Sheffield United – West Ham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 20.
Sheffield Utd.
Teljesítmény:
V V V D V
  • Bramall Lane
  • November 22. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
West Ham
Teljesítmény:
N V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megyünk tovább, vasárnap is van nap, és ha van nap, akkor van mire fogadni. Ismét a ködös Albionba látogatunk három meccs erejéig, ezek közül az első a Sheffield United – West Ham. Tavaly egy kissé másként nézett ki a Sheffield szezonja, újoncként kerültek fel a Premier League-be, és teljesítményükkel mindenkit megleptek, végül a 9. helyen végeztek, de nagyon közel voltak az európai kupaszerepléshez.

Megfordult a világ, most épp ők a sereghajtók, nincs győzelmük, gólarányuk botrányos és a mutatott játék ehhez hasonló. Botrányos.

Ezúttal a West Ham csapatát fogadják, David Moyes irányításával a Kalapácsosok a középmezőnyben szerepelnek és már ez is előre lépésnek számít, tavaly náluk nagyon rezgett a léc. Végül sikerült a bentmaradás, idén pedig egy fokkal jobban szerepelnek.

Ne késlekedjünk, nézzük meg, mire számíthatunk ezen a meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Chelsea – Sheffield United

Hosszú ideje tart a vendégek nyeretlenségi sorozata… Konkrétan 2020. 07. 16. óta nem nyertek egyetlen Premier League meccset sem. A tavalyi szezont három vereséggel fejezték be, idén pedig hét vereség mellett egyetlen döntetlent tudnak felmutatni. Ez bizony édeskevés. És valahol érthetetlen, a csapat magja egyben maradt, nagyjából ugyanazok a játékosok szerepelnek, akik az előző évben sikerre vitték a csapatot.

A Chelsea elleni meccsen nem sok esély mutatkozott a meglepetésre, de rácáfolva erre a vendégek szereztek vezetést, méghozzá McGoldrick parádés találatával.

Ami viszont ezután jött, azt nem tették zsebre…

A gól hatására a Chelsea magasabb sebességi fokozatba kapcsolt, ennek pedig már az első félidőben eredménye lett: Tammy Abraham a 23. percben egy földre rúgott, kicsit eltört lövéssel egyenlített, majd Timo Werner lőtt kapufát, a 34. percben pedig Ben Chilwell egy lépésről mattolta Ramsdale-t. Hamar sikerült megfordítani a meccset, a helyzetek pedig csak jöttek és jöttek.

A második félidőben sokáig nem született gól, de a hajrában megtörtek a vendégek, vagy elfáradtak, mindenesetre további két gólt szereztek a londoniak: Előbb Zijes varázsolta Thiago Silva fejére a labdát, amit a brazil bekk a hosszúba csúsztatott, Ramsdale-t megelőzve, aztán Timo Werner rúgott még egy kapufát, de végül aztán neki is jött a happy end, egy ellenféltől kapott labdával iramodott meg és kialakította a 4-1-es végeredményt.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.10.Premier League
sheffield united
1:0
west ham
Premier League
2019.10.26.Premier League
west ham
1:1
sheffield united
Premier League
2014.08.26.Angol Ligakupa
west ham
4:5
sheffield united
Angol Ligakupa
2007.04.14.Premier League
sheffield united
3:0
west ham
Premier League
2006.11.25.Premier League
west ham
1:0
sheffield united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Ham – Fulham

Necces meccsen van túl a West Ham, egy londoni kisrangadót játszottak a válogatott meccsek előtt, az újonc Fulham majdnem megtréfálta Declan Rice-t és csapattársait. Ami azért lett volna egészen meglepő, mert egy nagyon nehéz sorozaton vannak túl a hazaiak, és viszonylag jól sikerült kijönni belőlük. Játszottak a Leicesterrel (3-0-ra nyertek), majd a Tottenham csapatával (3-3), ikszeltek a Manchester Cityvel (1-1), de a Liverpool szűken megverte őket (2-1).

Ez egy őrült meccs volt, annyi szent. Mert, ha ránézünk a végeredményre, megrántjuk a vállunk és konstatáljuk, hogy egy gyenge meccsen nyertek a hazaiak. De ha belenézünk, mi is történt… Olyan tűzijáték volt itt kérem, hogy az augusztus 20-i ünnepség elbújhat. Alphonse Areola nem hiába védett a PSG-ben és a Real Madridban is, remek reflexekkel megáldott kapusról van szó, aki az első félidőben három olyan védést is bemutatott, amit csak a legnagyobbaktól szoktunk látni. Na jó, igazán nagy védése egy volt, Bowen távoli kapáslövésénél hatalmasat hárított. Emellett volt még egy távoli kísérlet, amit megfogott és egy közeli ziccer. Gól azonban nem.

A másik oldalon csak egy gyengécske Mitrovics fejest láthattunk, de az nagyon elkerülte a kaput.

A második félidőben folytatódtak a rohamok, a hazaiak az első és a második félidőben is eltalálták a keresztlécet, végül a 91. percben Thomas Soucek révén a vezetést is megszerezték. A gólszerző mellett dicséret illeti Benrahmát is, aki a gólpasszt jegyzi. De még nem volt vége a meccsnek, a hosszabbítás ötödik percében egy vendég szögletnél mindenki felment, a hazaiak pedig nem tudtak felszabadítani. Cairney-hoz került a labda, akit viszont felrúgtak. A bíró először továbbot intett, majd a videó szobában rászóltak, hogy ezt azért nézze meg még egyszer. Megtette, jöhetett a tizenegyes. Dráma, Lookman kontra Fabianski, büntető a 98. percben. És Lookman mit csinált? Panenkázott. Méghozzá gyengén. Fabianski pedig megfogta a labdát. Na, ezután lett vége a meccsnek.

Összefoglalás

Az nagy probléma, hogy Michail Antonio sérült, a támadó a tavalyi szezon vége óta nagy formában volt. Az ő hiánya bizonyára fájni fog David Moyesnak. Már, ha ki kell hagynia a meccset, elég ellentmondásosak az infók, a West Ham honlapjának ezen része pedig szeptemberben frissült utoljára. Aki biztosan nem lesz ott, az Jarmolenko, aki elkapta a koronavírust, illetve kétséges a szereplése Ogbonnának és Mark Noble-nak is.

A másik oldalon Mousset, O’Connell és Fleck nem fog játszani a hírek szerint.

Egyre nagyobb a nyomás a Sheffielden, hamarosan meg kell indulniuk felfelé a tabellán, mert ez eddig nagyon gyenge. 4 lőtt góljuk van 8 meccs alatt, ellenben kaptak 14-et. Vannak problémák, nem is kicsik, és minél tovább várat magára az első győzelem, a játékosok annál frusztráltabbak lesznek, annál inkább nem lesz önbizalmuk. Ez pedig a teljes szezonba, sőt, a Premier League tagságukba kerülhet.

De úgy érzem, nem ez ellen a West Ham ellen fognak megindulni. A kapott gólok terén ők nem állnak túl rosszul, de ha azt nézzük, hogy mindegyik idegenbeli meccsük 2,5 gól fölött végződött, az már valami. Egészen pontosan a gólátlaguk 3,8 gól/meccs. Jól hangzik, nem?

Alapból WHU győzelemre voksolnék, de engem most levett a lábamról ez az over. Maradjunk ennél: Over 2,5.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső