapatai között. Szóval talán a meggyengült Sheriff sem okoz majd gondot…

A bukik nagyjából egyetértenek velem, a Casinia 1.80-at fizet a vendégekre, 4.30-at a hazaiakra, míg az iksz 3.40 jelenleg.

Sheriff Tiraspol

Mostanság nem esik sok szó a Sheriffről sem. Tény, az EL még csak most indult útjára a közelmúltban, a moldáv bajnokság pedig kívül esik a hatókörünkön, kétlem, hogy valaha is Dacia Buiucani – Sheriff Tiraspol meccsről olvashattok. Kivéve most.

A Sheriff ugyanis velük játszott utoljára, a kupában győzték le a kiscsapatot, góljaikat Michael Lopez és Origbaajo Ismaila szerezték.

A bajnokság egyébként még nem startolt el, így a moldávok kissé híján vannak a tétmeccseknek.

A Sheriff az előző EL-körben is szerepelt, a Partizan csapatát kapták, és a hazai vereség után (0-1) idegenben már sokkal jobbak voltak, 3-1-re győzték le a szerb csapatot. Ezen a mérkőzésen Mouhamed Diop volt a hős, aki két gólt vállalt, mellette Cedric Badolo talált be tizenegyesből.

A sérültek nagy része már helyre jött, Rasheed Akanbi is pályára léphetett legutóbb, ahogy Iyayi Atiemwen is.

Az egyedüli hiányzó ezen a mérkőzésen majd Abou Ouattara lesz.

A várható kezdőcsapat:

Koval – Zohouri, Kiki, Radeljic, Kpozo – Badolo, Kyabou, Diop – Atiemwen, Tapsoba, Akanbi

Egymás elleni meccsek:

A két együttes még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nice

Picit azért haragszom a Nice csapatára, mivel a pénteki, Auxerre elleni meccsükre én is tippeltem. És nem döntetlent… Gondoltam, egy ilyen formában levő együttes azért elbánik az egyik kiesőjelölttel, de tévednem kellett. A Nice 1-1-et ért el, az eredmény már az első félidőben kialakult, miután a vendégek góljára Gaetan Laborde felelt. A támadó előtte kihagyott egyébként egy tizenegyest… Szóval a győzelem nem sokon múlt.

A bevezetőben már dicsértem Didier Digard-t, aki, mióta átvette az irányítást, jól összeszedte a gárdát. A Nice a bajnokságban most a hetedik, de már csak négy pontra az ötödik helyen álló Rennes.

A csapat az előző körben nem kellett, hogy pályára lépjen, ugyanis a csoportjukat megnyerték. Érdekes négyes volt, a Slovacko is képes volt felkavarni a dolgokat, mellettük pedig még a Köln és a Partizan volt ott. Végül a Nice 2-3-1-es mérleggel, az egymás elleni meccseknek köszönhetően előzte meg a szerbeket.

Egész hosszú a sérültek névsora, Nicolas Pépé, Aaron Ramsey, Antoine Mendy, Joe Bryan és Melvin Bard sem szerepelhet.

A várható kezdőcsapat:

Schmeichel – Lotomba, Ndayishimiye, Todibo, Dante, Amraoui – Barkley, Boudaoui, Thuram – Laborde, Moffi

Tippelde

Szerintem nagy a különbség a két csapat között minden tekintetben. A Sheriff igyekszik majd gól nélkül tartani a vendégeket, de úgy hiszem, nem akarnak felesleges kockázatot vállalni, az egész meccsen a kontrajátékot helyezik majd előtérbe.

A Nice-nek ezt az egyébként egész jó védelmet kell majd feltörniük, Moffival és Laborde-dal ez menni fog. Vendéggyőzelmet várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső